Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik."— Sunum transkripti:

1 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik

2 Thomson Scientific İçerik Ölçekler Yazarlık ve Yayıncılık Araçları Tam Bir Çözüm ISI Web of Knowledge: Web of Science MEDLINE BIOSIS Previews INSPEC Biological Abstracts.. ve daha birçok. Derin, çeşitli bilimsel kaynaklar ve bilimsel yayıncılık Journal Citation Reports -- “Impact Factor”, Dergi Sıralamaları Essential Science Indicators -- En iyi makaleler, kurumlar, yazarlar Web of Science -- “Times Cited”, “Citation Report” Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık İçin Çözümler Thomson Scientific yazar, dergi editörü, ve yayıncılar için başlangıcından sonuna tam çözümler geliştirir. EndNote -- Bilginizi arşivleme ve paylaşma -- Makale ve bibliyografya hazırlayın. Manuscript Central -- Makale önerisinde bulunun -- Hakem kurulu işlerini yürütün

3 T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Bu anahtar çözümler özellikle araştırmacı yazarlar, yayın değerlendiren kurullar, dergi editörleri ve yayıncıların ihtiyaçları gözönünde bulundurularak geliştirilmiş araçlardır. Thomson Scientific Web of ScienceEndNote Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık Çözümleri Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik

4 T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of Science EndNoteManuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik  Kalite – Değerlendirilerek Seçilmiş İçerik: Dünyanın en etkili bilimsel dergi koleksiyonlarından oluşturulmuş kapsamlı bilgi  Çeşitlilik – Doğa bilimleri, sosyal bilimler ve sanat&beşeri Bilimler alanlarındaki bütün dallarda içerik  Derinlik – Doğa bilimlerinde 1900’den günümüze, sosyal bilimlerde 1956’dan günümüze, sanat ve beşeri bilimlerde 1975’ten günümüze arşivsel derinlik  Bütün dergilerin bütün yıllardaki sayıları için yazar atıflarının tutulmuş olması Uluslararası Sahiplenme – atraştırma camialarında uluslararası bir standart

5 T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of ScienceEndNote Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik EndNote (desktop) -- Akademisyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri  Arşiv oluşturma, referans organizasyonu, bibliyografya ve makale hazırlamada profesyonel standart. Milyonlarca yazar tarafından kulanılmaktadır. EndNote Web -- Mobil araştırmacı ve yazarlar  Basit web tabanlı bibliyografik çözüm yazılımıdır. Web of Knowledge ve EndNote desktop ile benzersiz bir enegrasyon sağlayarak araştırma ve makale hazırlama çalışmalarınızda büyük kolaylık oluşturur.  EndNote desktop versiyonunu tamamlar.

6 T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of Science EndNote Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik Manuscript Central, web tabanlı veritabanı ortamında makale başvuru ve hakemlerin değerlendirmesine olanak tanıyan yenilikçi bilimsel yayıncılık uygulamamsıdır.  Makale başvuruları için otomasyon sağlar. Bununla hakem değerlendirmeleri, editörlük faaliyetleri ve yayıncılık alanındaki idari faaliyetlerde büyük kolaylık sağlar.  145’ten fazla topluluk ve yayıncı ve 1700’den fazla dergi ve kitap dizisini kapsar. Her ay 44,000 makale işlenmektedir. 2.7’den fazla milyon kullanıcıya sahiptir. Bu alanda kanıtlanmış lider.

7 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Analiz Sonuçlar Arama Web of Science ®

8 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific  Araştırmalarınızı gerçekleştirdikten sonra topladığınız bilimsel bilgilerin kullanımını maksimum fayda ile gerçekleştirmeniz önemlidir.  Araştırmacılar ve yazarlar veritabanı taramalarından elde edilen sonuçlar üzerinde aşağıdaki seçeneklere sahip olmalıdır:  Erişilebilir ve araştırılabilir olacak bir bilgi tabanını kolaylıkla oluşturarak arşiv oluşturmak  Çalışma arkadaşları ile bilgiyi etkin ve kolayca paylaşarak işbirliği geliştirmek  Bütün bu çalışmaların sonucunda oluşan bilgileri rapor, dergi veya makale, okuma listesi, öz geçmiş, vb biçimlere dönüştürme olanaklarını sağlayacak yazarlık araçları.

9 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ISI Web of Knowledge’tan EndNote’a sonuçları kolaylıkla kaydedin. İlgilendiğiniz kayıtları seçin. Veya… Save to EndNote Web Export to EndNote desktop

10 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ISI Web of Knowledge’tan EndNote’a sonuçları kolaylıkla kaydedin.

11 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific EndNote’un bütün dünyada yaygın biçimde kullanılıyor olması diğer yayıncıların da verilerini kolaylıkla EndNote formatında aktarılabilme olanağını kullanıcılarına sunmalarını sağlamıştır. Bu genelde “EndNote Export” fonksiyonu olarak belirtilmektedir. PsycInfo BioOne BioMedCentral Science Direct Ovid EBSCO IEEE Blackwell Synergy

12 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific EndNote’un Desktop versiyonu yazarlığın bütün süreçlerine yardımcı bütün fonksiyonları sunan tam versiyondur. Bu noktada yüzlerce bilimsel dergi stiline göre Manuscript taslakları makalelerinizi başvuracağınız yayına göre kolaylıkla biçimlendirmenizi sağlar.

13 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Microsoft Word ortamında önceden hazırlanmış olan taslaklarla araştırmacı yazarlar kolaylıkla makale hazırlayabilir veya taslak sihirbazını kullanarak biçimlendirmelerini daha kolay gerçekleştirebilirler.

14 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Microsoft Word ve EndNote entegre çalışabilirliği için basit bir plug-in yazılımını tek bir sefere mahsus olarak bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Bibliyografyayı biçimlendir. Atıf Ekle (Insert Citation) Liste oluştur Cite While You Write plug-in’i yazarın daha önce EndNote ortamında toplamış olduğu makale ve diğer doküman referanslarının hızlı biçimde Word dokümanınızda bibliyografya ile birlikte kaydetme olanağını sağlar.

15 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Cite While You Write plug-in’i yazarın daha önce EndNote ortamında toplamış olduğu makale ve diğer doküman referanslarının hızlı biçimde Word dokümanınızda bibliyografya ile birlikte kaydetme olanağını sağlar.

16 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Sonuç – EndNote Word taslağı ile hazırlanmış olan bir yazma başlık, yazar, özet, referans ve atıfları, ve diğer veri gruplarını XML kodları ile girerek oluşturulur. Bu biçimiyle oluşturulmuş makale Manuscript Central’s “Fast Pass” olanağı ile binlerce bilimsel yayına uygun standartta ve hızlı biçimde başvurmanızı sağlayarak çalışmalarınızda ve dergi başvurularında büyük kolaylık sağlar.

17 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific

18 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Makaleniz başvuru amacıyla sunuculara yüklenirken kontrol edilerek eksiklerinizin olup olmadığı size bildirilir. Ek olarak – EndNote XML kodlaması Web of science ileortak çalışıyor olması nedeniyle WoS tan aldığınız kayıtların deyatlarına anında hızlı ulaşmanızı sağlayan linkler verir.

19 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Bu biçimde editör ve hakemler başvuru yapan makalelere ait detayları çok daha sorunsuz biçimde hızlı kontrol ederek minimum zaman kaybı ile geliştirilmiş olan bilimsel bulgular üzerinde değerlendirme yapabilirler.

20 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Editör ve hakemler şimdi kolaylıkla makalede atıf verilmiş olan yayınların yazar, atıf, doküman türü, kurum, ve daha birçok veriyi WoS ile entegre çalışabilirlik özellikleri ile kolaylıkla kontrol edebilirler.

21 Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Kalite, hız, ve etkili inceleme süreci birkaç tıklama ile sağlanır.

22 T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of ScienceEndNoteManuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık Çözümleri


"Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları