Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İç Mimar Tünay Ar'ın özel olarak tasarladığı TV odası mobilyalarını Metin Kaşo uygulumış. Bu mekânın döşemelik kumaşları Vakko'dan, aplikler Element firması.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İç Mimar Tünay Ar'ın özel olarak tasarladığı TV odası mobilyalarını Metin Kaşo uygulumış. Bu mekânın döşemelik kumaşları Vakko'dan, aplikler Element firması."— Sunum transkripti:

1

2 İç Mimar Tünay Ar'ın özel olarak tasarladığı TV odası mobilyalarını Metin Kaşo uygulumış. Bu mekânın döşemelik kumaşları Vakko'dan, aplikler Element firması ürünlerinden seçilmiş. Motif ve renklerini iç mimarın tasarladığı yün halılar, İnter Halı firması elemanlarınca elde dokunmuş. Nişlerin pDline boya uygulamasını Erol Eti ve ekibi gerçekleştirmiş. Şöminede yöreden çıkar bir taş kullanılmış. Özel tasarlanan kanape ve sedirisrin üretimini Metin Kaşo yapmış. TV odasının duvarlarını, yörenin atmosferini şiirsel bir üslûpla resmeden Trabzonlu sanatçı Yusuf Katİpoğlu'nun yağlıboya tabloları renklendiriyor.

3 Lobi katındaki kimi köşelerde, Osmanlı sedirlerini anımsatan konapeler kullanılmış. Bunları destekleyen mobilyalar İse, Anadolu kültür birikimini hatırlatan çizgi ve üslûplarda seaçîlmİş. Kral Dairesi'nin bazı hareketli mobilyaları Metin Kaşo'dan stemin edilmiş. Ankastre ve hareketli mobilyalurın önemli bir kısmını ise, iç mimar Tünay Ar bü mekan için özel oİarok tasarlanmış. Kral Doiresi'nin gri-mavi ortamını yumuşatmak ve mekanı samimi kılmak için, mobilyalarda kullanılan kuşgözü kaplamalara, ciia rengiyle sıcak bir görünüm kazandırılmış. Desen ve renkleri mimarın seçimi yün halılar Inter Halı firmasınca elde dokunmuş.


"İç Mimar Tünay Ar'ın özel olarak tasarladığı TV odası mobilyalarını Metin Kaşo uygulumış. Bu mekânın döşemelik kumaşları Vakko'dan, aplikler Element firması." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları