Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İRFAN CAN KÖSE MESLEK YÜKSEKOKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İRFAN CAN KÖSE MESLEK YÜKSEKOKULU"— Sunum transkripti:

1 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İRFAN CAN KÖSE MESLEK YÜKSEKOKULU
2014

2 OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okul hizmet binamız Köseli İş Adamı Mustafa Can ve Ailesinin sahibi olduğu Can Grup tarafından yaptırılmış olup; 2010 yılında faaliyete geçmiştir yılında ilkokul olarak planlanarak yapımına başlanmış ve 2007 yılında tamamlanmıştır. Can Grup ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği ilkokul olarak kullanımından vazgeçilip İrfan Can adının verilmesi ile Üniversitemize bağışlanmıştır.

3 OKULUMUZUN TARİHÇESİ Yüksekokulumuz, Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN ve Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Bahri BAYRAM’ın girişimleri sonucu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programında kayıtlı 21 öğrencisiyle – 2011 öğretim yılında öğretime başlamıştır. Bu programa 2011 – öğretim yılında Lojistik Programı ve öğretim yılında Posta Hizmetleri Programı eklenerek program sayısı 3’e çıkartılmıştır. Okulumuz 215 kayıtlı öğrencisi ile öğretime devam etmektedir. Önümüzdeki yıllarda Sosyal GüvenlikProgramı’na da öğrenci alınması planlanmaktadır.

4 AKADEMİK KADRO Doç. Dr. Bahri BAYRAM Müdür (Doktora)
Öğr. Gör. Selçuk KORUCUK Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ Öğr. Gör. Tuncay ÇELİK (Müdür Yardımcısı) (Müdür Yardımcısı) (Muh. ve Vergi Böl. Bşk.) (Doktora Öğrenci) (Yüksek Lisans Öğrenci) (Yüksek Lisans) Öğr. Gör. Fatih MERT Öğr. Gör. Firdevs YAŞAR Öğr. Gör. Necdet YİĞİT Öğr. Gör. Yasemin TATLI (Ulaştırma Hizm. Blm. Bşk.) (Yön. Ve Org. Böl. Bşk.) (Yüksek Lisans) (Yüksek Lisans) (Yüksek Lisans) (Doktora Öğrenci)

5 İdari Görev ler Uzmanlık Alanları: Hayvan Islahı, İstatistiksel Analiz
DOÇ. DR. BAHRİ BAYRAM Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Zootekni Bölümü Atatürk Üni. 1995 Y. Lisans Hayvan Yetiştirme 1998 Doktora 2004 İdari Görev ler Uzmanlık Alanları: Hayvan Islahı, İstatistiksel Analiz Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan MYO Fen Bilimleri Enstitüsü Zootekni A.B.D. Başkanı 2012-…… İrfan Can Köse MYO Müdür 2010-….. MEYOK Koordinatörlüğü 2011-……

6 Gümüşhane Üniversitesi
ÖĞR. GÖR. SELÇUK KORUCUK Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üni. 2007 Yüksek Lisans İşletme Gümüşhane Üni. 2013 Doktora Atatürk Üni. …. İdari Görevler Uzmanlık Alanları: Üretim Yönetimi, Lojistik, Yönetim ve Organizasyon, Toplam Kalite Yönetimi, Girişimcilik, Hukuk Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse MYO Müdür Yardımcılığı 2011-…..

7 ÖĞR. GÖR. CELAL ALTINTAŞ İdari Görevler
Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye S.D.Ü. 2008 Yüksek Lisans İşletme- Muh. Fin. 2013-….. İdari Görevler Uzmanlık Alanları: Ekonomi, Finans, Ticari Matematik, Maliyet Muhasebesi Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse MYO Muhasebe ve Vergi Blm. Bşk. Müdür Yardımcılığı 2011-…..

8 ÖĞR. GÖR. FATİH MERT İdari Görevler
Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üni. 2005 Yüksek Lisans Gümüşhane Üni. 2013 İdari Görevler Uzmanlık Alanları: Genel İşletme, Pazarlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Ofis Programları, İşletme Yönetimi Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı 2014-….

9 ÖĞR. GÖR. TUNCAY ÇELİK İdari Görevler
Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisat 19 Mayıs Üni. 2007 Yüksek Lisans İşletme-Muh. Finans Niğde Üni. 2010 İdari Görevler Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse MYO Muhasebe ve Vergi Blm. Bşk. 2013-….. Hukuk Bölüm Başkan Vekili 2014-….. Uzmanlık Alanları: Genel Muhasebe , Şirketler Muhasebesi, Stok ve Envanter Yönetimi, Paket Programlar, Muhasebe Denetimi

10 ÖĞR. GÖR. FİRDEVS YAŞAR Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme Selçuk Üni. 2007 Yüksek Lisans İşletme-Üretim Yön. 2011 Uzmanlık Alanları: Dış Ticaret, Gümrükleme, Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim Yönetimi

11 ÖĞR. GÖR. YASEMİN TATLI Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üni. 2005 Yüksek Lisans İşletme-Üretim Yön. Atatürk Üni. 2010 Doktora Atatürk Üni …. Uzmanlık Alanları: Dış Ticaret, Gümrükleme, Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim Yönetimi Kurum Birim İdari Görev Yıl Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı 2014-….

12 İDARİ PERSONEL Yüksekokulumuzda; 1 Yüksekokul Sekreteri, 1 Şef,
1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Memur, 1 Yardımcı Hizmetler olmak üzere, toplamda 5 idari personel bulunmaktadır.

13 GÜVENLİK ve DESTEK PERSONELİ
Okulumuzda 8 adet güvenlik görevlisi, 3 adet destek personeli bulunmaktadır.

14 Doç. Dr. Bahri BAYRAM Müdür
OKUL YÖNETİMİ Doç. Dr. Bahri BAYRAM Müdür

15 OKUL YÖNETİMİ Öğr. Gör. Selçuk KORUCUK Öğr. Gör. Celal ALTINTAŞ
İdari Mali İşl. Sor. Müdür Yrd Öğrenci İşl. Sor. Müdür Yrd. Orhan BAYRAM Yüksekokul Sekreteri

16 ÖĞRENCİ MEVCUDU MUHASEBE TOPLAM 8 21 29 LOJİSTİK TOPLAM 260
ÖĞRETİM YILI Program Sınıf Öğretim Kız Erkek Toplam Muhasebe ve Vergi Uyg. 1 2 5 7 6 16 22 MUHASEBE TOPLAM 8 21 29 Lojistik 32 38 70 27 33 60 39 66 13 51 64 LOJİSTİK TOPLAM 260 GENEL TOPLAM 107 182 289 ÖĞRETİM YILI Program Sınıf Öğretim Kız Erkek Toplam Muhasebe ve Vergi Uyg. 1 2 - 3 11 14 MUHASEBE TOPLAM 16 Lojistik 17 25 42 9 37 35 72 28 46 74 LOJİSTİK TOPLAM 84 115 199 GENEL TOPLAM 215

17 MEZUNLARIMIZ Okulumuz 2011 – 2012 öğretim yılından 2013 – öğretim yılına kadar toplamda 235 mezun vermiştir. Mezunlarımızın program ve yıllara göre dağılımı tablodadır; Program 2011 – 2012 Muhasebe ve Vergi 19 13 2 Lojistik - 106 95 Toplam 119 97

18 MEZUNLARIMIZ

19 MEZUNLARIMIZIN İSTİHDAM OLANAKLARI
Okulumuz öğretim yılında ilk mezunlarını veren (106 öğrenci) Lojistik Programı öğrencilerinden büyük bir bölümü KPSS puanıyla PTT A.Ş.’ye girmeye hak kazanmışlardır. Bu anlamda KPSS puanı olan tüm Lojistik Programı öğrencilerimize istihdam olanağı sağlanmıştır. Bunun haricinde özel sektör bünyesinde (Çeşitli kargo firmaları, liman işletmeleri, nakliye firmaları, gümrük ve gümrük müşavirlikleri, vb.) alanlarda iş bulan öğrencilerimizde mevcuttur. Tespit edebildiğimiz kadarıyla mezun olan öğrencilerimizin yaklaşık %70’i sektörde istihdam edilmiştir. Ayrıca yeni öğrenci alımı gerçekleştirilecek Posta Hizmetleri Programı mezunları edindikleri KPSS puanları ile ise doğrudan PTT A.Ş. bünyesinde istihdam edilebileceklerdir.

20 FİZİKİ İMKANLAR

21 DERSLİKLER Meslek Yüksek Okulumuzda her biri 43 m² olan 40’ar öğrenci kapasiteli 8 adet dersliğimiz bulunmaktadır. Teknolojik imkanlardan yararlanmak ve daha kaliteli eğitim vermek adına her sınıfta projeksiyon cihazımız mevcuttur. Birinci öğretim ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasitesine sahiptir.

22 DERSLİKLER

23 KONFERANS SALONU Yapımı 2012 yılında tamamlanan 102 m² alana sahip 96 kişi kapasiteli konferans salonu çeşitli panel, konferans, toplantı ve tiyatro gösterileriyle sadece öğrencilerimiz için değil, Köse İlçesi için de kültür merkezi haline gelmiştir.

24 KONFERANS SALONU

25 KÜTÜPHANE Öğrencilerimizin istedikleri zaman, istedikleri kaynağa ulaşabileceği ve ders çalışabileceği 38 m² alana sahip, 24 oturma kapasiteli kütüphanemiz mevcuttur.

26 KÜTÜPHANE

27 BİLGİSAYAR LABORATUARI
70 m2’lik bilgisayar laboratuarımızda 1 Anabilgisayar, 31 Terminal bilgisayar olmak üzere 32 bilgisayar bulunmaktadır.. Laboratuar, ders saatleri dışında da öğrencilerin kullanımına açıktır.

28 BİLGİSAYAR LABORATUARI

29 BİLGİSAYAR LABORATUARI
Ayrıca laboratuarımız bünyesinde öğrencilerimizin mesleki donanımını geliştirmek amacıyla lojistik sektöründe yaygın olarak kullanılan programlardan olan; Depo Stok Yönetimi ve Araç Filo Yönetimi Programları lisanslı olarak satın alınmıştır. Bu uygulamayı Türkiye’de hayata geçiren ilk Meslek Yüksekokulu olma özelliğini taşıyoruz.

30 YEMEKHANE 100 m² alana ve 72 oturma kapasitesine sahip yemekhanemizde bulunan bir adet 4’lü benmari ile an itibari ile 240 kişiye yemek verilebilecek yeterlilikte tertibat bulunmaktadır.

31 YEMEKHANE

32 KANTİN 110 m² alana ve 80 oturma kapasitesine sahip kantinimiz bir çok yiyecek ve içecek çeşidiyle öğrencilerimizin hizmetindedir. Öğrencilerin hoşça vakit geçirmesi için büyük plazma TV’ye sahip kantinimiz 24 saat güvenlik kamerası ile izlenmektedir.

33 KANTİN

34 DİNLENCE ALANLARI Boş vakitlerini okul bahçesinde değerlendirmek isteyen öğrencilerimiz için dinlence alanlarımız mevcuttur. Bu amaçla, 30 kişi kapasiteli kamelya ve çeşitli dinlenme alanları oluşturulmuştur. Ayrıca okul etrafında yerel çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılmıştır.

35 DİNLENCE ALANLARI

36 otopark Okulumuzda 48 araç kapasiteli otopark mevcut olup; personellerimizin ve öğrencilerimizin kullanımına açıktır.

37 GÜVENLİK Güvenlik personelimizin daha rahat ve daha güvenilir bir ortamda nöbet tutabilmesi için inşa edilen 12 m² alana sahip güvenlik kulübemiz mevcuttur.

38 Üniversitemiz tarafından DPT ile ortak geliştirilen proje çerçevesinde, okulumuz sınırları içerisine, TL proje maliyetli, tenis, voleybol ve basketbol sahası yapımı tamamlanarak; öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

39 SPOR SAHASI

40 BİLİMSEL FAALİYETLER Her yarıyıl sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerinden oluşan konuşmacıları okulumuzda konuk ederek; öğrencilerimizin bu kişilerin bilgi ve deneyimlerinden istifade etmelerini sağlamaktayız. Öğrencilerimiz bu sayede hem mevcut bilgi ve birikimlerini arttırmakta hem de sektörü yakından tanıma fırsatı elde etmektedirler.

41 SPORTİF FAALİYETLER Okulumuz bünyesinde, futbol, basketbol, voleybol başta olmak üzere bir çok sportif faaliyet gerçekleştirilmektedir. Ayrıca okulumuz bünyesinde oluşturulan futbol takımımız üniversite bünyesinde gerçekleştirilen futbol turnuvalarında bir çok başarıya imza atarak; bu alanda ne kadar iddialı olduğunu kanıtlamıştır.

42 SPORTİF FAALİYETLER Ayrıca, Üniversitemiz bünyesinde yürütülen 29 Branşta 2000 Sporcu Projesi kapsamında öğrencilere yeni sportif faaliyet alanları oluşturulmuş ve proje kapsamında düzenlenen geziler dahilinde öğrencilerin kültürel birikimlerinin arttırılması sağlanmıştır.

43 SPORTİF FAALİYETLER

44 KÜLTÜREL FAALİYETLER Okulumuz bünyesinde oluşturulan tiyatro ekibi ile bu işe gönül veren öğrencilerimize bir uğraş alanı oluşturulmuştur. Ayrıca sunulan tiyatro gösterileriyle de öğrencilerimizin kısıtlı olan sosyal imkanlarının genişletilmesi amaçlanmıştır.

45 SOSYAL ve KÜLTÜREL FAALİYETLER
Bunun yanı sıra üniversitemiz merkez kampüsünden görevlendirilen bir uzman öğretici tarafından verilen Halk Oyunları Eğitimi de öğrencilerimizin yararlandığı sosyal faaliyetler içerisinde yer almaktadır.

46 FİZİKİ İMKANLAR

47

48 Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Tel: (0) Fax: (0) Web: kosemyo.gumushane.edu.tr E:mail:


"GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İRFAN CAN KÖSE MESLEK YÜKSEKOKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları