Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait."— Sunum transkripti:

1

2 YARINLARA DESTEK...

3 Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait ürünlerin satıldığı bir standı açmak ve satılan ürünlerden elde edilen gelirin çocuklarla ilgili projelere katkı sağlamasına yardımcı olmaktır.

4 UNICEF NEDİR? UNICEF, misyonu “Çocuklara Uygun Bir Dünya” yaratmak olan ve 1946 yılından bu yana Birleşmiş Milletler çatısı altında faaliyet gösteren, dünyanın her tarafında savaş, iç savaş ve doğal afet durumlarında bu olağandışı durumların yaşandığı bölgelerdeki çocuklar için özel kampanyalar düzenleyen ve son olarak da Türkiye’de de sokak çocuklarının yeniden kazanılması adına bir proje başlatan bir kuruluştur.

5 Neden UNICEF? ÇÜNKÜ UNICEF birçok yerde açtığı stantlarda sattığı kendi ürünleriyle elde ettiği tüm geliri kendi bünyesindeki projelerine kullanarak, genel olarak çocuklara fayda sağlamaktadır. Ve Çünkü şu anda UNICEF sokak çocukları için yürüttüğü bir kampanya ile 1.000.000 bileklik satarak sokaktaki çocukları yeniden kazanmayı hedeflemektedir.

6 Türkiye de 5 yıl sonra 1.5 milyon çocuğun sokaklarda yaşama riski bulunmaktadır. ( bu bilgi sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumundan alınan bir bilgidir.) Bu hızlı artışa dur denilmezse her 2 dakikada 1, saatte 34, günde 822, yılda 300.000 çocuk daha sokakta yaşamak zorunda kalabilir.

7 Stantta hangi ürünler bulunacak? İndirimli ürünler Kartlar T-shirtler ve sweatshirtler Hediyelikler Kırtasiye ve hediye ambalajları Ajandalar ve takvimler Çantalar ve şapkalar

8 Bunlar nasıl temin edilecek? Bu ürünler UNICEF’in Bilkent Üniversitesi kampüsünde bulunan merkez binasından temin edilecek; proje kabul edildiğinde kendileriyle irtibata geçilecek ve ürünler sorumlu kişilerin karşılıklı imzalarıyla alınacaktır.

9 Stant ne zaman kurulacak ne kadar bir süre için kampüsümüzde yer alacaktır? Proje 26-30 Aralık arası dönemde, yani yılbaşı tatilinden önceki hafta, 5 gün boyunca öğrencilerin en yoğun olduğu Hukuk Kantin’inde sürdürülecektir. Böylece yılbaşı öncesinde hediye alımlarının buradan yapılmasına teşvik edilecektir.

10 PROJE SAYESİNDE ELDE EDİLECEK SONUÇLAR: Bu proje sayesinde Bir Elin Nesi Var Öğrenci Girişimi çocuklarla ilgili bir projeyi daha gerçekleştirecek, UNICEF’e katkı sağlayacak, Ve Başkent Üniversitesi öğrencilerinin sivil toplum konusunda bilinçlenmesine yardımcı olacaktır.

11 Ve... Proje sloganımız...

12 “YENİ YIL HEDİYEN UNICEF’TEN OLSUN, HEM SEVDİKLERİNİN HEM DE ÇOCUKLARIN GÖNLÜ OLSUN ”


"YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları