Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Elbistan Genel Uye toplantisina Hosgeldiniz

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Elbistan Genel Uye toplantisina Hosgeldiniz"— Sunum transkripti:

1 03.02.2013 Elbistan Genel Uye toplantisina Hosgeldiniz

2 Gundem El-Com Yonetim Kurulu Resmi islemler
Uyelik hakkinda bilgilendirme 6 aylik finansal hesaplar El-Com calismalari Planlanan calismalar

3 El-com Yonetim Kurulu

4 EL-COM KOMISYONLARI KOMISYONLAR ISIMLER Yurutme Kurulu
Hasan Gul, Fadime Kaya & Huseyin Kilinc Sayman Ersin Cimikoglu, Cumali Ince & Memet Yasar Kultur & Sanat Komitesi Hasan Dagdelen, Mahir Kaya & Mehmet Yasar Egitim Komitesi Hasan Eren, Huseyin Dur, Mehmet Gul & Ergul Kaya Kadin Komitesi Seher Dagdelen & Filiz Dolen Genclik Komitesi Hazal Aslan, Mahir Kaya & Tahir Dolen Basin & Yayin Ali Kilinc Bina Komitesi Savas Yuksel Kurumlar arasi iliskiler Ali Kilinc,Mahir Kaya & Cumali Ince

5 Resmi Islemler

6 Uyelik

7 6 AYLIK FINANSAL

8 EL-COM CALISMALARI CHARITY BOXLARI WEBSITESI & FACEBOOK ANNELER GUNU
LEZZET YARISI PIKNIK KURSLAR BINA CALISMASI 12 IMAMLAR – MUHARREM AYI SEMINERLER AYLIK KAHVALTILAR YASLAR & 40 YEMEKLERI

9 Charity Box El-Com dernegine ek gelir olarak gerceklestilen Charity Box projesi tarihinde boxlarin dagitimina baslanmistir.

10

11 EL-COM FACEBOOK SAYFASI

12 Anneler Gunu 12. 05. 2012 El-Com binasinda anneler gunu kutlandi
Anneler Gunu El-Com binasinda anneler gunu kutlandi. Koma Wengedur Gurubu sahne aldi ve bol hediyeli cekilis ile sona erdi.

13 ‘Lezzet’ Yarisi tarihinde yer alan ‘Lezzet’ yarisi 19 bayan’in katilmasiyla gerceklesti. 4 ayri kategoride 1.2. ve 3. secildikten sonra hediyer dagitildi.

14 Lezzet Yarisi gununde mutfakta vermis olduklari hismetten dolayi arkadaslara tessekurler

15 Piknik Manor Country Park’inda yer aldi ve 350 ile 400 kisi katilmistir. Havanin yagmuslu olusu hedef katilim sayisini dusurmustur.

16 Piknik

17 KURSLAR Matematik Cumartesi 11.00-13.00
Ingilizce Cumartesi Turkce Cumartesi Saz Pazartesi Gitar Cumartesi Resim Cumartesi Resim Cumartesi Sinema Carsamba

18 Cocuklarimiz ……….

19 Bina Komisyonu Oncelikle bina calismalarini bina satin alma yonunde gerceklestirdi. Yapilan calismalar bina aliminin mukun olamdigini gostermistir. Sebebleri asagidaki gibidir. 1. Kisiler adina alinmasinin etik olmamasi (ilerde Cem evi ve benzeri kurumlarin yasadigi sorunlarla karsilasmamak icin). 2. Charity adina alma surecinde belediye ve ozel binalar arasinda fiyat farkin fazla 3. Charity adina satin alma durumunda pesinatin 70% Yukardaki nedenlerden dolayi bina komisyonu calismalarini kiralama yonunde yogunlastiriyor; 1. Belediyeye kurumumuzun projelerini ve calismalarini duzenli bir sekilde bildirmesi durumunda bina kirasinin bir kisminin belediyelerden tehsis edilebilecegi sonucu cikti. 2. Belediye binalarinin kiralanmasinin daha uygun olmasindan dolayi belediye de cesitli gorusmeler yapildi ve yapilmaktadir. Ancak henuz uygun bir yer tesis edilmemistir. 3. Bu calismamizin uyelerimiz icin oneminin farkinda olup, uygun ve yerinde bina secimi yapilmasi icin detayli claismalar yapilmaktadir.

20 Muharrem ayi Muharrem ayi boyunca yaklasik 1500 kisi El-Com dernegimizi ziyaret etti. Muharrem ayı boyunca yemek veren gonullulerin listesi ve bağis miktari. Hasan GÜL £ Teyfik CİMİKOĞLU £ Mahir KAYA £ O gun yemek verilmemistir İmam ÖZGUL £ Huseyin GÜNAY £ Sedat CİNGÖZ £ O gun yemek verilmemistir Mehmet GÜL £ – C. INCE ve H.DAGDELEN £200 – O gun yemek verilmemistir – Huseyin ERGİSİ £200

21 12 Imam Muharrem Orucu

22 SEMINERLER Eǧitim Semineri
6 Ekim 2012 Cumartesi günü Elbistan Derneĝinde Ingilteredeki eĝitim sistemi ve toplum olarak burdaki eĝitimden çocuklarımızın ne kadar faydalandıĝı konularında bir seminer düzenlendi. Aile içi şiddet Semineri 04 Kasim 2012 Pazar günü Elbistan Community Centre bünyesinde  IMECE kadin  merkezinin katkilariyla aile ici şiddet konulu eǧitim semineri  duzenlendi. Film gösterimi, çay ve pastalar eşliǧinde yapılan eǧitim semineri katilimcilarin kendilerini bütünüyle ifade ettiǧi bir sohbet havasinda gerçekleştirilmiştir. Seminer boyunca çocuklar için bir kreş açılarak ailelerin seminere etkili katılımı saǧlanmıştır.

23 KAHVALTI

24 Planlanan Calismalar Semah ve Bilgisayar kursları tasarlanmaktadır. Subat ayinda bu kurslar içın start verilecektir. Özellikle Saz ve Semah dersleri içın üyelerimizden, Alevi oldukları içı talep gelmesi önemlidir. Çocuklarımıza kendi gelenek ve göreneklerimizi öǧretmek içın büyük bir fırsattır bu. tarihinde Saǧlıklı Yaşam ve Baǧimlılıklar konulu bir seminer için çalışmalar tamamlanmistir. Mart ayinda Alevilik konulu bir seminer icin calismalara basanildi. TAVLA YARISI – tarihinde yer alacak olan tavla yarisi icin calismlara baslatilmistir. Katilmak isteyen tum arkadaslar Aydin veya Ersin ile gorussunler. DAYNISMA GECESI – tarihinde yer almak uzre bir gece calismasi baslatildi. Yonetim Kurulu El-Com’un 2. Kongre tarih olarak karar aldi.

25 El-Com’un 6 aylik calisma programi Tesekurler


"Elbistan Genel Uye toplantisina Hosgeldiniz" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları