Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İDA ANAOKULU Eğitim Kadromuz

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İDA ANAOKULU Eğitim Kadromuz"— Sunum transkripti:

1 İDA ANAOKULU Eğitim Kadromuz
Bu şablon bir grup ayarında eğitim malzemesi sunmak için başlangıç dosyası olarak kullanılabilir. Bölümler Bölüm eklemek için slaydı sağ tıklatın. Bölümler slaytlarınızı düzenlemenize veya birden çok yazar arasındaki işbirliğini kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Notlar Teslim notları veya izleyicilere ek bilgi sağlamak için Notlar bölümünü kullanın. Sununuz sırasında Sunu Görünümü'nde bu notları görüntüleyin. Yazı tipi boyutuna dikkat edin (Erişilebilirlik, görünürlük, video kaydı ve çevrimiçi üretim için önemlidir) Birlikte kullanılan renkler Grafiklere, çizelgelere ve metin kutularına özellikle dikkat edin. Katılımcılar, siyah ve beyaz veya gri tonlamalıyazdırabilir. Tümüyle siyah ve beyaz ve gri tonlamalıyazdırırken renklerinizin uygun olacağından emin olmak için bir sınama baskısı çalıştırın. Grafikler, tablolar ve çizimler Basit tutun: Mümkünse, tutarlı ve dikkat dağıtmayan stiller ve renkler kullanın. Tüm grafikleri ve tabloları etiketleyin.

2 Filiz Kocaman – Kurucu & İşletmeci
Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmeciliği İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon ve İşletme Politikası Doktora Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

3 Pedagog Ayten Pandul – Okul Müdürü
Ankara Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi Eğitimi ve Yönetimi 1995 yılında tamamladı. 1996 yılında İde Çağdaş Çizgi Anaokulunun açılmasıyla okul müdürü ve Pedagog olarak çalışmaya başladı. yılında Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda 2 yıl Çocuk Gelişimi dersleri verdim Erdek Halk Eğitim Merkezinde çocuk bakımı dersleri verdim. Erdek Aile Mahkemesinde Bilirkişi olarak görev aldım. Mesleki konularda sürekli kendimi ve çevremi eğitmekteyim yılı Boğaziçi Üniversitesin’den Ani Yorulmaz ile High Scope Programı’nın eğitimi ve danışmanlığını aldım. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

4 Nilgün Kesimci – Eğitim Koordinatörü
1996 yılından beri İDA anaokulunda görev yapmaktayım. Mesleğimin 10 yılını 6 yaş ilkokula hazırlık gurubuna, 4 yılını da 5 yaş gurubuna hizmet vererek geçirdim. Boğaziçi Üniversitesi ile yaptığımız eğitim sonucunda Highs Scope Programının eğitimini aldı. Çapa ve Marmara Üniversitelerinden Prof. Dr. Kayahan Aydoğmuş ve Pınar Kozanoğlu’ nun.hazırladıkları çalışma programlarını, uygulama, raporlama sistemlerini, sınıf programlarımıza kaynaştıran projelerde yer aldı. Bu yıl FasTracKids eğitimi aldı. FasTracKids öğretmenidir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

5 Semanur Salihoğlu – İngilizce Öğretmeni
Akademik Bilgileri Ankara Üniversitesi - İngilizce Bölümü (TÖMER Kursları) Ankara, Türkiye 19 Mayıs Üniversitesi - Sınıf Öğretmenliği Samsun, Türkiye Özel Beykent Lisesi Edirne, Türkiye Yabancı Dil Ingilizce Akıcı ( Beykent koleji hazırlık-1 yıl, Ankara Universitesi dil eğitim sertifikası-2 yıl) Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

6 3-4 Yaş Sınıf Öğretmenleri - Hatice Çil
1994 Kırıkkale Doğumluyum yılında Bandırma Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun oldum. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi Sosyal Hizmetler bölümünü okumaktayım. İDA Anaokulunda yıllarında staj yaptım ve 2012 yılında çalışmaya başladım. 3-4 yaş grubunda çalışıyorum. Bir süre işaret dili kursu aldım. Müzikle ilgilenmeyi seviyorum. Gitar ve Bağlama çalıyorum. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

7 Semanur Salihoğlu – FasTracKids Music
Araştırmalar göstermektedir ki müzik, çocukların daha iyi birer öğrenici olmalarına yardımcı olmaktadır ve yeni doğmuş bir bebek bile müziğe duygusal olarak tepki vermektedir. Araştırmalar aynı zamanda öğrencilerde matematiksel yetenek ile müzikal farkındalık arasında bir bağlantı olduğunu da göstermektedir. Eğlenceli, enerjik FasTrack® Music programı, bir çocuğun ömür boyu sürecek eğitim kariyeri için mükemmel bir başlangıçtır. FasTracKids Music dersi İngilizce olarak verilmektedir. Hiçbir zeka türü müzik zekasından önce öne çıkmaz Howard Gardner Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

8 3-4 Yaş Sınıf Öğretmenleri - Hacer Esendemir
1988 Sinop doğumluyum. İstanbul’da büyüdüm.İlk orta ve lise eğitimlerimi İstanbul da tamamladım. İstanbul Bayrampaşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi bölümü 2004 /05 mezunuyum.      İstanbul’da Oğuzhan İlköğretim Okulu Anasınıfında,H.İlbet İlköğretim Okulunda 2 yıl görev yaptıktan sonra evlilik nedeni ile Bandırma’ya taşındım. İlk Yılımda Bilginler Sınıfı yardımcı öğretmenliği yaptıktan sonra bu yıl da 3-4 yaş sınıf öğretmeni olarak göreve devam etmekteyim. Mesleğimle ilgili tüm yenilikleri ve kursları  yakından takip ediyorum. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

9 3-4 Yaş Sınıf Öğretmenleri - Gizem Sönmez
Bandırma Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Balıkesir Üniversitesi Çocuk Gelişimi mezunu. Otistik çocukların etkili iletişimi ve diksiyonları konusunda eğitmi vardır. Uluslararası (Gençliğin elinde kır çiçekleri) projesinde görev almıştır. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

10 Ayten Pandul – Yetenek Keşfetme
Çocuklar yetenekleri ile doğarlar. Her doğan insanda mutlaka bir yetenek vardır. Önemli olan bu yeteneği keşfedebilmektir. Toplumumuzda çocukların yeteneklerini keşfedebilmek için testlere başvurulmaktadır. Oysa ki testler anlık durumu ve anlık performansı ölçebilir. Çocukların yeteneklerini keşfedebilmek için en isabetli yol uzun süreli yapılan gözlemlerdir. Okulumuzda uzman pedagogumuz ve sınıf öğretmenlerinin koordineli gözlemleri sayesinde çocuğunuzun yetenekleri keşfedilmektedir. Aile ile yapılan görüşmelerle rehberlik yapılarak aile yönlendirilmektedir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

11 6 Yaş Sınıf Öğretmenleri – Hülya Kaymaz
Bandırma Kız meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünden 1994/1995 yılında mezun.      1997 yılından itibaren İDA Anaokulunda çalışmaktayım. İki  yaş sınıfının öğretmeni olarak beş yıl, üç yaş sınıfının öğretmeni olarak beş yıl  çalıştıktan sonra  üç yıldan beri 5 yaş grubunun öğretmeniyim. Bu yıl da Bilginler sınıfı öğretmenliğini yapmakta.      Çapa ve Marmara Üniversitelerinden Prof.Dr.Kayahan Aydoğmuş ve uygulama, raporlama sistemlerini , sınıf programlarımıza kaynaştıran projelerde yer aldım. Harvard  Üniversitesinin Bahçeşehir Üniversitesinde düzenlediği “Erken Çocukluk Eğitim Zirvesi” sertifikalı seminerine katıldım. FasTracKids eğitimini aldı 6 Yaş Sınıfı FasTracKids öğretmenidir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

12 Ayten Pandul – Pedagojik Danışmanlık
Öz bakım becerilerini kazandırmakta rehberlik Duygusal davranışlarda sorunların üstesinden gelebilme becerisi Özgüven geliştirme, iletişim becerilerini kazandırma Okul olgunluğunu belirleme Çocuğun fiziksel, bilişsel, duygusal, sosyal gelişimini izleme ve geliştirme dil gelişimini ve matematik becerilerini yönlendirme Görsel ve işitsel algı, bellek, dikkat yetilerini geliştirme Küçük kas gelişiminin izlenmesi Kendi kendini yönetebilme Çocuk gelişimi takibi ve danışmanlık Tüm gün okulumuzda bulunan pedagogumuzdan randevu alarak danışmanlık alabilirsiniz. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

13 5 Yaş Sınıf Öğretmenleri – Hülya Barbaros
İzmir Bornova Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi bölümü mezunu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde devam etti.  İzmir’de 3 yıl boyunca çalıştı. Evlilik dolayısıyla Bandırma’ya yerleşti. 6 yıldır da İDA Anaokulunda çalışmaktayım. Bu yıl da 5 yaş Afacanlar Sınıfı öğretmenidir. Harvard  Üniversitesinin Bahçeşehir Üniversitesinde düzenlediği “Erken Çocukluk Eğitim Zirvesi” sertifikalı seminerine katıldım. Bu yıl 5 Yaş FasTracKids eğitimini aldı 5 Yaş FasTracKids öğretmeni.  Çocukların ilk kazanımlarında yanlarında olmaktan, yenilikleri  birlikte gerçekleştirmekten  mutluyum. Öğrettiklerimizin geri dönüşünü  izliyor olabilmekten büyük bir keyif alıyorum. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

14 Ayten Pandul – FasTracKids Tots
Bu küçük öğrenicilerin kısa dikkat sürelerine göre tasarlanan FasTrack® Tots, şarkılar, hareket ve el işi etkinlikleri içeren dikkat çekici derslerden oluşmaktadır. FasTrack® Tots, CD-ROM derslerini interaktif bir tahtayla entegre eden FasTrack Learning Station üzerinde öğretilir. Çocuklar görerek, duyarak, dokunarak ve yaparak öğrenirler. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

15 5 Yaş Sınıf Öğretmenleri – Özge Savaş
Bandırma Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişmi Bölümü Mezunu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğrencisi. Bilginler Sınıfı yardımcı öğretmenliği yaptı bu yıl 5 yaş Afacanlar Sınıfı yardımcı öğretmenliği yapmaktadır. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

16 Ayten Pandul – PLAY ATTENTION
Play Attention dikkat ve odaklanma ile ilgili beyin dalgalarını okuyan ileri teknoloji bir alettir. Aletin sinyalleri ile çalışan eğitici bilgisayar oyunlarından oluşur. Play Attetion ile çocuklar klavye, fare ve joystick olmadan sadece düşünceleri ile oyun oynamaya bayılıyorlar. Hem eğleniyor hem de dikkatlerini toplamayı öğreniyorlar. PLAY ATTENTİON ile; Gelişmiş odaklanma Gelişmiş davranış Gelişmiş akademik başarı Gelişmiş sosyal ilişkiler Okulumuzda 5 yaş üzeri öğrencilerde dikkat eksikliği, odaklanma ve dikkat sürelerinin artırılması programı PLAY ATTENTİON ile Pedagogumuz Ayten Pandul ve Eğitim Koordinatörümüz Nilgün Kesimci rehberliğinde uygulanmaktadır. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

17 Nilgün Kesimci – Tasarım Dersi
Hayalleri gerçeğe dökmek, hiç düşünülmemişleri düşünmek ? Okulumuzda 6 yaş grubuna haftada 1 kez “hayal et ve tasarla” projesi kapsamında çocuklardan o hafta öğretmenin belirlediği artık materyalleri getirerek düşünüp, tasarlayıp, sunmaları, istenir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

18 Ayten Pandul – Satranç Dersi
Okulumuzda satranç dersi sadece 6 yaş grubu öğrencilere verilmektedir. Okul öncesinde satranç dersinin çocuklara kazandırdıkları Matematiksel zeka ve sezgi, zihin ve hayal kurma gücünü geliştirir. Dikkati ve öngörüyü geliştirir Kapsamlı düşünmeyi ve buluş yeteneğini geliştirir Sabırlı olmayı, ölçülülüğü ve soğukkanlılığı öğretir. Özgüven kazandırır yeni sözcük ve kavramlarla tanıştırır Kurallara ve rakibe saygılı olmayı öğretir Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

19 Nilgün Kesimci – Deneylerle Bilim
Anaokulu ortamında oyunla karışık bir keşfetme ortamında çocukların coşkusu görülmeye değerdir. Yıl boyunca uzay, madde, ısı, hareket, elektrik, hayvanlar, insan vücudu, bitkiler vb. konularla ilgili eğlenceli ve merak ateşleyici deneylerle; Bilimsel düşünmeleri artar Gözlem ve deney yetenekleri gelişir Neden sonuç ilişkisi ve problem çözme yetenekleri gelişir Akıl yürütme becerilerini ve dil gelişimlerini sağlar Okulumuzda 5 ve 6 yaş gruplarına haftada 1 kez 40 dakikalık zaman dilimiyle DENEYLERLE BİLİM dersi uygulanmaktadır . Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

20 Selin Üçüncü – Yoga Öğretmeni
Çocuklar kendi sağlıklarını, gevşemeyi ve iç huzuru bulmanın tekniklerini öğrendikleri nde yaşamın onlara getireceği zorluklarla daha kolay başa çıkabiliyorlar. Erken yaşta başlatılan yoga, rekabetin geçerli olmadığı bedensel faaliyet ortamında çocukların kendine güvenlerini ve bedenlerini tanımalarına teşvik ediliyor. Ayrıca konsantrasyon ve sükunet duyguları ile gevşemelerini geliştiriyorlar. Yoga yapan çocuklar egzersiz yaparlar ,oynarlar ve kendi iç dünyaları ile bağlantı kurarlar. Yoga bütün çocuklarda var olan o harika iç ışığı yüzeye çıkarır. Okulumuzda 5 ve 6 yaş gruplarına haftada 1 saat yoga dersi verilmektedir. Yoga dersi Hatha yoga eğitimini almış eğitmenimiz tarafından verilmektedir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

21 Nilgün Kesimci – Akıl Oyunları
AKIL OYUNLARI Akıl oyunları çocuklarda, düşünme, akıl yürütme, sorun çözebilme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir programdır. Dikkat ve konsantrasyon Hafıza Geometrik algı Sorun çözebilme Gibi birçok alanda öncelikle bilişsel gelişim olmak üzere birçok gelişim alanını desteklemektedir. Okulumuzda 5 ve 6 yaş gruplarına haftanın 2 günü 1’er saat akıl oyunları programı uygulanmaktadır. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

22 Pınar Uçgun – Beden Eğitimi Öğretmeni
Okulöncesinde çocukların en belirgin özelliklerinden biri hareketli olmalarıdır. Bu dönemdeki çocukların hareket ihtiyacını karşılayacak uygun etkinliklerden biri beden eğitimi çalışmalarıdır. Bu çalışmalar çocuğun kas koordinasyonunun, dayanıklılığının, kuvvet, esneklik gibi fiziksel uygunluk özelliklerinin gelişiminde önem taşır. Okulumuzda haftanın 2 günü tüm sınıflarda beden eğitimi dersi yapılmaktadır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Rekreasyon bölümü mezunu öğretmenimiz çocukların yaşlarına göre hazırladığı yıllık planda aldığı hedefleri eğlenceli oyun ve yarışmalarla kazandırmaktadır. Beden eğitimi yıllık planlarını velilerimiz okulumuzdan kendilerine verilen şifre ile takip edebilirler. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

23 Nadia Duran Şengül - Pratik İngilizce Öğretmeni
Bu eğitim modelinde öğrencinin günde 8-9 saatini beraber geçirdiği öğretmenleri, eğitim sırasında ebeveynleri yerine geçtiğinden, İngiliz olan öğretmen sadece İngilizce konuşarak İngilizce konuşmanın doğal bir süreç olduğunu öğrenciye gözlemletir. Bu sayede çocuğunuz İngilizce konuşmanın özel bir durum olmadığını ve hayatın doğal akışı içinde bir iletişim metodu olduğunu, öğretmeni ile iletişim kurması için bu metodu kullanması gerektiğini anlar ve İngilizceyi doğal süreç içinde kolaylıkla öğrenir. Anaokulumuzda 6 yaş Bilginler Sınıfında haftanın 2 günü tüm gün İngilizce konuşan yardımcı öğretmenleri ile birlikte İngilizceyi yaşayarak öğrenmektedirler. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

24 Murat Şenol - Drama Öğretmeni
Okulumuzda 15 yıldır drama derslerimiz İstanbul Haldun Dormen Tiyatroları, Ekol Sanatevi ve İmaj Dublajda da eğitmen, sanat ve dublaj yönetmeni, oyuncu Sayın Murat Şenol tarafından ayda 2 kez 5 ve 6 yaş gruplarına verilmektedir. Yaratıcı Drama Dersleri ile; Kendini ifade etme Diksiyon Rol oynama Pandomim Grupta iletişim ve etkiletişim sağlama İmgelemeyi geliştirme Duyuları geliştirme hedeflenmektedir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

25 Hilal Ergül – Cooking Dersi
Okulumuzda sadece 6 yaş sınıfında haftada 2 saat Cooking dersi yapılmaktadır . Çocuklar her hafta sınıfta uyguladıkları programa göre şeker hamurundan eğlenceli, karakterist ve şekilli kurabiyeler yaparak hem el becerilerini geliştirip hem de deşarj olmaktadırlar. Cooking dersi programı alanında uzman olan eğitmenimiz tarafından yıl boyu eğlenceli etkinliklerle devam etmektedir. Sunuya kısa bir genel bakış sağlayın. SSununun ana odağını ve neden önemli olduğunu açıklayın. Her bir önemli konuyu tanıtın. Katılımcılara bir yol haritası sunmak için bu özellikle bir sonraki tartışılacak konuyu vurgulayarak bu Genel Bakış slaydını sunu boyunca yineleyin.

26 Doğum Günleri Çocuğunuzun yatacağız/kalkacağız bu kadar gün sonra benim doğum günüm olacak hesaplarının bittiği, heyecanla beklediği ve sürprizlerle dolu geçmesini istediği günü özel kılmak sizin elinizde. Doğum günlerimiz okulumuzda organizasyon şeklinde kutlanmaktadır. Çocuğunuzun belirlediği konsept doğrultusunda mekan ve masa süslemelerinden kostüm ve animasyonlara kadar çocuğunuzun rüyalarını süsleyen heyecanlı yarışma ve danslarla dolu bir parti sunulmaktadır. Bu, geçiş kullanılan Genel Bakış slaytları için başka bir seçenektir.

27 TEŞEKKÜRLER


"İDA ANAOKULU Eğitim Kadromuz" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları