Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİZ KİMİZ ?. BİZ KİMİZ ? HİZMET VEREN OLARAK İ.S.M Kanser Kontrol Hizmetleri - Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tıp Meslekleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİZ KİMİZ ?. BİZ KİMİZ ? HİZMET VEREN OLARAK İ.S.M Kanser Kontrol Hizmetleri - Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tıp Meslekleri."— Sunum transkripti:

1

2 BİZ KİMİZ ?

3 HİZMET VEREN OLARAK İ.S.M
Kanser Kontrol Hizmetleri - Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tıp Meslekleri ve Özel Tanı Tedavi Merkezi. - Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları, Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Yataklı Tedavi Hizmetleri - Semt Poliklinikleri, - Devlet ve Özel Hastaneler, - Diyaliz Merkezleri, - Kan Merkezleri Acil Sağlık Hizmetleri Afetlerde Sağlık Hizmetleri Ağız ve Diş Sağlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Aile Sağlık Merkezleri Bulaşıcı Hastalıklar Eğitim Gıda ve Çevre Kontrol İlaç ve Eczacılık - Denetim ve ruhsatlandırma

4 DENETLEYEN OLARAK İ.S.M İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nün halk sağlığını korumak göreviyle Sağlık Bakanlığı adına İstanbul ilinde denetleyici ve ruhsatlandırıcı yetkisi bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; Kamu, özel hastane ve poliklinik denetimleri, Hastane acil servisleri ile ambulansları denetimleri ve ruhsatlandırma. Ecza deposu, eczane ruhsatlandırılmaları ve denetimleri. Mesken ve topluma açık yerlerin sağlık ve hijyen kurallarına uygunluğu denetimleri. İnsan sağlığını ilgilendiren eşya ve levazımatın üretildiği, muhafaza edildiği ve satıldığı işyerlerinin ve bu işyerlerinde çalışanların sağlık ve teknik yönden her türlü denetimleri. Elektromanyetik kirlilikle ilgili araştırma ve denetim faaliyetlerini yürütmek, gerekli tedbirleri almak ve aldırmak. İlaç, kozmetik üretim yerleri ile kimyevi madde ve ecza deposu, eczaneler ve ecza dolaplarının gerek açılış, gerek çalışmaları sürecindeki işlemlerin düzenlenmesi, yasa ve emirlere uygun faaliyet gösterip göstermediklerinin denetlenmesi ve ilaç ve kozmetiklerin piyasa kontrolüne ait işlemlerinin düzenlenmesi. Tıp merkezleri bünyelerinde açılmak istenen cerrahi müdahale birimlerinin kayıtlarını tutmak, işleyiş ve denetim hizmetlerini yürütülmesi. İçme ve kullanma sularının sağlık açısından takibi ile içme, kaynak ve mineralli suların ruhsatlandırma ve denetimleri.

5 DENETLEYEN OLARAK İ.S.M Gözlükçüler ile ilgili iş yerlerinin kayıtlarını tutmak, açılış, işleyiş ve denetim hizmetlerini yürütmek ve bunlarla ilgili şikayetleri değerlendirmek. Evde bakım hizmetleri ile ilgili açılacak olan özel sağlık kuruluşlarının mevzuat çerçevesinde başvurularını değerlendirmek ve ruhsatlandırma işlemlerini yürütmek, denetimlerini sağlamak, Ayakta teşhis ve tedavi amacıyla açılacak olan özel sağlık kuruluşlarının mevzuat çerçevesinde başvurularını değerlendirmek, uygun olanların ruhsat işlemlerini yürütmek, denetlemek, izlemek, mevzuat gereği, gerekli işlemleri yerine getirmek. Özel sağlık kuruluşları ile ilgili yapılan şikayetleri değerlendirmek ve gerekli işlemleri yapmak. Sağlık Bakanlığı'nca ruhsatlandırılan genetik hastalıklar tanı merkezlerinin açılış, işleyiş ve denetim hizmetlerini yürütmek. Sağlık Bakanlığı'nca ruhsatlandırılmış özel laboratuvarların açılış, işleyiş ve denetlenmesi. Akupunktur üniteleri ve muayenehanelerinin açılış, işleyiş ve denetim hizmetlerini yürütmek. “Sürücü olur yetki belgesi” verebilen özel sağlık kuruluşlarının açılış, işleyiş ve denetim hizmetlerini yürütmek. Güzellik merkezi başvurularını değerlendirilmesi ve denetlenmesi Muayenehane ve sağlık kabinlerinin mevzuat gereği açılış, işleyiş, denetim ve gerekli tüm bilgilerinin kayıtlarının tutulmasını sağlamak.

6 projelere imza atmayı hedefliyor.
NEYİ HEDEFLİYORUZ? personeli, 60 civarında tam teşekküllü hastanesi, 901 Aile Sağlığı Merkezi  ile 14 milyonluk İstanbul metropolüne sağlık hizmeti sunan ve sağlık, kozmetik ve gıda sektörlerinde ruhsatlandırma ve denetleme yetkisi olan İstanbul Sağlık Müdürlüğü, yıl boyunca inovasyon konsepti ile  önemli projelere imza atmayı hedefliyor.

7 DERGİMİZ

8 20/05/13

9 20/05/13

10 ‘’ İSTANBUL’DA SAĞLIK ’’
1996 yılında yayın hayatına başlayan dergimiz, 2009 yılında eski Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından pilot proje seçildi. Bu nedenle dergi tasarımımız başta olmak üzere tirajı ve yayımlanma süresi tamamıyla yenilendi. Artık sadece sağlık profesyonellerine değil, halkın da keyifle okuyabileceği bir dergi halini aldık. 2010 yılında Kültür Bakanlığı tarafından “lisanslı sektör yayınları” ünvanı alan dergimiz, sağlık alanında referans kabul edilen örnek bir yayın olarak gösterildi.

11

12

13 Kime Ulaşacağız ? Başta İstanbullular olmak üzere; Hekimler,
Hastane yöneticileri İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri Sağlık Bakanlığı bürokratları ve çalışanları Diğer illerin Sağlık Müdürleri ve üst yöneticileri Hastanelerdeki hasta ve hasta yakınları Muayenehaneler, klinikler,oteller, özel sağlık merkezleri Dergimiz dijital ortamda da yayınlandığı için ulaşılacak kişi sayısı sadece bu mecralarla da sınırlı kalmamaktadır.

14 Kaç Kişiye Ulaşacağız? Dergimiz İstanbul genelinde ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. 3 Ayda bir yayınlanan İstanbul'da Sağlık Dergisi toplamda 80,000 adet basılmakta ve 63 kamu hastanesinin poliklinik katlarında dağıtılmaktadır. Dergimiz adrese dayalı ve doğrudan ücretsiz dağıtıldığı için iade durumu olmayıp, okuyucularına hızlıca ulaştırılmaktadır. Dergimizin çoklu okuyucu ile beraber ulaşacağı kişi sayısı en az +200,000 adet olarak öngörülmektedir.

15 Dergi Genel İçeriği Sağlıkla ilgili bilgilendirme.
Akılcı ilaç kullanımı, yeni ilaçlar ve yöntemlere ilişkin haber çalışmaları. Sağlık alanında yürütülen Arge ve inovasyon çalışmaları Her sayıda sağlığına dikkat eden bir ünlüyle röportaj. Sağlıklı beslenme nedir, bununla ilgili yemek tarifleri. Her sayıda bir hastaneyi gezelim, tanıyalım bölümü. Acilde yaşanan ilginç olaylar. Hem doktor, aynı zamanda fotoğrafçı, müzisyen, ressam bir doktorun tanıtımı, ve bu doktorların fotoğraflarının veya eserlerinin dergide yayınlanması. Hayatın içinden konuların olduğu örneğin : Hekim ve hemşire bir çiftle röportaj. Sosyal ve kültürel etkinlikler. Her sayıda farklı branştan bir hekimin veya hemşirenin yazıları yayınlanmaktadır.

16 Dergimize ropörtajları ile destek veren ünlüler;

17 Düzenli içerik Editörden 1 sayfa Müdürlük Haberleri 1 sayfa
Kronik hastalık sayfa İlginç haberler (tıp’ta) sayfa  Çocuk Sağlığı sayfa Ruh Sağlığı (dört konu dönüşümlü olarak ele alınacak) Obezite sayfa Cinsel Sağlık sayfa Hastane Tanıtımları sayfa Kültür – Sanat sayı Özel günlere yönelik haber çalışmaları sayfa Kanser bilinçlendirme sayfa Kalp hastalıkları bilinçlendirme sayfa

18 NEDEN İLAN VERMELİSİNİZ?
Marka görünür ve bilinirliğini hedef kitle nezdinde yükseltmek, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen bir projede yer alarak kurum prestijine katkı sağlamak, Derginin okunma sirkülasyonu ile (Birden çok okuyucu ile) markanın daha fazla insana ulaşmasını sağlamak, Halkın gözünde güvenilir bir kaynakta yer almak (Sağlık Bakanlığı İstanbul Sağlık Müdürlüğü yayını) İlanlar sadece basılı versiyonda değil dijital ortamda da olacağı için farklı kitlelere ulaşım avantajından faydalanmak,

19 Kapak ve Arka kapak ilan

20 Baş Yazı – Ön Kapak İçi İlan

21 İçindekiler Sayfası

22 İç Sayfalar

23 İç Sayfalar – Sağ sayfa ilan alanı

24 İç Sayfalar - İçerik

25

26

27

28 İlan Bedelleri – Tek Sayı
İSTANBUL'DA SAĞLIK DERGİSİ REKLAM BEDELLERİ İlan Bedelleri (Tek Sayı) İlan Şekli Reklam Alanı Reklam Süresi ve çeşidi Reklam Bedeli Yıllık (4 Sayı) Reklam Bedeli Tam Sayfa İç Sayfalar / Sağ Tek Sayı 5000 TL + KDV TL + KDV Karşılıklı Sayfalar İç/Orta Karşılıklı sayfalar TL + KDV TL + KDV Advertorial veya Röportaj İç Sayfalar 5.000 TL + KDV (Sayfa Başı) Kapak İçi Ön Kapak İçi 8.500 TL + KDV TL + KDV Arka Kapak İçi Arka Kapak

29 Kapak Sponsorluk Hakları
İçindekiler sayfasında yıl boyu logo ve web adresi bilgilerinin yayınlanması Kısa haberler kısmında firmayla ilgili yeniliklerin duyurulması.

30 TEŞEKKÜRLER… Yazı İşleri Müdürü Selcan Yücel


"BİZ KİMİZ ?. BİZ KİMİZ ? HİZMET VEREN OLARAK İ.S.M Kanser Kontrol Hizmetleri - Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tıp Meslekleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları