Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki."— Sunum transkripti:

1 InCites

2 National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki Türkiye Adresli akademik yayınları ve aldığı atıfları gelişmiş bibliyometrik göstergeler ile birlikte sunar.

3 incites.isiknowledge.com Web tarayıcınızda yukarıdakı adresi görüntüleyiniz. (Tarayıcı olarak Internet Explorer kullanmanızı tavsiye ederiz.)

4 Eğer aboneliğiniz IP tanımlı olarak gerçekleştiyse Sisteme girmek için Quick Launch' a tıklayınız. Eğer kendinize ait bir kullanıcı adınız ve şifreniz varsa SIGN IN kısmından erişim sağlayabilirsiniz.

5 Sisteme IP tanımlı olarak giriş yaptıysanız, SIGN IN kısmından kendinizi sisteme tanıtınız. Eğer sisteme kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıysanız sistem sizi otomatik olarak tanıyacaktır.

6 InCites National Citation Report for Turkey Research Performance Profiles ile yayınlara dair ayrıntılı raporlar görüntüleyebilir ve kendinize ait özel raporlar oluştarabilirsiniz. Global Comparisons ile seçtiğiniz konu alanlarında ülke ve kurum karşılaştırmaları yapabilirsiniz.

7 InCites Research Performance Profile Research Performance Profile ile rapor oluşturmaya başlamak için Get Started linkine tıklayabilir......ya da açılabilir menüden direkt olarak oluşturmak istediğiniz rapor tipine tıklayabilirsiniz.

8 Veri setinin tamamını kullanarak oluşturabileceğiniz rapor tipleri Veri Seti içerisinde kendi belirlediğiniz alanlar dahilinde oluşturabileceğiniz rapor tipleri

9 Create Custom Reports 26 farklı rapor tipi bulunmaktadır. Her rapor tipinin kendine özgü gösterge seti vardır. Bu göstergelerden dilediğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. Rapor oluşturmak istediğiniz yıl aralığını belirleyebilirsiniz.

10 Oluşturmak istediğiniz raporu yazara, kuruma, konu alanına, ülkeye, dergiye, başlığa, anahtar kelimeye,doküman tipine, doküman numarasına, fon sağlayıcısına, grant numarasına göre kısıtlayabilirsiniz. Create Custom Reports

11 Seçimlerinizi tamamladıysanız raporunuzu oluşturmak için Create Report'a tıklayınız. Seçimlerinizi tamamladıysanız fakat raporu oluşturmadan önce devre dışı bırakmak istediğiniz girişler varsa Preview Documents'a tıklayıp, işleminiz bittikten sonra create report'a tıklayınız. Oluşturacağınız raporu farklı zaman dilimlerinde tekrar tekrar çalıştırmaya ihtiyaç duyacaksanız, seçimlerinizi Save Selections'a tıklayarak kaydedebilirsiniz. Yaptığınız seçimleri Clear Selections'ı tıklayarak temizleyebilirsiniz.

12 InCites Create Custom Reports Örnek Rapor 1: Source Article Listing

13 Source Article Listing Report Aşağıdaki raporda Celal Bayar Üniversitesi'nde 2006-2011 yılları arasında Mühendislik alanlarında yayınlanmış 133 yayın bulunmaktadır.

14 InCites National Citation Report for Turkey Global Comparisons Global Comparisons ile seçtiğiniz konu alanlarında ülke ve kurum karşılaştırmaları yapabilirsiniz.

15 Global Comparisons 12

16 National Comparisons 180 ülke ve 9 jeopolitik bölgeden yayın ve atıfları tüm konu alanlarında karşılaştırabilirsiniz.

17 National Comparisons Gelen tabloları daha iyi okuyabilmek için daha sonra View Graph linkine tıklayarak Grafik halinde göreceğiz.

18 National Comparisons Aşağıda son 5 yıldaki doküman sayılarına göre Kimya alanında Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri karşılaştırmasının grafik halini görebilirsiniz. Grafikleri tüm göstergeler için çalıştırabilirsiniz.

19 Institutional Comparisons Türkiye'den 110 kurum (Yakın zamanda 200 kurum) ve bütün dünyada 3.000'i aşkın kurum ile karşılaştırma imkanı sunmaktadır.

20 Institutional Comparisons

21 Aşağıda son 5 yıldaki doküman sayılarına göre Fizik alanında Celal Bayar Univ ve Cumhuriyet Univ karşılaştırmasının grafik halini görebilirsiniz. Grafikleri tüm göstergeler için çalıştırabilirsiniz.

22 Folders Kaydettiğiniz ve paylaştığınız tüm rapor, seçim ve doküman koleksiyonlarınızı "Folders" seçeneğinden takip edebilirsiniz.

23 InCites National Citation Report for Turkey Teşekkür ederiz... Sistemi daha iyi tanımak için kurumunuzda yapılacak InCites Eğitim toplantısına katılımınızı bekleriz. bilgi@mikrobilgi.com.tr


"InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları