Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çağdaş mektup (!) Dear Ceyn,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çağdaş mektup (!) Dear Ceyn,"— Sunum transkripti:

1 Çağdaş mektup (!) Dear Ceyn,
Bugün METU’de ikinci günüm. Sana dün mektup yazcaktım ama burdaki arkadashlarla geyikten bi de shashkınlıktan mektubu hala yazamadım. Shimdi kalkulüs dersindeyiz. Hoca az önce silubusu dağıttı. Burda o kadar inanılmaz süpper bi ortam var ki bilemezsin. Daha ilk günden kuul elemanlarla takılıyoruz! Manyak ortamlara akıyoruz! Gelirken, buraya ısınamam diye ne kadar korkmushtum. İnanmıcaksın ama çok kolay alıshtım. Genchlerin konushmalarını duyunca oha falan oldum yani! Hatta çüsh falan oldum yani! Yaw bunlar direk bizim dili konushuyolar. Bizim midtörm, sekşin, edvayzir burda herkesin dilinde... Çabuk üniversite sınavına çalıshmaya bashla. İngliş’i de iyice öğren ki seneye profişinsiye gircen. Turkish’i öğrenmesen de olur, burda zaten herkes Tarzanca konushmaya can atıyor… İmza Tarzan ak

2 Değişen Türkçe Sene: 1965 Karşıma aniden çıkınca ziyadesiyle şaşakaldım. Nasıl bir eda takınacağıma hüküm veremedim, adeta vecde geldim. Buna mukabil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalade rahatlatan bir tebessüm vardı. Üstümü başımı toparladım, kendimden emin bir sesle akşam-ı şerifleriniz hayrolsun dedim.

3 Değişen Türkçe Sene: Karşıma aniden çıkınca fevkalade şaşırdım. Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lakin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı. Üstüme çeki düzen verdim, kendimden emin bir sesle hayırlı akşamlar dedim.

4 Değişen Türkçe Yıl: Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım. Fena halde kal geldi yani. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim.. Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle selam dedim.

5 Değişen Türkçe Yıl: 2006 Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani. Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani. Ama concon muyum ki ben. Baktım ki o da bana kesik. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin... Hav ar yu yavrum? dedim.

6 Değişen Türkçe Yıl: 2026 When I sow her, ben çok yani öyle işte birden.. Off, I don't know man yaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so aşık len bu manita. Hay baby dedim.


"Çağdaş mektup (!) Dear Ceyn," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları