Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Durum Yönetimi Başkanlığı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Durum Yönetimi Başkanlığı"— Sunum transkripti:

1 Durum Yönetimi Başkanlığı
Tanıtım Desteği Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

2 mektupları, fotoğrafları, oyuncakları ve mutlu anılarını da
11 Mart Japonya 9.0 şiddetindeki depremle sarsıldı. Depremden sonra çocuklar sadece evlerini kaybetmediler... … yıkılan evlerindeki mektupları, fotoğrafları, oyuncakları ve mutlu anılarını da yitirdiler.

3 GEA olarak “Biz ne yapabiliriz?” diye içimiz içimizi yerken...
17 Ağustos 1999 günü yaşadığımız deprem sonrasında Japon halkının sevgi ve kardeşlik dolu desteklerini anımsadık. Japon ve Türk çocukları arasında SEVGİ KÖPRÜSÜ oluşturmaya karar verdik.

4 JAPON HALKI TÜRKİYEDEKİ DEPREMDEN SONRA HEP YANIMIZDAYDI…
Kobe Depremini yaşamış Japon çocukları, 1999 yılında Türk Çocukları için binlerce moral ve mutluluk verici resim yaptı…

5 SEVGİ KÖPRÜSÜNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ?
TÜRK ÇOCUKLARI YAPTIKLARI SEVGİ ve MORAL DOLU RESİMLERLE JAPON ÇOCUKLARIN YANINDA

6 Hedefimiz: Depremden zarar görmüş çocuklara, Türk çocuklarının yaptığı resimlerle ve yazdıkları sevgi notlarını içeren kartpostallarla ulaşmak. Sevgi köprüsü ile Japon çocuğa ulaşmak. Japonya’da çocukların bulunduğu kamplarda resim sergisi açmak. Çocuklara resimlerin basılı olduğu tişörtler ve küçük oyuncaklar hediye etmek.

7 SEVGİ KÖPRÜSÜ’NE KİŞİSEL VEYA KURUMSAL OLARAK KATILABİLİRSİNİZ !
SEVGİ KÖPRÜSÜNÜ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ OLUŞTURUYOR.. KURUMSAL OLARAK KATILMAK İSTERSENİZ: KURUMUNUZUN ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINI JAPON ÇOCUKLARA SEVGİ KARDEŞLİK VE MORAL RESİMLERİ YAPMAK ÜZERE TEŞVİK EDEBİLİRSİNİZ. TOPLANACAK RESİMLERİ GEA’YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. BU SUNUMU ARKADAŞLARINIZLA VE YAKINLARINIZLA PAYLAŞARAK DA KAMPANYAYA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ.

8 SEVGİ KÖPRÜSÜNE KATILMAK İÇİN:
35x50 EBADINDAKİ RESİM KAĞITLARINA YAPILMIŞ KURU KALEM veya PASTEL BOYA İLE HAZIRLANMIŞ SEVGİ KÖPRÜSÜ RESİMLERİNİ GEA’YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 28 MAYIS 2011 SON KATILIM TARİHİDİR. RESİMLERİN KONUSU: DEPREMİ YAŞAMIŞ JAPON ÇOCUKLARA BİR SEVGİ ve KARDEŞLİK MESAJI ULAŞTIRMAK. ONLARIN YANINDA OLMAK.YAPTIĞIMIZ RESİMLER ve VERDİĞİMİZ MESAJLARLA SEVGİ KÖPRÜSÜ KURMAK.

9 Bu bizim Sevgi Köprümüz: Söz - Müzik Tunca Ünder
ADRES GEA ARAMA KURTARMA GRUBU İcadiye mah Makastar sk No:13 Üsküdar İstanbul. T E posta: PK 45 – Üsküdar İstanbul Bu bizim Sevgi Köprümüz: Söz - Müzik Tunca Ünder

10 İnanıyoruz ki, sevgi en iyi ilaçtır.

11 “SEVGİ KÖPRÜSÜ” Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı
tarafından desteklenmektedir.

12 Biraz Tarih… 23 Nisan 2000

13 isimli bir resim yarışması düzenlemiştik.
GEA olarak, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nden sonra, depremi yaşamış bölgelerde ilköğretim okulu öğrencileri için 23 Nisan 2000 tarihinde GEA&Unilever “Sevgi Köprüsü” isimli bir resim yarışması düzenlemiştik.

14 2000 Senesindeki Yarışmanın Jüri Üyeleri
Prof. Ahmet Mete Işıkara Prof. Aydın Ayan Ass. Prof. Deniz Albayrak Kaymak Prof. Gökhan Anlağan Prof. Güler F. Fişek Prof. Özcan Köknel Philippe Barthen - Unilever Sonya Tanrısever - Painter Tan Oral - Caricaturist Umut Dinçşahin – GEA Arama Kurtarma Grubu

15 Resim yarışmasının amacı, deprem yaşamış bir ülkedeki çocuklara, sevgi ve moral mesajları iletmekti.
Yüzlerce ilköğretim okulu öğrencisi “Sevgi Köprüsü” resim yarışmasına katıldı. Bu resimlerin bir bölümü kartpostal haline getirildi ve afet yaşamış çocuklara ulaştırıldı.

16 Çocuklarımızın sevgi Mesajlarını taşıyan bu kartpostallar da Japonya’ya götürülecek.


"Durum Yönetimi Başkanlığı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları