Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İYİ SEYİRLER  Nazlı’nın öğretmeni, televizyonda hava durumu haberlerini izlemelerini ve yaşadıkları yerin hava olaylarını bir hafta süresince gözlemlemelerini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İYİ SEYİRLER  Nazlı’nın öğretmeni, televizyonda hava durumu haberlerini izlemelerini ve yaşadıkları yerin hava olaylarını bir hafta süresince gözlemlemelerini."— Sunum transkripti:

1

2 İYİ SEYİRLER

3  Nazlı’nın öğretmeni, televizyonda hava durumu haberlerini izlemelerini ve yaşadıkları yerin hava olaylarını bir hafta süresince gözlemlemelerini istemişti. Nazlı yaptığı gözlem sonucunda resimli bir grafik ve rapor hazırlayacaktı.  Akşam olunca Nazlı, hava durumu haberini izlemek için televizyon karşısına geçti.

4  Nazlı’nın bu davranışı babasının dikkatini çekti. Babası:  — Hayırdır kızım, sen hava durumu haberini pek izlemezdin?  Nazlı:  — Bununla ilgili bir çalışma yapmam gerekiyor baba.

5 Burda yaşana bilecek olay lodos çıkıp insanları öldürebilir buda bize zarar verir. Burada ise fırtına çıkıp bize zarar verir zararı ise insanlar zarar görebilir.

6 Burada sel çıkmıştır buda çoğu insanın ölümüne yol açar. Burada ise kar yağıp her şeyi altında bırakarak çoğu insanı öldürür.

7 Burda sisli havada arabalar önünü göremeyip kaza yaparlar buda insan kaybına yol açar. Burda güneş insanların başına geçebilir ve inanlar düşüp bir yerlerini yaralarlar.

8

9 Sıcak Soğuk

10

11 Evet sevgili dinliyiler hayırlı sabahlar dilerim bu gün Ankara sabah sıcaktı ama şimdi öyle diğil hava soğuk bakalım yarın ne olacak aldığımız bilgilere göre yarın akşam -5 sabah ise 2 olacak bu günlük bu kadar yarın görüşmek üzere.

12 Hava insanın görmediği ama his etiği bir maddedir. Bu maddeyi çoğu yerde kullanırız. Madde her nerde bir delik ve sızıntı bulsa oraya dolar. ÖRNEĞİN: Doğal gaz,Araba lastiğindeki hava.Bize en yararlı olan OKSİJEN. Buları kullanırız.

13  http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve- ilcelewww.google.com.tr/search?q=ankara+h ava+durumu&hl=tr&site=imghp&source=lnm s&tbm=isch&sa=X&ei=7cicUvugE8zg7QbUoI GIDA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280 &bih=922#hl=tr&q=karl%C4%B1+hava+hare ketli+resim&tbm=ischr.aspx?m=ANKARA#sfB http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve- ilcelewww.google.com.tr/search?q=ankara+h ava+durumu&hl=tr&site=imghp&source=lnm s&tbm=isch&sa=X&ei=7cicUvugE8zg7QbUoI GIDA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280 &bih=922#hl=tr&q=karl%C4%B1+hava+hare ketli+resim&tbm=ischr.aspx?m=ANKARA#sfB

14  ADI: MUHAMMED HAMZA.  SOYADI: YALÇIN.  SINIFI:4/A.  ÖĞRETMEN: BAYRAM DERİN.  OKUL:MEHMET AKİF İNAN İLK ÖĞRETİM OKULU.

15  Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum.


"İYİ SEYİRLER  Nazlı’nın öğretmeni, televizyonda hava durumu haberlerini izlemelerini ve yaşadıkları yerin hava olaylarını bir hafta süresince gözlemlemelerini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları