Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Otel alış fiyatlarını sisteme tanımlamak için Rezervasyon menüsünün altından Hotel Price seçilir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Otel alış fiyatlarını sisteme tanımlamak için Rezervasyon menüsünün altından Hotel Price seçilir."— Sunum transkripti:

1

2 Otel alış fiyatlarını sisteme tanımlamak için Rezervasyon menüsünün altından Hotel Price seçilir.

3 Sisteme girilen otel alış fiyatları şekildeki gibi listelenmiştir. Yeni otel alış fiyatı girişi için New butonuna tıklanır.

4 Yeni kayıt formunda kontrat bilgileri doldurulur.

5 Otel alış fiyatları kaydında ilk olarak fiyat girişi yapılacak otel seçilir.

6 Daha sonra sözleşme kodu, kontratın marketi, geçerlilik tarihleri ve varsa eğer minimum geceleme sayısı ve ücretsiz kişi sayıları girilir.

7 Kontrattaki garanti ve kontenjan odaları konaklama tipine göre “+” işaretine basılarak sisteme tanımlanır. Tanımlama işlemi sırasında hiçbir konaklama şekli (DBL, SNG vb) seçilmezse bu garanti ve kontenjan sayıları tüm konaklamalara uygulanır.

8 Kontratın sezonlarının girişi için Season Detail sekmesine tıklanır. Sisteme sezon girişine için New Season butonuna tıklanır.

9 Sezon kodu, sezonun başlangıç ve bitiş tarihleri, oda ve pansiyon tipleri, deadline günü, kontrat fiyatlamasının yapılacağı şablon, kontratın para birimi, çocuk fiyatları ve kontratın kişi başı fiyatları girilerek Ok butonuna tıklanır.

10 Girilen sezon bilgilerinden sonra seçilen şablona göre fiyatlama otomatik yapılır.

11 Aynı sezonun devamındaki sezonları girmek için girilen sezon seçilerek New Season butonuna tıklanır. Böylece bir önceki girilen sezon bitiş tarihinden bir gün sonraki tarihi yeni gireceğimiz sezon başlangıç tarihlerine atar. Oda tipi, pansiyon tipi, konaklama şablonu, sözleşmenin para birimi ve çocuk yaşlarını otomatik önceki sözleşmeden çekerek kullanıcıya sezon giriş kolaylığı sağlar.

12 Sezon kodu, deadline günü ve kişi başı fiyat girilerek Ok butonuna tıklayarak diğer sezonu da oluşturmuş oluruz. Sezon girişi sırasında oluşturduğumuz yeni sezon bilgilerini bir başka sezon bilgilerinden almak istenirse Season to Copy den kopyalayacağımız sezonu seçeriz

13 Sezon Detayları bölümünde sezon tarihleri, oda ve pansiyon seçimi, Konaklama detayları bölümünde tüm konaklama detaylarına göre oda fiyatlarını görebiliriz.

14 Otelin şartlarına uymayan konaklama detaylarını silebilir, çarpan ve fiyat değişikliklerini ilgili satırdan yapabilirsiniz.

15 Kontrata bağlı EB vb gibi indirimleri girmek için Special Offers sekmesine tıklayınız

16 İndirim girmek için “+” işareti ile girişe başlanabilir.

17 Önümüze gelen formda bonus, kal- öde, uzun kalış, yaş indirimi, EB ve balayı indirimi gibi aksiyonların girişi için ilgili bölümler mevcuttur. Girilen SPO’nun kodu, rezervasyon fiyatlamadaki önceliği, rezervasyon ve misafir konaklama tarihleri girilerek girilecek aksiyon türünün hangisi ise uygun böümün altına indirimi ve sıra numarası verilebilir. Bir aksiyonun altına birden fazla aksiyon girişi yapılabilir bunları sıra numarası vererek rezervasyon fiyatlamadaki önceliği belirlenir.

18 Girilen aksiyon üzerinde değişiklik yapmak için aksiyon seçilerek yukarı ok butonuna tıklanır.


"Otel alış fiyatlarını sisteme tanımlamak için Rezervasyon menüsünün altından Hotel Price seçilir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları