Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF"— Sunum transkripti:

1 EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF

2 Logo brief 1-Logoda yer alacak isim “Evrim”. Şirketimizin ismi Evrim Bilgisayar Yazılım Danışmanlık Tic. Ltd. Şti olarak geçmektedir. Evrim Bilgisayar logo için fazlasıyla uzundur. 2-“Yazılım ve Danışmanlık alt yazı olarak kullanılabilir. 3- Yazılım & Danışmanlık kullanmadığımız zamanlar da ‘’ithalat, ihracat, muhasebe, antrepo, serbest bölge ‘’gibi programlarımızı da ikincil yan yazı olarak kullanabiliriz. 4-Bütün alt ve yan yazılar için ortak bir font kullanabiliriz.

3 Beğendiklerim Vol 1 genel olarak hepsi çok açık ve temiz logolar
Beğendiklerim Vol 1 genel olarak hepsi çok açık ve temiz logolar. 2 en fazla 3 renk kullanılmış. Siyah & kırmızı, koyu gri & bebek mavisi, mavi & beyaz renkleri başarılı. 1-Renk uyumu; siyah ve kırmızı 2-Logo sade ve şık ( lambda) 3-Wordmark da güsel 1-Renkler çok güsel. 2-Logo ve wordmark birbirini tamamlamış. 1-Güçlü ve sağlam duruş. 2-Sadelik. 3-Renk uyumu 1-Gri renk wordmark için güsel olmuş. 2-Logo sade ve güsel. 3-Alt yazı da güsel. Software yazısı güzel. Logo wordmark uyumu güsel. 1-Logo ve wordmark çok sade ve güsel. 2-alt yazıda sade ve başarılı

4 Beğendiklerim (vol 2) 1-Wordmark başarılı
1-Logo ( saat) ve wordmark çok başarılı 1-Wordmark başarılı 2-Wordmark rengi güzel 1-Wordmark rengi ve logo uyumu 2-Logo sade ve ikisinin büyüklüğü aynı. 1-Logo wordmarka temasta olmasına rağmen renk seçimi ve font güzel. 1-Wordmark rengi ve logo rengi başarılı 2-Wordmark font olarak güzel. 3-logo tasarım olarak sade ve şık. 1-Wordmark rengi ve logo rengi başarılı 2-Wordmark font olarak güzel. 1-Wordmark başarılı 2-Mavi beyaz renk uyumu

5 Yan yazılar veya alt yazılar
Adobe markası farklı programları için aynı fontu farklı renklerde kullanmış. Kolay olmuş ama başarılı. Alttaki yazılar güzel ve tasarımları iyi yapılmış. 1-Logonun yanında services alt başlık basit ve güzel durmuş.

6 Aklımıza gelen fikirler
Bunların aynısını istemiyoruz ama üstünde oynayabileceğiniz yada yaratabileceğiniz malzemeyi sağlamak adına. 1- EB varyasyonları logoda kullanılabilir; EB, 8, dna sarmalı(evrimleşme), vs. 2-Font rengi koyu tonlar(siyah gri vs.) 3-Logo rengi (bebek mavisi, kırmızı, sarı gibi renkler) Önemli olan, sade ve şık ve premium gözükmeli.

7 Beğenmediklerim Daha önce yapılan bir logo çalışması.
6 numaralı logo içlerinde en iyisi, ama istediğimiz standartlarda değil. Logo^’nuın kendisi , bizi yansıtmıyor. Renk uyumu başarılı. İlerleyen 3 sayfada, logolar bulunmakta. Bu logolar bir yazıdan ve logodan oluşmakta. Yazı ile logo nerdeyse aynı büyüklükte. Ve birbirlerine temas etmiyorlar. 2,3 7, 8, 10 daki logoların hepsinde logo , wordmark’a temas etmekte. Ciddi gözükmesi açısından bu ikisinin ayrı olması lazım. Font olarakta çoğu küçük harfle ve ince yazılmış. E harfi küçük olunca çok sağlam gözülmüyor. Küçük harfle yazılan fontların hepsi birbirine benziyor. Benim için font çok önemli. Font’un güçlü gözükmesi lazım. Bu gerideki 3 slaytta, her bir logonun kendine has bir wordmark duruşu var. Hepsi sağlam ama bir okadar da yenilikçi gözüküyor. Bizim logomuzunda bu şekilde olmasını rica ediyoruz.

8 Beğenmediklerim vol 2 Bu briefin aynısını gönderdiğimde elde ettiğim logolar bunlar oldu. Hepsi belirttiiğim gibi sade fontlar ve 2 renk ama istediğim logoların yanına yaklaşamamış. Hepsi wordmark olarak çok karaktersiz kalmışlar. Renk olarakda mavi tonlarındalar ama çok kilişe duruyorlar. Font ince ve genel olarak küçük harfle yazılmış. Özellikle 2, 3 ,4 . Logoların bizimle bir alakası yok. 1 , 3 ,4 ,5 deki logolar hiçbir şekilde bizim istediklerimizi yansıtmıyor.


"EVRİM BİLGİSAYAR LOGO BRİEF" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları