Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim."— Sunum transkripti:

1

2 CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim

3 CWIZ Dialer Agent verimliliği ve motivasyonunu artırır
Veritabanındaki bilgilerin düzeltilmesini sağlar Veri kalitesine göre eş zamanlı arama sayısı ayarlanabilir. Birden fazla kampanya için aynı zamanda arama başlatılabilir. Veriler arayüzden kolayca aktarılabilir. Inbound Call Center uygulaması ile birlikte kullanılabilir. Aramaların durumları anlık olarak izlenebilir.

4 CWIZ Dialer -Konfigürasyon-
Aynı anda birden fazla proje için arama operasyonu başlatılabilme Her projenin parametreleri ve operasyon saatleri birbirinden farklı olabilir. Aranması gereken dosyalar csv formatından kolayca yüklenebilir. Data girişinde müşteri numarası, isim, telefon numarası dışında 2 adet de bilgi amaçlı alan girişi yapılabilir. (Müşteri kategorisi, adresi, ürün bilgisi vs)

5 CWIZ Dialer -Operatör Ekranları-
Her operatörün kullanıcı adı ve şifresi ile girdiği ve login-logut ve mola durumları yönetilebildiği arayüz Müşteri bilgi ekranı Tekrar aranmak isteyen müşteriler için randevu ekranı Randevu ekranında tarih, saat ve aranmak istenen numara girişi

6 CWIZ Dialer İzleme Anlık agent durum izleme (Agentların login-logut-pause-konuşma hali durumları) Anlık kuyruk durumu izleme (Arayan numara ve kuyruk sırası) Pasif dinleme Bekleyen ve aktif çağrı göstergeleri Agent durumuna müdahale edebilme Verimlilik göstergeleri Erişilebilirlik oranları

7 CWIZ Dialer -Raporlama-
Yapılan aramaların detay raporları proje adı ve proje grubu bazında izlenebilir.

8 CWIZ Dialer -Raporlama-
Tüm proje gruplarının servis seviyesi ayrı ayrı raporlanabilir. Cevplanan, aranmış ancak görüşlemeyen çağrılar raporlanabilir. Günlük ve haftalık dağılım grafikleri izlenebilir.

9 CWIZ Dialer -Raporlama-
Her operatörün cevapladığı çağrı sayısı ve ortalama konuşma süreleri raporlanabilir. Operasyondayken yapılan duraklamalar ayrı bir raporda izlenebilir Operatör erişlebilirlik ve konuşma oranı raporlanabilir.

10 CWIZ Dialer Raporlama Call Center Ses Kayıt Raporları ve Dinleme
Tarih, saat, agent ve numara bilgisine göre filtreleme Kayıt uzunluğu (sn) Çağrı yönüne ait bilgi Görüşülen numara bilgisi

11 VOTEL 2005 yılında kurulmuştur
KISACA VOTEL VOTEL 2005 yılında kurulmuştur Ana faaliyet alanı yeni nesil ses sistemleri konusunda proje ve Ar-ge çalışmalarıdır Çalışan sayısı 8’dir İlk geliştirdiği ürünü CWIZ IP Santral’dir ve Türkiye’nin ilk IP Santral markasıdır. CWIZ projesi Tübitak Teydeb tarafından desteklenmiştir. CWIZ markalı IP Santral, çağrı merkezi, otomatik karşılama ve arama sistemleri, VOIP ürünleri 300’e yakın noktada çalışmaktadır Moldova, Bahreyn ve Almanya’da CWIZ çözümleri ile oluşturulan projeler bulunmaktadır.

12 TEŞEKKÜR EDERİZ


"CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları