Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hala kinini, nefretini taşıyorlar. Ama biz unuttuk. Biz her şeyi unuttuk.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hala kinini, nefretini taşıyorlar. Ama biz unuttuk. Biz her şeyi unuttuk."— Sunum transkripti:

1 Hala kinini, nefretini taşıyorlar. Ama biz unuttuk. Biz her şeyi unuttuk.

2 Bizim ne toplumsal hafızamız, ne devlet hafızamız, ne de devlet adamı hafızamız var. Doksan yıl önce bütün “akvam–ı beşeri” toplayarak Osmanlı topraklarını işgal eden soysuz Batı’nın mezalimini unuttuk.

3 Maraş’ı işgal eden Fransız’ı, Çanakkale’yi kuşatan, İstanbul’a giren İngilizi Sakarya önlerine gelen Yunan’ı, Gelibolu’daki Anzak’ı, Akdeniz’deki İtalyan’ı unuttuk.

4 Biz işgali unuttuk. Uğradığımız saldırıları, alçak ve vahşi katliamları, tecavüzleri unuttuk. Hem de üzerinden 1 asır bile geçmeden unuttuk.

5 Bizi işgal edenlere yaranmak, onların “küresel, modern birliklerine dahil olmak için” her türlü kimliksizliği ve onursuzluğu sergiledik. Ama onlar Unutmadılar.

6 476 yıldan beri Türk’ün Viyana önlerine dayanmasını asla unutmadılar...

7 Avusturya’yı açık olarak karşımıza diken, diğer AB üyelerini “gizli” olarak ürküten işte bu Türk korkusu. Korktukları Türk’ü yenmenin, perişan hale getirmenin yolunu iyi biliyorlar ki kendi inancından, köklerinden, tarihinden, kimliğinden uzaklaştırıp, AB’ye girme uğruna bütün dalları budanmış bir kuru ağaç gibi zavallı hale düşürüp, son darbeyi vurmak istiyorlar.

8 Bu darbeyi vuruncaya kadar Türk’ten hep korkacaklar. Amaç Türkiye’yi hapsetmek… Hep bu darbenin hayaliyle yaşıyorlar. Söylenen bütün sözlerin altındaki gerçek işte budur.

9 Bütün bu olup bitenler karşısında bu ülkenin Yöneticileri ne acıdır ki; “müzakere süreci Türkiye’ye çok farklı imkanlar sağlayacaktır” diyerek, 3 Ekim ve 3 Ekim sonrası önümüze konan her şarta evet diyeceğinin sinyalini veriyor.

10 Vah ki ne vah!

11 AMA ASLA UNUTULMAMALIDIR Kİ; BU ÜLKEDE MİLYONLARCA GERÇEK ÜLKE SEVDALISI VAR. GEÇMİŞTE CANINI KANINI MALINI ORTAYA KOYAN AZİZ ŞEHİTLERİN ÇOCUKLARI TORUNLARI VAR. TÜM DIŞ VE İÇ DÜŞMANLARA KARŞI KEMİKLEŞMİŞ BİR BÜTÜNLÜĞÜ BULUNAN DAVA İNSANLARI VAR. BU ÜLKEDE HER TÜRLÜ DEĞİŞİK PLATFORMDA KENDİNİ GÖSTEREN HAİNLERE GEREKLİ ŞAMARI VURACAK KENDİNE İNANAN MİLYONLARCA YİĞİT VATAN EVLADI VAR.

12 “Başımıza neler örülmek istendiği ve nasıl direndiğimiz görülmeli, Gelecek kuşaklar için ders teşkil etmeli ve uyanıklık sağlanmalıdır. Zaten her şey unutulur, fakat biz herşeyi gençliğe bırakacağız… O gençik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır; gelecek umudunun ışıklı çiçekleri onlardır.” Mustafa Kemal ATATÜRK. “Başımıza neler örülmek istendiği ve nasıl direndiğimiz görülmeli, Gelecek kuşaklar için ders teşkil etmeli ve uyanıklık sağlanmalıdır. Zaten her şey unutulur, fakat biz herşeyi gençliğe bırakacağız… O gençik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır; gelecek umudunun ışıklı çiçekleri onlardır.” Mustafa Kemal ATATÜRK.

13 Hafızasını kaybeden milletler yok olmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK Hafızasını kaybeden milletler yok olmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK


"Hala kinini, nefretini taşıyorlar. Ama biz unuttuk. Biz her şeyi unuttuk." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları