Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

3 mart 2009 Münevver Karabulut’un vahşice öldürülüş tarihi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "3 mart 2009 Münevver Karabulut’un vahşice öldürülüş tarihi."— Sunum transkripti:

1 3 mart 2009 Münevver Karabulut’un vahşice öldürülüş tarihi

2 7 Adar Hebrew takviminde bir gün -Musa’nın doğduğuna ve
öldüğüne inanılan gün -Moloch (tapılan melek, şeytan ) için insan kurban edilen gün

3 Yani 3 mart 2009 yahudilerin kurban günü
3 mart (2009) = 7 adar Yani 3 mart 2009 yahudilerin kurban günü

4 Biraz Genel Bilgi Sebiylürreşad ve Büyük Doğu Dergisinde de çok zaman yazıları yayınlanmış olan ve anti-sabatayist ve anti-siyonist bir yazar olan Cevat Rıfat Atilhan’ın "İĞNELİ FIÇI" adlı kitabında bahsedilenleri hatırlayalım. Yahudiler tarafından senede bir defa "Müslüman asıllı bir Kız Çocuğunun" hayvani bir şekilde kurban edilmesi töreninden bahseder kitap. Genellikle ya yetim sahipsiz olan -ve umumiyetle de kız- bir çocuk seçilirmiş ya da kayıp veya faili meçhul cinayet veya başka bir imaj verilerek gerçekleştirilirmiş bu sapık sadist ayin.. "Mum Söndü"cü Sabatayistler ne ise "İğneli Fıçı" cı Museviler de odur.

5 Tevrattaki talimat şöyledir:Yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanlarını, kuzuların ve ergeçlerin, kanını içeceksiniz Ve sizin için kestiğim kurbandan, doyuncaya kadar yağ yiyeceksiniz ve sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.(Tevrat, Hezekiel bölümü, 39. bap, 18 ve 19. cümleler.)Bunun içindir ki, Yahudilerin yılda en az bir kere Yahudi olmayan insanların kanından bir damla içmesi vaciptir.

6 Tarihi süreç içerisinde bazı Yahudi kollarının insan kanı içmeleriyle ilgili ilginç örneklerden bazıları şöyledir: Yahudilerin, kaçırdıkları Yahudi olmayan çocukların kanını almak için kullandıkları yöntemlerden birisi İğneli Fıçıdır. Fıçının içi iğnelerle kaplıdır. Çocuğu fıçının içine canlı olarak kapatan Hahamlar, ardından fıçıyı dakikalarca yuvarlarlar. Sonunda fıçının dibinde bulunan musluk açılır ve toplanan kan ayinlerde kullanılmak yada Mayasız Bayramında yenilen mayasız ekmeklere karıştırılmak üzere alınırdı.Yahudilikte, insan kanının ikinci bir kullanım yeri ise Pessah(Mayasız) Bayramları olmuştur. Pessah Bayramında, bir hafta boyunca mayasız ekmek yapılır ve yenir. Yahudilerin bazı kollarına göre, bu ekmeklerin en makbul olanları içine insan kanı katılanlarıdır. Bazı tarihçilerin bildirdiklerine göre, Pessah Bayramları, Avrupada her yıl küçük çocukların kaybolduğu dehşet dönemleri olmuştur.İşte Yahudilerin bulundukları ülkelerden sürülmelerinin nedenlerinden birisi de bu sapık adettir.

7 Özellikle İspanyada, kan içme olayları defalarca gündeme gelmiş, bu olaylar halk arasında büyük huzursuzluk meydana getirmiştir. Sayısız çocuk kaybolmuş, cesetlerin bir kısmı kanı tamamen çekilmiş durumda bulunmuştur. Osmanlı İmparatorluğuna geldikten sonra da, Yahudilerin bazı kolları, bu sapık adetlerine devam etmişlerdir. Osmanlı zabıtlarında bu konuda gelişmiş pek çok olay vardır. Bunların en önemlileri 1715 te Amasyada, 1840 ta Şamda ve Rodosta, 1633te, 1843te ve 1866da İstanbulda, 1863te, 1868de, 1870de İzmirde kayda geçen olaylardır. Bu olaylarda pek çok Yahudi suçlu bulunmuş ve idam edilmiştir.İstanbul Kadılığı 1715te(11Şevval 1128) olan kan içme olayında, Ahmed isminde bir Türk çocuğunu kaçırıp kanını içen Menahim, Sabetay ve Avram isimli üç Yahudiyi idam cezasına çarptırmıştır.

8 Filistin’de ise her yıl 100’den fazla çocuk kaybolmaktadir.
Daha fazlasını yazmaya incinen ruhum izin vermiyor. Çok acı olsada, gerçek dünya’yı öğrenmek, herkesin sevdiklerini koruması ve düşmanlarını tanıması açısından çok daha iyi olacaktır.

9 Yahudi her zamanki gibi her yolu denemiştir
Yahudi her zamanki gibi her yolu denemiştir. Sperm bulaştırarak ölmüş bir insana iftira atmak dahil Ama bu gece size şunu söylemek istedim. Uzun zamandır ilk defa sizinle grur duyuyorum. Çünkü siz bu işi unutmadınız, unutturmadınız. Zaman zaman hata yapsada ailesine destek oldunuz. Bu sizin zaferiniz Ey Türk Halkı Şimdi gerçekleri anlatmanın ve olaylara bu bilinçle bakmanın zamanı.

10 Son olarak

11 15 eylul/ Atatürk Havalimanında ayin yapan yahudiler
15 eylul/ Atatürk Havalimanında ayin yapan yahudiler.Sakalların serbest uzatıldığına ve saçların temiz bir şekilde traş edildiğine dikkat edelim.

12 Bununla ya dindaşlarına 7 Adar kurbanının zaferini gösteriyor
Bir insan niye saçını traş ettirirde sakalını ettirmez. Belkide dininin gereği olduğu için Bununla ya dindaşlarına 7 Adar kurbanının zaferini gösteriyor Yada dedikleri gibi mossad onu israilde sakladı ve bu tiple saklanması zor olmasa gerek


"3 mart 2009 Münevver Karabulut’un vahşice öldürülüş tarihi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları