Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Gelecek Nesillerin Dahilerini Yetiştiriyoruz… ALOHA AVCILAR

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Gelecek Nesillerin Dahilerini Yetiştiriyoruz… ALOHA AVCILAR"— Sunum transkripti:

1 Gelecek Nesillerin Dahilerini Yetiştiriyoruz… ALOHA AVCILAR

2 FİRMA PROFİLİ Aloha International SDN BHD. 1993 yılında Malezya’da kurulan  5 kıtada, 25 ülke, 4200 merkezi ve 5 milyondan fazla öğrencisi bulunan uluslararası bir firmadır. Aloha International, mental aritmetik programları içinde dünya lideri konumundadır.

3 Gerek Mental Aritmetik öğretimi alanında, gerekse diğer zihinsel gelişim programlarında; doğru, kaliteli ve etkili eğitim sağlamak için bünyesinde uluslararası tanınmış profesörler, eğitilmiş öğretmenler ile uzman bir akademik kurul bulundurur. Firma Hakkında daha kapsamlı bilgi için İnternet sitesi ve adreslerini inceleyebilirsiniz.

4 Aloha International Dünya çapında Abaküs Eğitiminin önde gelen Kurumlarından 
‘Çin Zhejiang Abacus & Mental Aritmetik ‘ Derneğinin Kurucu Üyesidir. Aloha International dünya çapında Abaküs Eğitiminin önde gelen Kurumlarından  ‘Malezya Abacus & Mental Aritmetik ‘ Derneğinin Kurucu Üyesidir.

5 Aloha International Mental Aritmetik Eğitimi,
Müfredatı ve Sistemi konusunda ISO 9001:2000 sertifikası almış tek kurumdur.

6 VİZYON Yenilikçi eğitimi sağlamada öncü olmak ve zihinsel aritmetik eğitimi vererek insan beyninde var olan gücü açığa çıkarmaktır.

7 MİSYON ALOHA Mental Aritmetik kendine özgü uluslarası deneyimi, yapısı ve uyguladığı teknikleri ile TÜRKİYE' de aritmetik eğitimi alanında çığır açmayı amaçlamaktadır. ALOHA Mental Aritmetik eşsiz metodolojisi ile bir çocuğun genel kişiliğini geliştirmek ve yeni neslin günümüzün rekabetçi ortamında karşılaştığı zorlukların üstesinden gelebilmesi için çalışmaktadır. 

8 TEMEL AMACIMIZ; Çocukların matematik ve sayı korkularını yenmeyi
sağlamak. Karmaşık görülen hesaplamaları zihinden yapabilme becerisi sağlamak.  Çocukların akademik başarılarına doğrudan etki sağlamak Odaklanma, dinleme ve görüntüleme becerisi sağlamak. Gözlem ve hafıza  becerisi sağlamak.  Özgüven oluşturmak. Konsantrasyon ve dikkat yoğunluğu kazandırmak. Hızlı düşünme , anlık ve doğru kararlar verebilme yeteneği kazandırmak.

9 ALOHA MENTAL ARİTMETİK  4-13 yaş grubundaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış  zihinsel gelişim programıdır.  Program aritmetik öğretimi için abaküsü bir araç olarak kullanarak, beynin sağ ve sol lobunu güçlendirir. Beynin her iki lobun da vücudumuzda belirli görevleri vardır. 

10

11 Beynin her iki lobu aynı anda egzersiz yapıyor ve mükemmel şekilde çalışan beyinler ortaya çıkıyor.
Çocuklar, ALOHA Mental Aritmetik programı ile eğitim gördükçe, aritmetik işlemleri (toplama, çıkarma, çarpma, bölme)kağıt, kalem, hesap makinası gibi benzeri araçlara ihtiyaç duymadan kolaylıkla  zihinden yapabilme becerisine sahip olurlar.

12 ZİHİN GELİŞTİRME PROGRAMLARI
Aloha Kid’s (JUNIOR 8-10 YAŞ & SENIOR YAŞ) Aloha Tiny Tots (4-7 YAŞ) Speed Maths English Smart Kid’s Art , 9Smart , Power Plus Aloha Kinderstart Superbkids&Superbteens 

13 Tiny Tots Mental Aritmetik(4-7 Yaş)
Okul öncesi çocuklar için tasarlanmış zihin geliştirme programıdır. 8 seviyeye ayrılmıştır. Her seviye 3  ay sürmektedir.

14 Junior Mental Aritmetik (8-10 Yaş)
Bu programda yer alan çocuklar doğru bir şekilde ve inanılmaz bir  hızla  toplama, çıkarma, çarpma, bölme, karekök gibi aritmetik hesaplamaları zihinden  yaparlar. 8 seviyeden oluşur. Her seviye 3 ay sürer. Dersler ağırlıklı olarak sayısal beceriler üzerinde yoğunlaştırılmıştır . Çocuğun hızlı ve doğru bir şekilde tüm sayısal problemleri yapması beklenir. Performans değerlendirme her düzey sonunda yapılır. Her düzeyi başarıyla tamamladıktan sonra sertifika almaya hak kazanır.

15 Senior Mental Aritmetik (11-13 Yaş)
Bu programda yer alan çocuklar doğru bir şekilde ve inanılmaz bir hızla toplama, çıkarma, çarpma, bölme, karekök gibi aritmetik hesaplamaları zihinden yaparlar. 8 seviyeden oluşur. Her seviye 3 ay sürer. Dersler ağırlıklı olarak sayısal beceriler üzerinde yoğunlaştırılmıştır . Çocuğun hızlı ve doğru bir şekilde tüm sayısal problemleri yapması beklenir. Performans değerlendirme her düzey  sonunda yapılır. Her düzeyi başarıyla tamamladıktan sonra sertifika almaya hak kazanır.

16 İlk yıl okutulacak kitap sayısı 6 adettir.
EĞİTİM SETİ Aloha Mental Aritmetik Öğrenci Seti:  Öğrenci kitapları (6 kitap) Öğrenci Çantası (1 adet) Öğrenci Abaküsü (1 adet) Öğrenci T-shirt (1 adet) Öğreci Kalem + Silgi Flash Kart Öğrenci Sertifikası İlk yıl okutulacak kitap sayısı 6 adettir.

17

18

19

20 bu işlemi birkaç saniye içinde zihinden çözebilir:
Örneğin; Bir yıl ALOHA Mental Aritmetik eğitimi alan çocuk, bu işlemi birkaç saniye içinde zihinden çözebilir:   =? 2. Yıldan Sonra; 587*48=? =? 182/13=? ( )*24=?

21 Aloha Mental Aritmetiği Öğrenmenin Faydaları Nelerdir?
Gelişmiş Sağ ve Sol Beyin  Analitik Düşünce Gücü Konsantrasyon ve Dikkat Yaratıcılık  Gözlem Yeteneği Hızlı Refleks  Gelişmiş Özgüven Daha Güçlü Hafıza Daha İyi Dinleme ve Anlama  Fotoğrafik Hafıza  İleri Hesaplama Yeteneği  Muhakeme Yeteneği

22 Kısaca Aloha Mental Aritmetik; 
  yaş grubundaki çocukların, zihinsel gelişimini artırmak, konsantrasyon ve dikkat sorununu ortadan kaldırarak, matematik dersindeki başarılarını en üst düzeye çıkarmak için  kapsamlı bir müfredat çerçevesinde eğitim alanında uluslararası akademik kariyere ve deneyime sahip olan Aloha Uzman Eğitmenleri ve akademisyenler tarafından oluşturulmuş, beyin geliştirme programıdır.

23 İngiltere ABD İspanya TÜRKİYE Kanada Suriye Ürdün Suudi Arabistan BAE Endonezya Filipinler Azerbaycan Tayland Sudan Brezilya Nijer Malezya Yeni Zelanda Avustralya Çin Bangladeş

24 DÜNYA ŞAMPİYONASINDAYIZ…

25

26

27

28

29 TEŞEKKÜRLER…


"Gelecek Nesillerin Dahilerini Yetiştiriyoruz… ALOHA AVCILAR" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları