Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Fizik Nedir ? Fizik (Eski Yunanca: φύσις fisis “doğa”) maddeyi , maddenin uzay-zamanda hareketini enerji ve kuvveti de kapsamak üzere bütün ilgili kavramlarla.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Fizik Nedir ? Fizik (Eski Yunanca: φύσις fisis “doğa”) maddeyi , maddenin uzay-zamanda hareketini enerji ve kuvveti de kapsamak üzere bütün ilgili kavramlarla."— Sunum transkripti:

1

2 Fizik Nedir ? Fizik (Eski Yunanca: φύσις fisis “doğa”) maddeyi , maddenin uzay-zamanda hareketini enerji ve kuvveti de kapsamak üzere bütün ilgili kavramlarla birlikte inceleyen doğa bilimidir. Daha genel olarak, evren ile ilgili nasılları cevaplamak için doğanın genel bir analizidir.

3 Mizah Nedir ? Mizah, hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran sanat türüdür. İnsanı gülmeye sevk eden resim, karikatür, konuşma ve yazı sanatıdır. Mizah eserleri sadece şaka, güldürme maksadıyla söylenip, yazılıp, çizildiği gibi belli fikirleri ifade etmek için de ortaya konulabilir.

4 Fizik ve mizah aslında tanım olarak çok ayrı görünsede öyle değildir
Fizik ve mizah aslında tanım olarak çok ayrı görünsede öyle değildir.Bir araya geldiklerinde ortaya hem öğretici , hem eğlendirici şeyler çıkar ŞİMDİ GÖRELİM BAKALIM !

5

6

7


"Fizik Nedir ? Fizik (Eski Yunanca: φύσις fisis “doğa”) maddeyi , maddenin uzay-zamanda hareketini enerji ve kuvveti de kapsamak üzere bütün ilgili kavramlarla." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları