Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ

2

3 EŞME BELEDİYESİ KONUT SATIŞ KOŞULLARI
1- Eşme Kemerkent Toplu Konut Başvuru Şartları: T.C vatandaşı olmak. Eşme sınırları içinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak veya ilçe nüfusuna kayıtlı olmak,( Eşme kökenli olup şehir dışında ikamet edenler de başvuruda bulunabilir.) Aylık hane halkı geliri , asgari 1.100,00 TL. olmalıdır. Bir hane halkı adına bir adet başvuru yapılabilecektir.

4

5 2- Başvuru İçin Gerekli Belgeler
Nüfus cüzdanı fotokopisi. Başvuru sahibi adına ve ikamet belgesinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura ( Son üç aya ait Elektrik,su , telefon v.s faturası) fotokopisi. İkamet belgesi (Eşme sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ettiğine dair) Nüfus kayıt örneği (Hane halkını gösterir) Başvuru süresi 1 aydır.

6

7 3- Ödeme Şekli 1- Başvuru ücreti 1.500,00 TL olarak alınacaktır. 2- İnşaat yapım ihalesine çıkıldığında 3.500,00 TL alınacaktır. 3-İnşaat kat irtifakı Tapuları verildiğinde ,00 TL alınacaktır. 4-Tespit edilen konut bedelinin geri kalanı peşin veya banka kredisi şeklinde alınacaktır. 5- İnşaat anahtar teslimi aşamasında 5.000,00 TL alınacaktır. 6- Konut Sözleşmesinin yapılmasına ilişkin vergi, resim ve harçlar ile noter masrafları alıcıya aittir. Konut şerefiye bedelleri teknik bir komisyon ve mahkeme kararıyla belirlenecek, tespit edilen miktarlar konut ortak hesabına (bankaya) yatırılacaktır. 7- KDV Kanunu uyarınca konut bedelinin %1' i oranında alınacak KDV anahtar teslimi öncesine alıcılar tarafından ödenecektir. Maliyetin belirlenmesinde; Alt yapı işleri, arsa bedeli, Risk payı, çevre düzenlemesi, şerefiye bedelleri maliyete dahil edilecektir.

8

9 TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENELİ
Binalar betonarme karkas olacaktır. Temeli radye temel olarak inşa edilecektir. İç bölme duvarlar mimari projeye uygun şekilde inşa edilecektir. Çevre tanzimi projesine uygun; yollarda, yeşil alanlarda ve yaya yollarında genel aydınlatma yapılacaktır. Çocuklar için oyun parkı, voleybol- basketbol sahası, süs havuzu vs sosyal yaşam alanları inşa edilecektir. Site içerisinde market ve kafeterya şeklinde işyeri inşa edilecektir. Bloklar merkezi ısıtmalı, ısı yalıtımlı ve asansörlü şekilde inşa edilecektir. Blokların kullanımına ait otopark yerleri oluşturulacaktır.

10

11 İÇ-DIŞ DOĞRAMA Dış cephedeki doğramalar Pvc doğrama yapılacaktır.
Pencerelerde ısıcam kullanılacaktır. Daire dış kapıları çelik kapı olacaktır. Daire iç kapıları amerikan kapı olarak tabir edilen kapılardan oluşacaktır.

12

13 DÖŞEME, İÇ DUVAR VE TAVAN KAPLAMALARI
1- Giriş Holü ve Koridor Döşemeler: 1. sınıf yerli veya ithal seramik Duvarlar : Alçı sıva üzeri su bazlı boya Tavanlar : Tavan boyası 2- Salon Döşemeler: Laminant Parke 3- Mutfak 1. sınıf yerli veya ithal seramik Dolaplar : Laminant veya Pvc dolap kapakları Tezgah : Mermerit Kaplama

14 4- Banyo 5- Binalarda Ortak Mahaller
Döşemeler: 1. sınıf yerli veya ithal seramik Duvarlar : 1. sınıf yerli veya ithal seramik Tavanlar : Alçıpan veya alüminyum asma tavan Dolaplar : Laminant veya Pvc dolap kapakları Armatür : 1. sınıf yerli armatür Vitrifiye : 1. sınıf yerli vitrifiye Küvet ve duş tekneleri : Projesine göre akrilik küvet veya duş teknesi ve duşakabin kullanılacaktır. 5- Binalarda Ortak Mahaller Merdivenler ana giriş ve dış merdivenler doğal taş kaplama veya granit seramik olacaktır. Merdiven sahanlıkları granit seramik ya da doğal taş kaplama olacaktır.

15

16 6- Sıhhi tesisat Soğuk ve sıcak su tesisatı: Sıcak ve soğuk su ana hatları PPRC bazlı tesisat boru ve fittingleri kullanılacaktır. 7- Pis su tesisatı Pissu tesisatı sözleşme şartlarına uygun sert Pvc malzemeden yapılacak ve ana kanalizasyon şebekesine bağlanacaktır. 8- Yangın Tesisatı Ortak mahallerde yangın tesisatı; Yangın dolapları her kata takılacaktır.

17

18 9- Elektrik Tesisatı Tüm binalarda topraklama tesisatı yapılacaktır.
Her daire için telefon hattı ve tv prizleri konulacaktır. Priz ve anahtarlar yeteri sayıda ve TSE li olacaktır. Tesisat sıva altı ve pvc boruların içinden geçirilecektir. Bloklara TSE standartalarına uygun asansör konulacaktır.


"EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları