Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NURSÖZ TAVUKÇULUK SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PENDİK İSTANBUL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NURSÖZ TAVUKÇULUK SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PENDİK İSTANBUL"— Sunum transkripti:

1 NURSÖZ TAVUKÇULUK SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PENDİK İSTANBUL

2 SİNEKLE MÜCADELEDE ÇÖZÜME KATKIMIZ .
YAPIŞKANLI SİNEK ARMATÖRLERİ SİNEKLE MÜCADELEDE ÇÖZÜME KATKIMIZ . MOBİLYADAN FARKI YOK AMA O VAZİFESİNİ YAPAR .

3 İKİ AYRI MODEL OLARAK TASARLANMIŞTIR.
MOBİLYA GÖRÜNÜMLÜ YAPIŞKAN LEVHALI SİNEK ARMATÜRLERİMİZ İKİ AYRI MODEL OLARAK TASARLANMIŞTIR. -Duvara Monte -Tavana Monte Her iki modelde 3 ayrı ebatta hizmetinize sunulmuştur. Kullanım alanları çok geniş olup, gıda üretimi olan ve açık gıda bulunan alanlarda kulanı uygun YAPIŞKAN LEVHALI VE TEFLON KAPLI BL FLORASANLI ÇEVREYİ KİRLETMEYEN HACCP KURALLARINA UYGUN cihazlardır.

4 -Ebat: 505 x 130 x 205mm DUVARA MONTE MODELİ WM01 - SELİN
-Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır. -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -2 x 15 W KISA BOY florasan kulanılmaktadır. -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır. -Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. MODELİ WM01 - SELİN HİZMETE HAZIR.

5 DUVARA MONTE MODELİ WM02 - BANU HİZMETE HAZIR.
-Ebat: 670 x 130 x 205mm -Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır. -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -2 x 20 W 0RTA BOY florasan kulanılmaktadır -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır. -Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. MODELİ WM02 - BANU HİZMETE HAZIR.

6 DUVARA MONTE MODELİ WM03 - YAVUZ HİZMETE HAZIR.
-Ebat: 1270 x 130 x 205mm - Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır.I -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -2 x 40 W UZUN BOY florasan kulanılmaktadır -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır.Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. MODELİ WM03 - YAVUZ HİZMETE HAZIR.

7 TAVANA MONTE MODELİ WM01 - CEYLAN HİZMETE HAZIR.
-Ebat: 505 x 260 x 205mm - Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır. -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -4 x 20 W KISA BOY florasan kulanılmaktadır -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır. -Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. -Tavana monte edilmektedir. -Cihazı taşıyan cıvatalar ana gövdeye bağlı olduğundan düşme tehlikesi YOKTUR. TAVANA MONTE MODELİ WM01 - CEYLAN HİZMETE HAZIR.

8 TAVANA MONTE MODELİ WM02 -FUNDA HİZMETE HAZIR.
-Ebat: 670 x 260 x 205 mm -Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır. -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -4 x 20 W 0RTA BOY florasan kulanılmaktadır -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır. -Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. -Tavana monte edilmektedir. -Cihazı taşıyan cıvatalar ana gövdeye bağlı olduğundan kopma düşme tehlikesi bulunmamaktadır. WM02 -FUNDA HİZMETE HAZIR.

9 TAVANA MONTE MODELİ WM03 -GÖKHAN HİZMETE HAZIR.
-Ebat: 1270 x 260 x 205 mm -Florasanlarımız BL ‘Black light ‘ ÖZEL ULV sinek çeken işin yayınlamaktadır. -Teflon kaplı Florasanlarımız kırıldığında dağılmamaktadır. -4 x 40 W UZUN BOY florasan kulanılmaktadır. -Bütün modellerimiz de Otomatik Balast kullanılmaktadır. Sessiz ve anında ateşlemelidir. -Yapışkan Levhalıdır. -YERLERDE KİRLİLİK YARATMAZ. -Tavana monte edilmektedir. -Cihazı taşıyan cıvatalar ana gövdeye bağlı olduğundan kopma düşme tehlikesi bulunmamaktadır. WM03 -GÖKHAN HİZMETE HAZIR.

10 KARASİNEKLE MÜCADELE - Çevresel Kontrol: Üreme alanları ortadan kaldırılmalıdır  - İlaçlama: Dış alanda uçkun ilaçlaması yapılmalıdır. - Yalıtım: İç alana girişini engellemek amacıyla izolasyon çalışmaları yapılmalıdır (sinek teli, hava perdesi vs.) - İç alanda ultraviyole cihazlar kullanılmalıdır.

11 HEDEF ZARARLI KARASİNEK (Musca domestica)
-Farklı cinsleri dünyanın tüm bölgelerinde yaşar. - 8 mm boyunda grimsi siyah renklidirler. - Sıcak ve ılık ortamlarda yaşama imkanı bulurlar. - Genellikle çöplüklerde, gübrelerde v.b. gibi organik her türlü atıkta ürerler. - Ev sinekleri en az 8 km uçuş menziline sahiptir. - Aktif olmaya başladıkları saatler, sabahın ilk saatleridir Yeme alışkanlıkları ve tüylü vücutları nedeniyle birçok hastalık etmeninin taşınmasına neden olurlar. "Dizanteri, tifo, para tifo, kolera, hepatit, salmonellosis sinekler tarafından taşınan hastalıklar arasında yer almaktadır."YAŞAM DÖNGÜSÜ Yumurtalar genellikle çürümüş, organik malzemelerin, gübrelerin üzerinde bulunurlar. Çıkan larvalar organik maddelerle beslenir ve ortam koşullarına göre ortalama 8-20 günde ergin hale geçerler. Her dişi arası yumurta üretebilir, bu yüzden uygun şartlarda sinekler hızla çoğalırlar. -MÜCADELE- Çevresel Kontrol: Üreme alanları ortadan kaldırılmalıdır  - İlaçlama: Dış alanda uçkun ilaçlaması yapılmalıdır. - Yalıtım: İç alana girişini engellemek amacıyla izolasyon çalışmaları yapılmalıdır (sinek teli, hava perdesi vs.) - İç alanda ultraviyole cihazlar kullanılmalıdır.

12 KARASİNEK YAŞAM DÖNGÜSÜ
-Yumurtalar genellikle çürümüş, organik malzemelerin, gübrelerin üzerinde bulunurlar. -Çıkan larvalar organik maddelerle beslenir ve ortam koşullarına göre ortalama 8-20 günde ergin hale geçerler. -Her dişi arası yumurta üretebilir, bu yüzden uygun şartlarda sinekler hızla çoğalırlar.

13 Neden Haşere Mücadelesi
-Yiyecek üretim ve satış merkezleri zararlı mücadelesi en gerekli kurumlardır. - Çok titizlik ve dikkat isteyen bir endüstridir. - Pest Kontrol beklentileri çok yüksektir, fakat mücadele şartları çok sınırlıdır. -Bu tesisler salgına çok müsaittir. -Zira üretim, depolama ve nakliye alanları böcekler için uygun beslenme ve barınma alanları teşkil ettiği gibi devamlı malzeme girişi nedeniyle dışarıdan haşere ve kemirgen gelmesine çok müsaittir. - Bu nedenlerle; bu tesisler iyi bir beklenti için sorun olsun veya olmasın periyodik kontrol ve koruma uygulaması yapmak ve yaptırmak zorundadır.

14 Neden Haşere Mücadelesi
-Zararlılar yiyecekleri tüketir, malınızı tahrip eder firmanızın itibarını zedelerler. -Gıda satış yerleri de böcek ve diğer zararlıların istilasına açık yerlerdir. -Gıda tüketim merkezlerinde zararlı istilaları son senelerde alarm vermeye başlamıştır. -2001 yılında yapılan araştırmalara göre İstanbul'daki süper marketlerin %35'inde böcek ve fare sorunu olduğunu ortaya koymuştur.

15 Neden Haşere Mücadelesi
-Firmaların bünyesinde, mutfakta, gıda, üretim, sevkiyat, depolama, ofis düzeni gibi bir çok farklı hizmet vardır. Burada bulunan zararlılar; -Kanuni kayıplar -Tıbbi sigortalar -Atılan gıda maddeleri -Zedelenen itibar - Malzemeye zarar verme -Elektrik kontağına ve yangına sebep olma -Hastalık bulaştırma Gibi birçok soruna sebep olurlar. - Bu işyerlerinde periyodik pest ve haşere kontrol hizmetinin yapılması zaruridir. -Teknik kurumsalda bahsi geçen KZY,HACCP ve TEP programları firmaların özel şartları incelenerek hazırlanması ve uygulanması halinde sorun köklü çözüme kavuşacaktır.


"NURSÖZ TAVUKÇULUK SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PENDİK İSTANBUL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları