Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma."— Sunum transkripti:

1 TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma varsa, bunların belirlenip düzeltilmesi için önerilerde bulunulması, şikâyete neden olan aksaklıkların giderilmesi, ve memnuniyetin artırılması için vardır.

2 TEFTİŞ KURULUNDA Ön inceleme, inceleme, ön araştırma, araştırma,soruşturma işlemleri yürütülmektedir. işlemleri yürütülmektedir.

3 Teftiş Kurulu Müdürlüğünde, Teftiş Kurulu Müdürlüğünde, başta teftiş, inceleme ve soruşturmalar ile ilgili mevzuat olmak üzere, ile ilgili mevzuat olmak üzere, ihtiyaç duyulan durumlarda ihtiyaç duyulan durumlarda internet erişimi ile bilginin kaynağına ulaşılmaya ve bilgi teknolojisinden yararlanılmaya çalışılmaktadır.

4 Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, faaliyet alanı ile ilgili konularda faaliyet alanı ile ilgili konulardayasa, tüzük, tüzük, yönetmelik, yönetmelik, genelgeler genelgeler ve bunlarla ilgili değişiklikleri internet ortamında takip etmektedir. takip etmektedir.

5 Teftiş Kurulu Müdürlüğü Teftiş Kurulu Müdürlüğü gerektiğinde yerinde incelemeler yapmakta, gerektiğinde yerinde incelemeler yapmakta, şikayet konularının son durumunu şikayet konularının son durumunu mahallinde yaptığı tespitlerle ortaya koymaktadır. mahallinde yaptığı tespitlerle ortaya koymaktadır.

6 Toplanan bilgi ve belgelerin, oluşturulan raporların düzenli bir arşivleme ile saklanmaktadır.

7 Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, İş yükü yoğunluğu nedeni ile birikmiş, geçmiş yıllara ait dosyaların işlemlerini sonuçlandırmayı programlamış ve tamamını sonuçlandırmıştır.


"TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları