Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CEPHE GÖRÜNÜMLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CEPHE GÖRÜNÜMLERİ."— Sunum transkripti:

1 CEPHE GÖRÜNÜMLERİ

2

3 CEPHE GÖRÜNÜMÜ

4 CEPHE GÖRÜNÜMÜ

5 ÖN CEPHE GÖRÜNÜMÜ

6 ÖN CEPHE GÖRÜNÜMLÜ METRO GEÇİDİ

7 ÖN CEPHE GİRİŞ GÖRÜNÜMÜ

8 ARKA CEPHE GÖRÜNÜMÜ

9 BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE OFİSLER
4.Levent Projesi bulunduğu çevre içerisinde en iyi konuma sahip, prestiji olan ve mimari farklılık yaratabilmiş bina özelliğini taşımaktadır. İş yaşamınızı ayrıcalıklı kılacak “A+”sınıf ofis alanlarına, güçlü mekanik ve teknik altyapıya ayrıca ortalamanın üzerinde hizmet alanlarına sahiptir. Günümüz teknolojisinin getirmiş olduğu pratikliği ve rahatlığı bu projeye yansıtarak modern ve çağdaş ofis binalarının oluşumuna katkı sağlamıştır. Bina içerisindeki ofisler uluslar arası standartlarda belirlenmiştir. Böylelikle “A+”ofis binasını; çalışanlarınıza daha verimli ve etkili çalışma ortamı sağlamak, motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak ve gereksinimlerini yerine getirebilmeleri için performanslarını etkileyecek tüm parametreleri göz önüne alarak tasarlamıştır. Yeni yapım teknikleriyle oluşturulan akıllı binada; ihtiyacınız olan güvenlik, telefon, enerji kullanımı, asansörlerin yönetimi ve çevre koruma çalışmalarını bilgisayar sistemine bağlı olarak da yönetebilirsiniz. Bu sayede hem enerji tüketimini kontrol altına alır, hem de kendiniz için verimli çalışma ortamı yaratmış olursunuz. Bu proje de toplam inşaat alanı m2 olmakla birlikte binanın statik önem katsayısı 1,5 olarak alınmıştır. Hastane, otel, residence gibi özelliklere sahip yapı olarak da kullanılabilir niteliktedir.

10 LOKASYON Avrupa yakası Maslak bölgesi yüksek plazaların içinde bulunduğu, yatırımcıların ilk tercihini oluşturan ve giderek iş merkezlerinin yoğunlaştığı bankaların, sigorta şirketlerinin merkezi olma yönünde gün geçtikçe ilerlemektedir. 4.Levent projesi de plazaların hakim olduğu bu bölge içerisinde tamamiyle bölgenin konumu göz önüne alarak tasarlanmış ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak önemli projeler arasında şimdiden yerini almıştır. 4.Levent akıllı ofis binası; Beşiktaş, Sarıyer arasındaki ana hatlardan Büyükdere Caddesi üzerinde olup ön cephesi İstanbul Golf Klübü ve Harp Akademisine bakmakta ve yeni yapılan Galatasaray Stad projesine 2 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. Mövenpick,Sherotan gibi otel ve İş kuleleri çevresinde bulunmakla birlikte; Kanyon ve Metrocity gibi alışveriş merkezlerine de yürüme mesafesi kadar yakındır. Asya kıtasından ulaşım çok kolay olup, iki köprüden de rahatça gelinebilmektedir. Boğaziçi köprüsüne km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ise sadece 3 km uzaklıktadır. Özellikle Tem Otoyoluna 1 km olan yakınlığı ile ulaşımda büyük kolaylık sağlamaktadır.

11 ULAŞIM 4.Levent Projesiyle birlikte yeni yapılan metro çalışması bu bölgeye önemli ulaşım kolaylığı sağlamıştır. Binanın tam önündeki metro çıkışı ile gün içerisinde dilediğiniz her yere çok kısa süre içerisinde rahatça ulaşım sağlayabilir, yoğun trafik stresinden az da olsa uzaklaşabilirsiniz. KARAYOLU İLE ULAŞIM Fatih Köprüsü Giriş: km Atatürk Hava Limanı: km Boğaz Köprüsü Giriş: km Sabiha Gökçen H.Limanı: km Taksim: km Kanyon: ,5 km Beşiktaş: km Metrocity: km Maslak: km İş Kuleleri: km Galatasaray Stad: km İstinye Park: km Levent Çarşı: km

12 ULAŞIM METRO İLE ULAŞIM Taksim: 8 dk. Topkapı: 25 dk
Kabataş: dk Otogar: dk Sirkeci: dk Bakırköy: dk Maslak: dk Havalimanı: 35 dk

13 Uluslararası Standartlarda Tasarlanmış, Ayrıcalıklı A+Ofisler
Günümüz iş dünyası yüksek plazalardan daha az katlı, geniş, ferah ofis alanlarını tercih etmeye başlamıştır. Yatay ofis binaları çalışanlarınızın bina içerisindeki ulaşımını daha kolay sağlamaktadır. Amaç etkin iletişim içerisinde bulunmak, grup çalışma ruhunu oluşturmak ve günün büyük bölümünü daha verimli şekilde çalışmayı hedeflemektir. Proje yaklaşık 1.612,64 m2 kat alanlarına sahip olmakla birlikte geniş, kaliteli ve konforlu ofis alanlarını sizin için tasarlamıştır. Isıtma/ Soğutma sistemi ve havalandırma sistemleri, yangından korunma (duman emiş, merdiven ve asansör basınçlandırma) ve sulu-gazlı yangın söndürme sistemleri, enerji tasarrufu sağlayan bina otomasyon sistemi, doğalgaz sistemi, Internet alt yapısı, yüksek hız iletişim ağı kablolaması, LAN,WAN, fiber optik bağlantı/kapasite ve elektrik/data/ses bağlantısı gibi bina teknik özelliklerinin en önemli bileşenleri kullanılmıştır

14 Teknik Alt Yapı Isıtma-Soğutma ve Havalandırma, Yangından Korunma Sistemleri Network Alt Yapısı Özel Sistem Odası Yüksek Hızlı Metro Ethernet İnternet Erişim Hizmetleri RFID Güvenlik ve Giriş Kontrol Sistemleri Asansör IP Digital Santral Hizmetleri Otopark Ses Geçirmez Cam

15 Isıtma-Soğutma ve Havalandırma, Yangından Korunma Sistemi
Mekanik tesisat sistemleri ile ilgili (klima, havalandırma, ısıtma, soğutma, sıhhi tesisat, yangın ve duman tesisatı, otomatik kontrol tesisatı) tasarım, malzeme seçimleri için yerel ve uluslararası standart yönetmeliklere uyulmuştur. Binanın ısıtılması ve soğutulması, Türkiye ve dünyada kullanılan son teknolojik cihazlarla- VRV sistemleri ile çözülmüştür. Klima sistemleri yüksek enerji verimliliğine sahip olmakla birlikte kullanıcıların enerji maliyetlerini kolaylıkla takip edebilmeleri için kat bazında tüm mekanik sistemler ayrılmıştır. Cam önlerinde ısıtmalı yer konvektörleri kullanılmıştır. Binanın çatı katında bulunan ısı geri kazanımı ile enerji tasarrufunu kontrol altına alır; ayrıca ortama sürekli taze hava sağlayan havalandırma cihazları ile de çalışanlarınıza gün boyu temiz hava sistemi yaratmış olursunuz. Kapalı otoparkların havalandırmasın da uluslar arası standart ve yönetmelikler göz önüne alınmıştır. Yangına dayanıklı fanlar vasıtasıyla kapalı otoparklarda normal zamanlarda CO(karbon monoksit) egzostu ve yangın anında duman egzostu yapılmıştır. Oluşabilecek olası yangın anında otomatik söndürme sistemi devreye alınarak yangın hızlıca söndürülecektir. Çalışanlarınızın binadan tahliyesi yaratılacak dumandan arındırılmış alanlar ile sağlanacaktır. Ayrıca yangın anında çalışacak yangın kaçış merdivenleri ve asansörler için hava. Ayrıca 2 adet bağımsız yangın ve 2 adet kullanım suyu deposu mevcuttur. Jeneratör binanın %100’ünü beslemektedir. Binada elektrik şaftları yangına dayanıklı olarak oluşturulmuş ve ana dağıtım busbar sistemi kullanılmıştır.

16 NETWORK ALTYAPISI 4.Levent projesinde Fiber Optik kablolama ile yüksek hızlı network alt yapısı oluşturulmuştur. İnternet ve telefon sistemleri için kullanılan bu yapı, her katın bağımsız çalışmasına veya istenildiğinde bütün katların birlikte çalışmasına olanak sağlar. ÖZEL SİSTEM ODASI Tek bir noktada, tüm katlar için özel olarak hazırlanmış sistem odaları bulunmaktadır. Her bölüme retina taramalı özel güvenlik sistemi ile erişim, yüksek standartlarda sunucu ve ekipman barındırma ortamı sağlanmıştır.

17 Yüksek Hızlı Metro Ethernet İnternet Erişim Hizmetleri
Günümüzde sadece belirli operatörler tarafından kullanılabilen yüksek hızlı Metro Ethernet İnternet erişim hizmeti binada tüm operatörler tarafından sunulmuştur. Yüksek hızlı ve düşük maliyetli bu hizmetten yararlanabilir, isterseniz binanın ortak internet erişimini kullanabilir, isterseniz de kendi erişimlerinizi seçtiğiniz operatör tarafından özel olarak alabilirsiniz. ASANSÖR Ofis katlarında 3 adet 1.75m/s hızında yolcu asansörü, 2 adet 1.6 m/s hızında otopark asansörü, 1 adet 1.6 m/s hızında showroom asansörü ve 4000 kg kapasiteli 1 adet yük asansörü almak üzere toplam 7 adet asansör bulunmaktadır. Ayrıca deprem sensörleri de mevcut olup, her hangi bir olay esnasında en yakın kata ulaşmanıza yardımcı olur.

18 IP DİGİTAL SANTRAL HİZMETLERİ
Bu sistem bina içerisinde bütün katlarda digital IP telefon setlerinin kullanımına imkan sağlayan IP telefon santral hizmeti vermektedir. Tüm binanın içerisini kapsayan kablosuz DECT sistemi hazır olarak sunulmaktadır. OTOPARK Günümüz koşullarında kullanıcılar açısından büyük önem taşıyan bir bileşendir.4.Levent Projesi 250’den fazla araç giriş kapasitesine sahiptir. Her ofis katı için kendine ait özel otopark alanı bulunmaktadır. Böylelikle hem aracınız için yer bulma sorununu ortadan kaldırmış olur, hem de aracınızın gün boyu güvenliğini sağlamış olursunuz.

19 RFID Güvenlik ve Giriş Kontrol Sistemleri
Bina içerisine yerleştirilmiş okuyucular yardımı ile daha önceden hazırlanan tagler okunarak aşağıdaki kullanım alanlarında RFID sistemi ile hem zaman hem de güvenlik alanlarında fayda sağlayabilirsiniz. Bu sistem ile; Kimlik kontrol uygulamaları ile çalışanlarınızın giriş çıkış sistemlerinin kart basmaya gerek kalmadan takibi, Tesis içerisinde çalışanların ve ziyaretçilerin takibi ve nerelere girip girmeyeceğinin denetlenmesi, Park yerlerinin yönetimi, ödeme sistemlerinin takibi, giriş çıkış kapılarının açılması, Araçların bina içerisindeki lokasyonlarının takibi Güvenlik kamera entegresyonu ile istenilen kişi ya da araçların en yakın kamera ile gözlenmesi.

20 KAT PLANLARI

21 KAT PLANLARI

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34 DİĞER PROJELERİMİZ

35 2. ETAP Birinci etap olarak inşa edilmiş 4.Levent Projesinin hemen arka parselinde 2.etap olarak adlandırmış olan 1200 m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanı yer almaktadır. Proje aşamasında hastane, residence, otel v.b özellik arz eden yapı olarak da kullanılabilir. 3.ETAP Üçüncü etap olarak adlandırılan proje 2400 m2 arsa üzerinde toplam m2’den oluşan diğer projelerde olduğu gibi geniş inşaat alanına sahiptir.

36


"CEPHE GÖRÜNÜMLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları