Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu rezaleti her yağmur yağdığında yaşıyoruz. Çünkü Büyükerşen altyapıyı yapmıyor. Ama operaya yılda 3 trilyon harcıyor. ErtuğrulgaziEspark AVM karşısı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu rezaleti her yağmur yağdığında yaşıyoruz. Çünkü Büyükerşen altyapıyı yapmıyor. Ama operaya yılda 3 trilyon harcıyor. ErtuğrulgaziEspark AVM karşısı."— Sunum transkripti:

1 Bu rezaleti her yağmur yağdığında yaşıyoruz. Çünkü Büyükerşen altyapıyı yapmıyor. Ama operaya yılda 3 trilyon harcıyor. ErtuğrulgaziEspark AVM karşısı AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!)

2 Büyükerşen “Ben yerin altına yatırım yapacak kadar enayi değilim” diyor. Altyapı yatırımları gözükmüyor ya… Kendisi Köprübaşına makyaj yapmakla meşgul.

3 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Ancak olan vatandaşa oluyor. Bu rezilliği Büyükerşen değil, biz çekiyoruz…

4 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Bu görüntüler bir korku filminden alınmadı… Burası Eskişehir’in vahşi çöplüğü... Rezaletin daniskası! Büyükerşen 10 yıl boyunca bu rezaleti ortadan kaldırmak için hiçbir şey yapmadı.

5 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) 10 yıldır bu sorunu çözmeyen Büyükerşen, tepkilere ve Kemal Unakıtan’ın baskılarına dayanamayarak seçim zamanı göstermelik bir şeyler yapıyor gibi davranıyor… Ama hala ortada bir şey yok…

6 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Eskişehir’in kanayan en büyük yarası: PORSUK… Seçim vaatlerinde Porsuk’un kirliliğine çözüm bulacağını söyleyen Büyükerşen Porsuk Islah Projesi için 80 milyon euro harcadı. Ama Porsuk hala leş gibi…

7 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Burası seçim dönemlerinde gondolların cirit attığı Porsuk!

8 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Burası da tüm uyarılara rağmen yanlış malzeme kullanılarak yapılan ve çöken duvarlar.

9 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Sular çekiliyor ve ortada Porsuk diye bir şey kalmıyor. Seçim dönemlerinde salınan gondollar çamura oturuyor. Sahi 80 milyon euro nereye harcandı?

10 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Trafik için hiçbir şey söylemeye gerek yok. Özellikle akşam saatlerinde trafiğe çıkmanız yeterli. Tabi sinirleriniz kaldırırsa.

11 AVRUPA KENTİ ESKİŞEHİR (!) Şimdi soruyoruz: Burası mı Avrupa Kenti? Bu yalan daha ne kadar sürecek? 10 yıldır yalanlara kanan Eskişehirliler bu işkenceye daha ne kadar katlanacaklar? Bizim bir gün bile katlanmaya niyetimiz yok! 29 Mart’a kadar dişimizi sıkıyoruz.


"Bu rezaleti her yağmur yağdığında yaşıyoruz. Çünkü Büyükerşen altyapıyı yapmıyor. Ama operaya yılda 3 trilyon harcıyor. ErtuğrulgaziEspark AVM karşısı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları