Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel."— Sunum transkripti:

1 CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel çözümler sunmaktadır. Düzensiz ve yoğun elyaf dokusu sayesinde yankılanmayı ve çınlamayı engelleyerek iyi bir ses ve akustik yalıtımı sağlar.

2 CelluBor’un Teknik Özellikleri
Ölçüm Değeri Isı iletim katsayısı 0,0365 W/m.K Yangın sınıfı B1 – F30 – F90 Isı kapasitesi 1946 J/kg.K Yoğunluk kg/m3 NRC değeri 0.65 Kullanılabilir kalınlık mm Performans ömrü 60 yıl

3 CelluBor’un Özellikleri
Uygulama ekyersizdir. Her türlü ısı ve ses köprüsünün oluşmasını engeller %80 selüloz %20 bordan oluştuğu için tamamen doğaldır.

4 CelluBor’un Avantajları
Isı ses ve yangın yalıtımını aynı anda sağlar . ( Ekonomiktir ) Böcek ve bakterilere karşı etkilidir. ( Haşerat Barındırmaz ) %70’ e kadar yakıt tasarrufu sağlar. ( Sıcaktan/ Soğuktan Korur ) Bor bileşikleri sayesinde yangın geciktiricidir. ( Yangına Karşı Güvenlidir )

5 Yangın anında duman ve damla oluşumu yapmaz.( Yangın Önleyicidir )
Kimyasal ve kansorejen içermez. ( Sağlığa Zararsızdır ) Gürültüyü, çınlamayı ve yankıyı önler. ( Ses İzolasyonu Yapar ) Toz, sıcak, soğuk ve sudan etkilenmez. ( Uzun Ömürlüdür ) Her türlü yüzeye uygulanabilir. ( Yüzey Seçmez )

6 CelluBor Uygulama Alanları
Endüstriyel tesisler Tavan Arası Gemi Ve Tren Vagonları Otel ve Kaplıcalar İzolasyonu Soğuk Hava Depoları Hayvan Çiftlikleri

7 Çelik Yapılar Yeni Yapılar Mevcut Yapıların İzolasyonu Prefabrik Yapılar Çatılar Ahşap Yapılar

8 CelluBor İle Isı Yalıtımı
Selüloz ve borun uyumuyla yüksek bir ısıl dirence ve düşük ısıl iletkenlik katsayısına sahiptir. Bu nedenlerle yüksek ısı yalıtımı özelliği taşır. Ayrıca; %70’ e varan yakıt tasarrufu sağlar.

9 CelluBor İle Ses Yalıtımı
CelluBor doğal lifli yapısı sayesinde çok iyi bir ses yalıtıcısıdır. Gürültü azaltma katsayısı NRC: 0,70’e kadar çıkabilmektedir. Uygulandığı mekanlarda çınlama yankılanma gibi etkileri ortadan kaldırır.

10 CelluBor İle Yangın Yalıtımı
CelluBor yangın yalıtım özelliğini içerisindeki bor bileşenlerinden elde eder. Yapılar için gerekli olan; Duman miktarı Damla oluşturmama Yangın ilerlememesi Yangın süresi geciktirme gibi konularda avantaj sağlamaktadır. Araştırmalar sonucunda CelluBor B1, F30-F90 yangın sınıfı özelliğinde olduğu anlaşılmıştır. B1 = Zor alev alan F30 = yangına dayanıklılık süresi dakika F90 = yangına dayanıklılık süresi dakika

11 Yalıtım Gelecek Nesillere Yatırımdır…
Ayrıntılı bilgi için: Tunç-Pa Yapı Mark. San. Tic. LTD. ŞTİ Adres: Sabuni Mah. Eski İstanbul Cad. NO: 55Merkez/EDİRNE Tel: Fax : Web:


"CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları