Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bize göre, Adam Gibi Bira'nın formülü, doğanın ta kendisidir, en yalın haliyle biranın tanımıdır; %100 Malt, Su, Şerbetçiotu ve Maya'dan yapılır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bize göre, Adam Gibi Bira'nın formülü, doğanın ta kendisidir, en yalın haliyle biranın tanımıdır; %100 Malt, Su, Şerbetçiotu ve Maya'dan yapılır."— Sunum transkripti:

1

2

3 Bize göre, Adam Gibi Bira'nın formülü, doğanın ta kendisidir, en yalın haliyle biranın tanımıdır; %100 Malt, Su, Şerbetçiotu ve Maya'dan yapılır. Adam Gibi Bira'nın içine şeker ve pirinç katılmaz. Adam Gibi Bira'yı diğerlerinden ayıran; lezzeti, içeriği, üretim sürecindeki sabır ve bira yapımına duyulan aşktır

4 İnsanoğlu tarımı ve tahılları bulduktan hemen sonra birayı da keşfetmiştir. 13 yy'dan itibaren Orta Avrupa'da ticarileştirilmiş ve 8-10 kişilik imalathanelerde üretilmeye başlanmıştır. Bununla birlikte, biranın saflığını ve kalitesini koruyabilmek için yapılan ilk gıda düzenlemesi 'Bira Saflık Kanunu' da 16. yy'da Almanya'nın Bavyera bölgesinde ilan edilmiştir. Buna göre biranın 3 ana hammaddesi vardır; su, arpadan elde edilen malt ve şerbetçiotu. Bu kanunda, su, malt ve şerbetçiotu karışımını biraya dönüştüren mayanın varlığı bilinmiyordu. Ancak 19. yy'ın başlarında Pasteur'ün çalışmalarıyla maya, biranın 4. hammaddesi olup Bira Saflık Kanunu'na eklendi. İşte Tuborg Gold'un üretimi de bu 4 ana hammadde esas alınarak gerçekleştirilir. %100 Malt, Şerbetçiotu, Maya ve Su. Tuborg Gold'un içine şeker ve pirinç katılmamıştır. Bize göre, Adam Gibi Bira, Tuborg Gold'un formulü işte bu kadar sade! '%100 Malt' içerikli Adam Gibi Bira, işte bu kırmızı etiketle satılır.

5 Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Ş 1967 yılında İzmir-Pınarbaşı’nda kuruldu yılında üretime geçen Türk Tuborg, Türkiye'de özel sektörün ilk birasını Tuborg markasıyla piyasaya sundu. Dünyanın en büyük 5 bira şirketi arasında yer alan 140'ı aşkın ülkede faaliyet gösteren, 40'tan fazla ülkede üretim yapan bir biracılık kuruluşu olan Carlsberg Breweries ve Türk Tuborg’un güçlü işbirliği bulunmaktadır. Günümüzde Türk Tuborg Fabrikası, yılda 36 bin ton malt ve 300 milyon litre bira üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük bira fabrikasıdır. İzmir'de bulunan bu fabrika Carlsberg, Tuborg Gold , Tuborg Special, Tuborg Fıçı, Vole, Skol, Troy ve Venüs markalarıyla bira üretmektedir. İç piyasanın yanı sıra, BAE, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Kanada, Kongo, İsrail, Fildişi Sahilleri, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Cibuti, Cezayir, Etiopya, Gana, Ekvatoral Gine, Honduras, Irak, İzlanda, Kenya, Kuzey Kore, Lübnan, Liberya, Fas, Morityus, Nahçıvan, Umman, Panama, Paraguay, Katar, Seysel Adaları, Sudan, Sierra Leone, Senegal, El Salvador, K.K.T.C, Uganda, Uruguay, Mayotte, Türk Tuborg’un ihracat yaptığı ülkeler arasındadır.

6 MİSYON Tuborg Gold, Türk Tuborg portföyünde yer alan ilk biradır. Türkiye'de 1969'dan beri beğeniyle tüketilen Tuborg Gold'un üretimine ilk olarak 1873 yılında Danimarka'da başlandı. ...Ve bugün eşsiz tadı ile tüm dünyada ve Türkiye'de milyonlarca insan tarafından keyifle tüketiliyor. Tuborg Gold'un kaliteli tadını yaratmak için dünyanın en seçkin arpaları kullanılıyor. %100 malttan gelen Tuborg Gold'un içine şeker ilave edilmiyor. Kalitede sürekliliği sağlayabilmek için üretim süreci hızlandırılmıyor. Tuborg Gold kusursuz tadına ulaşsın diye ne kadar zaman gerekiyorsa o kadar bekleniyor.

7 SİZCE VİZYONU?

8 Yaşar Grubu, Türk Tuborg'u 2001'de Carlsberg'e sattı
Yaşar Grubu, Türk Tuborg'u 2001'de Carlsberg'e sattı. Elinde tuttuğu yüzde oranındaki payını da gruba devrederek, tamamen çıktı. Türk Tuborg'un hisselerinin yüzde 95.52'si Carlsberg'e ait, kalan yüzde 4.48 ise borsada.

9 Türk Tuborg Carlsberg CEO’luğna 1 Ocak 2007’den itibaren Damla Birol getirildi. Şu anki CEO Jesper Jorgensen ise Carlsberg’in Danimarka operasyonlarından sorumlu CEO’luğunu üstlenecek. Türk Tuborg’a 2003 yılında Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katılan Damla Birol, 2005 yılından beri CEO Vekili ve Satış-Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapıyordu. Kariyerine Procter & Gamble Kanada’da başlayan ve sonrasında Türkiye P&G’de görev alan Damla Birol, daha sonra çeşitli Türk şirketlerinde çalışma hayatına devam etti. Carlsberg Uluslarası Başkan Yardımcısı ve Türk Tuborg Yönetim Kurulu Başkanı Jorgen Buhl Rasmussen, "CEO’luk görevini devralacak olan Damla Birol 4 yıldır Turk Tuborg’da, pazarı çok iyi tanıyor ve gelecekle ilgili planlar ve beklentilerle ilgili derinlemesine bilgi sahibi. Jesper ve Damla’ya yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Damla Birol, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni görevimde, yönetim ekibimizle birlikte önümüzdeki yıllarla ilgili planlarımızı uygulamaya koymak için sabırsızlanıyorum" dedi.

10 Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Ş, global Tuborg ve CarlsbergmarkalarınınTürkiye'deki üreticisidir ve 40 yılı aşkın bir süredir Türk biracılık sektöründe bir çok yeniliğe imza atmıştır. Türk Tuborg, Yaşar Holding tarafından, Tuborg Breweries Ltd. ortaklığı ile 1967 yılında İzmir, Pınarbaşı'nda kuruldu yılının başlarında üretime başlayarak, Türkiye'de özel sektörün ilk birası "Tuborg"u piyasaya sundu. Türk Tuborg Fabrikası, yılda 36 bin ton malt ve 360 milyon litre bira üretim kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük bira fabrikasıdır. Alanında öncü ve köklü kuruluşların tecrübesini, profesyonelliğini, kültürünü ve teknolojisini buluşturan Türk Tuborg, İzmir'deki tesislerinde dünya standartlarında bira üretiyor. Türk Tuborg Yönetimi, çalışanlarına profesyonel çalışma anlayışı ve kariyer fırsatları sunmakta, onları performans odaklı düşünmeye yönlendirerek sürekli gelişimlerini hedeflemektedir.

11 Türkiye bira sektörüne iki büyük şirket hâkimdir: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş. (Efes) ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Ş. (Tuborg). Bira pazarının %99’unu elinde tutan bu iki şirketin Türkiye’de altı fabrikası bulunmaktadır Ayrıca, Türkiye pazarında faaliyet gösteren ve nispeten daha küçük ölçekli üretim yapan beş bira üreticisi daha vardır. Türkiye bira sektöründe, çoğu Efes ve Tuborg tarafından olmak üzere 37 farklı marka ile bira üretilmektedir yılında Türkiye’de toplam bira üretimi 2009 yılındaki seviyesini %0,6 oranında ( hl) aşarak, yaklaşık hektolitreye (hl) ulaşmıştır. Bira şirketleri, bira üretim ve satışının yanı sıra, bira hammaddesi olarak kullanılan tarımsal ürünlerin yetiştirilmesi, toptan bira satışı, nakliyesi, şişelemesi ve ambalajı ile malt üretimi ve satışı gibi bira ile bağlantılı yan faaliyetlerde de bulunabilmektedirler. Bu aktivitelerin yanı sıra, bazı bira şirketleri de açık noktalar (biranın açık olarak tüketilebildiği işletmeler) işletmektedir.

12 Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
Muhasebe Uzmanı Genel Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Benzer bir pozisyonda en az 5 yıl deneyimli Genel Muhasebe, Vergi Mevzuatı ve uygulamalarına hakim MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen Aktif olarak SAP programı FI-MM modüllerini kullanabilen Dinamik, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi yüksek Raporlama becerileri gelişmiş Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış 35 yaşını aşmamış Aktif olarak araç kullanabilen

13 Bütçe Planlama ve Finansal Raporlama konusunda en az 1 yıl deneyimli
Bütçe ve Raporlama Uzmanı Genel Nitelikler: Üniversitelerin İşletme, Ekonomi, İktisat ve ilgili bölümlerinden mezun Bütçe Planlama ve Finansal Raporlama konusunda en az 1 yıl deneyimli İleri düzeyde Excel bilgisine sahip Çok iyi seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip İletişim becerileri gelişmiş, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

14 Ürünlerİ

15 HAZIRLAYAN & SUNAN SEVİM GÖRGEÇ


"Bize göre, Adam Gibi Bira'nın formülü, doğanın ta kendisidir, en yalın haliyle biranın tanımıdır; %100 Malt, Su, Şerbetçiotu ve Maya'dan yapılır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları