Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 22 OCAK 2012 ANKARA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 22 OCAK 2012 ANKARA."— Sunum transkripti:

1 11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 22 OCAK 2012 ANKARA

2 Sayın Divan Başkanlığı, Değerli Yönetim Kurulu, Kurucular Kurulu,
Antalya ve Mersin Şubeleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıf ve Derneklerin Değerli Katılımcıları, Basın Kuruluşlarımızın Değerli Emekçileri, Vakfımızın Sayın Üyeleri,Kıymetli Hemşerilerimiz ; Bu soğuk kış gününde vaktinizi ayırıp buraya kadar geldiğiniz için , sosyal dayanışmaya gösterdiğiniz duyarlılık için Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım..

3 YÖNETİM KURULU Ali Rıza Olcay Genel Başkan Nuri Taşkan Genel Başkan Yardımcısı Gülşen Erenler Çakar Genel Sekreter Ali Rıza Kılınç Genel Sayman Erdal Çiftçi Y.K.Üyesi Hızır Bahtiyar Aytaç Y.K.Üyesi İbrahim Ataş Y.K.Üyesi Neşati Kırmızıgül Y.K.Üyesi Hasan Polat Y.K.Üyesi

4

5 DENETİM KURULU KENAN ÖZER AHMET YEŞİL MEHMET ERDOĞAN ONUR KURULU YILMAZ ATEŞ O.VELİ YILDIRIM DOĞAN TAŞDELEN

6 GÜNDEM: 1-Yoklama ve Divan Teşekkülü, 2-Saygı Duruşu, 3-Açılış Konuşması, 4-Faaliyet ve Denetim Raporunun Okunması ve Görüşmelerin Yapılması, 5-Yönetim ve Denetim Kurullarının İbrası, 6– Tahmini Bütçesinin Görüşülmesi, 7-Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi, 8-Dilek ve Temenniler, 9- Kapanış.

7 Kültürlerin önemli unsuru, insan sevgisi ve yardımlaşma duygusunun kaynağı olan vakıfların, toplum hayatında önemli sosyo-ekonomik görevleri üstlendiği bir gerçektir. Biz de 9. ve 10. Dönemin anlayışının bir devamı olarak 11.Dönemde de Vakıf Genel Kurulu’nun bizlere verdiği destek ve güvenin sorumluluğuna yaraşır bir çalışma sergilediğimize inanıyoruz.

8 Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı; 04. 07
Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı; yılında "yapacağı sosyal çalışmalar ile insanların birbirlerine yardım, öğretim, bilim, kültür, sanat, sağlık ve spor etkinlikleri ile bireysel, toplumsal boyutlarda iletişim - işbirliğini geliştirmek ortam ve imkânları hazırlamak böylelikle bireysel, kurumsal ve toplamsal düzeyin yükselmesine katkıda bulunmak" amacı ile dayanışmanın gerekliliğine ve yayılmasına özel bir önem vermesi duyarlılığı içerisinde 41 kurucu üye ile büyük bir özveri içerisinde kurulmuştur. Bizler ve bizden sonra gelecek Tuncelili hemşerilerimiz "vakfın kurucu üyelerine" her zaman minnet ve şükran duyacaklardır.

9 başta kurucular kurulu olmak üzere;
Kuruluşundan günümüze kadar karşılaştığı tüm maddi ve manevi zorluklara rağmen başta kurucular kurulu olmak üzere; Sn. Kahraman Aytaç, Sn. Mahmut Kurtulmaz, Sn. Gürsel Erol, Sn. Zeynel Öztürk, Sn. Nuri Taşkan, Sn. Ali Rıza Olcay ile Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfının üyeleri , üye olmayan ancak maddi manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Tunceli'lerin özverili ve duyarlı çalışmaları ile günümüze kadar gelmiştir.

10 Biz Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı yönetim - denetim ve onur kurulu olarak,
yöremizin tarihi zenginliğini ve kültür varlıklarını geleceğe taşımayı, eğitim, öğretim, bilim, sağlık konularında iletişim ve işbirliğini bir görev bilmenin ötesinde gelecek kuşaklar için yerine getirmek zorunda olduğumuz bir borç olduğunun da bilincindeyiz. Bu çalışma döneminde başarılarınız başarımız, sevinciniz sevincimiz, üzüntüleriniz üzüntümüz olmuştur.

11 VAKFIN YAPISI Tunceli Dayanışma Kültür Vakfı Genel Merkezine bağlı iki şube bulunmaktadır.

12 ANTALYA ŞUBE Başkan: Zeki Taşdemir Başkan Yardımcısı: Pamuk Değirmenci Muhasip: Hüseyin Uçkun Üye: Kemal Gündüz Üye: Musa Kaplan Turgut Denetleme Kurulu Üye: Hasan Göktaş Üye: Mehmet Yurdakul İletişim: Altındağ Mahallesi 169 Sokak Yıldız Apartmanı NO: 16/1 Murat Paşa-Antalya Telefon:

13 MERSİN ŞUBE Başkan: Hüseyin Ali Baysan Başkan Yardımcısı: Hıdır Acar Sayman: Ahmet Toprak Üye: Nuray Güngörmüş Üye: Hasan Kuru Denetleme Kurulu: Üye: Fethi Çelik Üye: Yemliha Yıldız Üye: Hıdır Oral Onur Kurulu Mustafa Güler Hasan Engin Ali Dursun Çelik İletişim: Çankaya Mahallesi, İstiklal Caddesi Kırmızı Lacivert İş Merkezi, Kat:5 NO: 62 Akdeniz Mersin. Telefon:

14 VAKIF ÜYELERİ Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı’na kuruluşundan günümüze kadar 193 hemşerimiz üye olmuştur. 11.Dönem üye sayısı ve üyelerin listesi aşağıda yer almaktadır. 1.Doğan Besler 2.Bekir Gündoğan 3.Saniye Gül Barut 4.Hıdır Takar 5.Ali Kırmızıgül 6.Ali Kırmızıgül 7.Hüsnü Rıza Çimen 8.Ali Baba Eğritağ 9.Mehmet Kılıç 10.Hüseyin Aygün 11.İbrahim Dünya 12.Şemsedin Durmuş 13.Özkan Eren 14.Nihat Yeşil

15 VAKIF TOPLANTILARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11. Dönem Yönetim Kurulu tüm çalışmalarını Vakıf Senedi ve çalışma ilkeleri doğrultusunda birlikte üretme, karar alma ve yönetme anlayışı içerisinde tamamlamıştır. Vakıf Yönetim Kurulu 11.dönem içerisinde 41 kez bir araya gelerek toplam 38 karar üretmiştir. Ürettiği kararların kapsamına bakıldığında bu kararların; Çalışma programı, Etkinlik düzenleme, Öğrencilere katkı, Üye kabulleri, Diğer Vakıf ve derneklerle ilişkiler, Büro işleri, Mali işlerden oluştuğu görülmektedir.

16 YAYIN ÇALIŞMALARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11.Dönem içerisinde “Ertuğrul Danık’ın İşuva’dan Tunceli’ye” adlı kitabını 1000 adet basmıştır.

17 KOMİSYON ÇALIŞMALARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11.Dönem Çalışma Programı kapsamında aşağıdaki komisyonlarla çalışmaları gerçekleştirmiştir. Çeşitli illerden Ankara’da bir üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere maddi ve ev kiralayarak öğrenimlerini sürdüren öğrencilere gıda katkısı sağlamak üzere “burs komisyonu” kurulmuştur.

18 ETKİNLİKLER Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı Genel Merkez ve Şubelerin düzenledikleri etkinlikler aşağıda yer almaktadır. GENEL MERKEZ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKLER Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara Uluslar arası Dersim (Tunceli) Sempozyumu Tunceli Üniversitesi Tunceli, Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara Dersim Avrupa Akademik Değişim Vakfı Akademisyenler toplantısı Vakıf Genel Merkezi Dünya Emekçi Kadınlar Günün Vakıf Genel Merkezi Öğrencilere moral pikniği Mavi Göl Bayındır Barajı Akademik Yılı Öğrencileri tanışma yemeği Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara

19 Burs alan ve Ankara’da okumaya gelen öğrencilerimize tanışma yemeği

20 Hızır Lokması ve Aşure Günü Etkinliği

21 TUNCELİ DAYANIŞMA VE KÜLTÜR VAKFI ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜ 2011
2011 Aralık Aşure Günü Etkinliği

22 Tuncelide Öğrenciler ile düzenlenen etkinlik

23 Tunceli’de Düzenlenen etkinlikler

24

25 ANTALYA ŞUBE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER
Antalya Şube “Dayanışma Gecesi” Antalya Neva Palas Antalya

26 BAĞIŞLAR Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfının 11.Dönem içerisinde yapmış olduğu bağışlar aşağıda yer almaktadır. Dersim Spor Kulübüne 500,00TL. Akademik Yılında 183 öğrenciye 6 ay süre ile ayda 70,00Tl Akademik Yılı 183 öğrenciye 6 ay süre ile ayda 75,00 Tl. Antalya Şubesine mülk alımı için 5.000,00 Tl.

27 DEMİRBAŞLAR, MENKULLER VE GAYRİMENKULLER
Tunceli Dayanışma ve kültür Vakfının mal varlığı aşağıda çıkarılmıştır: Sümer sok. no: 8/11 deki merkez binası, Dikmen cad. no: 321 de bulunan 2 bodrum katı, zemin kat, 2 normal kat ve çatı katından oluşan müstakil bina, Altındağ Mahallesi 169 Sokak Yıldız Apartmanı NO: 16/1 Murat Paşa-Antalya’da daire.

28 SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIZ


"11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 22 OCAK 2012 ANKARA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları