Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Aventa ile cihaz ayarlarınızı yaptıktan sonra NOAH’ı kapatmadan sağ üstteki çarpıdan sadece Aveta modülünü kapatın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Aventa ile cihaz ayarlarınızı yaptıktan sonra NOAH’ı kapatmadan sağ üstteki çarpıdan sadece Aveta modülünü kapatın."— Sunum transkripti:

1 Aventa ile cihaz ayarlarınızı yaptıktan sonra NOAH’ı kapatmadan sağ üstteki çarpıdan sadece Aveta modülünü kapatın.

2 Aventa’yı kapattıktan sonra Modül ikonuna basın.

3 Measurement ikonunu seçin. Sonra CALLİSTO’yu çift tıklayarak programı açın.

4

5 Current Session yazan bölümde Aventa’da yapmış olduğunuz kayıdı bulun ve çift tıklayın. Ardından REM ikonuna basarak devam edin.

6 Cihazın özelliklerine göre yukardaki pencereyi doldurun. OK ‘e basın ve devam edin.

7 Adult Aided Response yazan bölümde hastanızın durumuna göre seçim yapın.

8 Bu bölümde ISTS seçeneğini işaretleyin.

9 Calistonun hoparlörünü hastanın tam karşısına yerleştirin. REUG (65 dB) ‘yi işaretleyiniz ve START’a basın. Bu işlemden önce yandaki resimdeki gibi aparatları hastanın kulağına yerleştiriniz. Hortumun ucunun kulak zarına dokunmamasına dikkat ediniz. Erkeklerde 31mm,Bayanlarda 28mm, Çocuklarda 20-25mm ayarlayın. Şartları sağladıktan sonra OK’e basın ve devam edin.

10

11 Calistonun hoparlörünü hastanın tam karşısına yerleştirin. REAR (55 dB) ‘yi işaretleyiniz ve START’a basın. Bu işlemden önce yandaki resimdeki gibi işitme cihazını (çalışır durumda) ve REM aparatlarını hastanın kulağına yerleştiriniz. Hortumun ucunun kulak zarına dokunmamasına dikkat ediniz. Erkeklerde 31mm,Bayanlarda 28mm, Çocuklarda 20-25mm ayarlayın. Şartları sağladıktan sonra OK’e basın ve devam edin. Aynı işlemleri 65, 75 ve 80 içinde yapın.

12 Çizgilerin rengini Aşağıdaki 55 dB nin üzerinde sağ tıklayarak değiştirin. Diğer ölçümlerle arasındaki farkı daha net görebilirsiniz.

13

14

15

16 Ölçümlerin hepsini beraber görüntülemek için ÇOK ÇİZGİLİ / TEK ÇİZGİLİ ikona basın.

17 Ölçümlerin Sayısal Değerlerini görüntülemek için Tablo ikona basın.

18 Çıktı almak için sırasıyla MENÜ – DOSYA – BASKI DÜZENİ ikonlarına tıklayın.

19 Önizlemesi gelen GAES isimli dosyaya çift tıklayın. Bu dosyayı görebilmeniz için daha önceden tarafımızdan size bir TEMP dosyayı gönderilmiş olması gerekiyor. GAES dosyasını göremiyorsanız bizden bu dosyayı istemeniz gerekir.

20 Print ikonuna tıklayınız ve çıktınızı yazdırınız.

21 Kaydedip yeni bir ölçüm yapmak için DİSKET ikonuna basın. Kaydedip Calisto’dan tamamen çıkış yapmak için DOSYA ikonuna basın.


"Aventa ile cihaz ayarlarınızı yaptıktan sonra NOAH’ı kapatmadan sağ üstteki çarpıdan sadece Aveta modülünü kapatın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları