Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğrenme Menüleri ÖĞRENME HEDEFLERİ AÇISINDAN bir yandan öğrencilerin konuya bağlılığını sağlarken bir yandan da SEÇİM yapmalarına olanak tanımak önemlidir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğrenme Menüleri ÖĞRENME HEDEFLERİ AÇISINDAN bir yandan öğrencilerin konuya bağlılığını sağlarken bir yandan da SEÇİM yapmalarına olanak tanımak önemlidir."— Sunum transkripti:

1 Öğrenme Menüleri ÖĞRENME HEDEFLERİ AÇISINDAN bir yandan öğrencilerin konuya bağlılığını sağlarken bir yandan da SEÇİM yapmalarına olanak tanımak önemlidir.

2 Öğrenme Menüleri Nelerdir? Öğrenme menüleri önemli öğrenme hedeflerine giden çeşitli eğitim seçeneklerini özetler. Öğrenciler onlara en cazip gelen seçenekler arasından seçim yapma şansına sahiptirler. Öğretmen öğrencileri menü süreçlerinde yönlendirir ancak öğrenciye kendi seçimlerini yapma, tamamlama sırası gibi konularda kontrol verilmiştir.

3 MENÜ TÜRLERİ MENÜ: Ana Yemekler, Garnitürler ve Tatlılar (küçük öğrenenler için) AJANDA: Zorunluluklar, Tartışılabilir olanlar, ve Seçenekler (daha büyük öğrenenler için). ÜÇ KADEMELİ: Bir sıra, kolon ya da diyagonal çalışma sırası tamamlayın. Bu seçeneklerin üçü de ilgi, öğrenme profili ve hazır bulunuşluğa göre farklılaştırılabilir (ekteki örneklere bakınız).


"Öğrenme Menüleri ÖĞRENME HEDEFLERİ AÇISINDAN bir yandan öğrencilerin konuya bağlılığını sağlarken bir yandan da SEÇİM yapmalarına olanak tanımak önemlidir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları