Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri"— Sunum transkripti:

1 Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri
Aracın kapı kolunu ya da ayna demirini tutun ve omuz ve göğsünüzdeki gerilmeyi hissedene kadar kendinizi ters yönde çekin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Resimdeki gibi kollarınızı başınızın arkasında birleştirmeye çalışın. Diğer elinizle dirsekten kolunuzu çekin.

2 Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri
Aracın kapı kolunu ya da ayna demirini kolunuz göğsünüzün üzerinde çapraz duracak şekilde tutun ve çekin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. El avuçlarınızı aracın üzerine dayayın, kollarınızı gergin tutun, dirsekten kolunuzu katlamayın. Bu şekilde dizlerinizden eğilmeye çalışın. Göğüs, omuz ve kollarınızdaki gerilmeyi hissedin.

3 Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri
Elinizde uyuşukluk, titreme başlarsa bu egzersizi uygulayın. Avuç içinizi aracın yan yüzüne dayayın, sırtınızı ve yüzünüzü araca doğru dönün, boynunuzu sabit tutun. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Bir elinizle diğer elinizin parmaklarını tutun ve gerdirin. 2-3 saniye bu şekilde bekleyin ve rahatlayıncaya kadar hareketi tekrarlayın.

4 Gövde ve Sırt için Gerdirme Hareketleri
Ellerinizle belinizden tutun, sırtınızı geriye doğru gerdirin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. İki elinizi de aracın üzerine koyun ve vücudunuzu öne doğru iterken kollarınızla kendinizi geriye doğru itin.

5 Gövde ve Sırt için Gerdirme Hareketleri
Bir yere oturun, ellerinizle bileklerinizden tutun. Ayağa kalkmaya çalışın. Bacaklarınızdaki gerilmeyi hissedin. 5 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. İki elinizle de ayak bileklerinizden tutun, sırtınızdaki gerilmeyi hissedin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın.

6 Gövde ve Sırt için Gerdirme Hareketleri
Ellerinizi aracınızın kenarına yerleştirin, vücudunuzu ileriye geriye doğru hareket ettirin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Aynı hareketi resimdeki gibi ters tarafla da tekrarlayın.

7 Bacak İçin Gerdirme Hareketleri
Bir yere oturun, bir elinizle bir ayağınızın ucundan tutun, diğer bacağınızı gergin tutun. Aynı hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Bacağınızı bir yere dayayın, diğer elinizle bacağınızın üzerine bastırın. Aynı hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın

8 Bacak İçin Gerdirme Hareketleri
Ellerinizi aracın yanına dayayın, bir yandan kendinizi ellerinizle ileriye doğru iterken ellerinizle de geriye itin. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Elinizi aracın yanına dayayın, ayaklarınızı resimde gördüğünüz gibi çapraz yapın ve gerin. Aynı hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın

9 Bacak İçin Gerdirme Hareketleri
Elinizi aracın yanına dayayın, diğer elinizle bacağınızı tutun ve gerilmeyi hissedinceye kadar çekin. Aynı hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın. Bacağınızı basamak, vb. dayayın, elinizle bacağınızı tutun ve ileriye doğru vücudunuzu gerdirin. Aynı hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın. 10-15 saniye bu şekilde bekleyin ve 2-3 kere hareketi tekrarlayın


"Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları