Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

URMOOR, YENİ YAŞAM RİTMİNİZ…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "URMOOR, YENİ YAŞAM RİTMİNİZ…"— Sunum transkripti:

1

2 URMOOR, YENİ YAŞAM RİTMİNİZ…
Urmoor ürünleri insanlar, hayvanlar ve bitkiler gibi organik canlıların zararlı manyetik dalgalardan, olumsuz yüksek frekanslar ve ışınlardan etkilenmelerini engelleyen patentli bir teknoloji. Bu ürünler kalıcı olarak aktif edilmiş olup, yaşadığınız sürece sizi ve sevdiklerinizi korumaya kararlı..

3 Elektromanyetik kirlenme korkutuyor!
Yüzyılın tehdidi; elektromanyetik kirlilik insan yaşamını kolaylaştırmak için geliştirilen teknoloji ürünü cihaz ve sistemlerin yaydığı elektromanyetik sinyaller, insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. * Sakarya Üni. Elektrik-Elektronik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Çerezci

4 Elektromanyetik Kirlilik
Etrafımızı saran teknolojik cihazlar hayatımızı kolaylaştırırken, yaydıkları elektromanyetik dalgalarla vücudumuza ciddi zararlar veriyor. Elektromanyetik radyasyonu durdurmak mümkün olmasa da, zararlı etkilerinden korunmak mümkün. Cihazlarınıza URMOOR takın, vücudunuzu ve bağışıklık sisteminizi korumaya yardımcı olsun. Cep telefonları elektromanyetik dalgaları alıp vererek iletişim sağlar. Yani hem radyasyon kaynağı hem de radyasyon alıcısıdır. Cep telefonu konuşması anında radyasyon kafatasından beyine doğru ilerler ve hücrelerle etkileşir.

5

6 Elektromanyetik kirlilik sağlığımıza nasıl zarar verir?
Yüzyılımızda, gelişen teknolojinin, hayatımızı kolaylaştırmak adına beraberinde getirdiği teknolojik ürünler aynı zamanda çevremizde büyük bir elektromanyetik kirlilik oluşturmaktadır. Günümüzde oldukça yaygın kullanılan cep telefonları, bilgisayar, saç kurutma makineleri, mikrodalga fırınlar, televizyonlar, ütüler, klimalar, fotokopi makineleri, otomobiller, yüksek gerilim hatları, baz istasyonları ve daha pek çok elektronik cihaz elektromanyetik radyasyon yayar. Baş ağrısı, yorgunluk, unutkanlık, nörolojik problemler, Alzheimer, kanser kısırlık (özellikle erkekler için) Birçok uzmanın ortak görüşüne göre 2mG değeri üzerindeki elektromanyetik radyasyona maruz kalmak, kanser olma riskini arttırır.

7 Elektromanyetik kirlilik sağlığımıza nasıl zarar verir?
Bu cihazların yaydığı elektromanyetik radyasyonun vücudumuza verdiği potansiyel zararlar; stres, uykusuzluk problemleri, migren, cilt problemleri, hafıza kayıpları, kilo alımı problemlerinin yanı sıra hepimizin korkulu rüyası olan Parkinson, Alzheimer, felç, kanser, göz ve beyin tümörleridir. Elektromanyetik radyasyonun vücudunuza zarar verdiği potansiyel risklerden korunabilmeniz için size yardımcı olan URMOOR’ları kullanmanızı öneriyoruz.

8 Hamileler ve çocuklar… Elektromanyetik risk altında!
Elektromanyetik radyasyonun gebe kadınlarda düşük, erken doğum ve anormal doğuma yol açtığı yönünde pek çok bilimsel çalışma vardır. Çocuklar ise, vücutlarındaki su oranının yüksek olması nedeniyle, elektromanyetik radyasyondan yetişkinlere oranla çok daha fazla etkilenirler: bağışıklık sistemleri bozulur, beyin tümörü riskiyle karşı karşıya kalırlar. Özellikle kafatası kalınlıkları yetişkinlere oranla 4 kat daha incedir ve çok daha ciddi etkilenirler.

9

10 Çocuklarımızın gelecekte yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için onları elektromanyetik radyasyondan mümkün olduğunca uzak tutmalıyız. Elektrikli cihazların yaydığı elektromanyetik radyasyon nedeniyle en fazla etkilenen risk grupları içine hamileler ve gelişim çağındaki çocukların girdiği kanıtlanmıştır. Elektronik cihazlardan yayılan elektromanyetik radyasyona karşı gerekli önlemler alınırsa, endişe edilecek bir durum yoktur.

11 URMOOR Teknolojisi Elektromanyetik dalgalar durdurulamaz ama URMOOR ile zararlı etkileri azalır. Urmoor ürünleri, insanlar, hayvanlar ve bitkiler için tabi ve uyumlu hayat şartlarının yenilenmesine ve korunmasına hizmet eder. Bu ürünler, Walter Zapf’ın uzun seneler boyu süren araştırma ve geliştirmelerinin neticesidir. Yöntem, patent koruması altındadır; ürünler kalıcı olarak aktif hale getirilmiştir.

12 3150 URMOOR CEP TELEFONU KORUMA KALKANI

13 Cep telefonlarının olumsuz etkili, yüksek frekanslı alanlarına karsı koruma sağlayan urmoor handy chip. Uyumlu bilgi tayfı urmoor handy chip’in çevresine yayılır ve böylece insan bedeninin normal biyolojik sistemini, olumsuz etkili dijital yüksek frekans alanlarına karsı korur. Cep telefonlarının çekme ve verme özelliklerinde değişme olmaz. Anten sembolünü en iyisi cep telefonunuzun gövdesine, antene yakın bir yere yapıştırın. Urmoor handy chip’i kullanabilmeniz için, cep telefonunuzun arka kapağını açın ve urmoor handy chip’i pilin üzerine yapıştırın!

14 Beyin Analizleri 5 yaşında bir çocuk 10 yaşında bir çocuk Yetişkin
kafatası kalınlığı 0.5 mm kafatası kalınlığı 1.0 mm kafatası kalınlığı 2.0 mm

15 Urmoor, cep telefonu anteninden yayılan ve yüzde 60'ı kafatasımız ve beynimiz tarafından emilen elektromanyetik dalgaları başımızdan uzağa yönlendirerek koruma sağlar. Cep telefonuna takılan ürün cep telefonunun kullandığı frekanslarda etkili oluyor ve bir filtre ve yansıtıcı görevi görüyor. Taşınabilir telefonlar, sinyal alışverişi yaparken radyo frekans radyasyon (RFR) yayarlar. Telefonun yaydığı radyasyon doku üzerinde ısı etkisi yaratır. Sizce vücudunuzun herhangi bir dokusunun (mesela beyninizin) sürekli ısıtılması nasıl bir zarara yol açar? Bu zararı gelecekte yaşayıp görmek mi, yoksa şimdiden önlem almak mı istersiniz?

16 Beyindeki Isı Değerleri
1. Genetik yapının bozulması, 2. Lenfoma kanseri, 3. Beyin bariyerinin zedelenmesi, 4. Kalp rahatsızlıkları, 5. Hafıza zayıflaması, 6. Beyin tümörü riski, 7. İşitme bozuklukları, 8. Embriyo gelişiminin zarar görmesi, 9. Kadınlarda düşük riskinin artması v.b. hasarlara yol açan bu radyasyonu engelleyerek sağlığınızın korunmasına yardımcı olur.

17 3151 URMOOR ELEKTRİKLİ CİHAZ KORUMA KALKANI – 4’LÜ SET

18 Urmoor Esmog insan bedeninin biyolojik ayar sistemini elektromanyetik kaçak ışınlardan korur, Walter Zapf Bioinformations-Technologie göre uygulanan özel işlem yöntemi sayesinde elektrikli ürünlerde, microdalga fırın, telsiz telefon, LCD, laptop gibi cihazlarda elektromanyetik dalgalara karşı kullanabilirsiniz. Urmoor esmog elektromanyetik ısınların üstünü örten bir bilgi spektrumuna sahiptir.

19

20 Hücre Analizleri NORMAL DEĞERLER RADYASYON ETKİSİNDE URMOOR
KORUMASINDA

21 ELEKTRİKLİ EV ALETLERTİNİN MANYETİK ALAN ŞİDDETLERİ
UZAKLIĞA BAĞLI ETKİSİ MANYETİK ALAN ŞİDDETLERİ 15 cm 30 cm 60 cm 120 cm SAÇ KURUTMA MAKİNESİ 300 1 TRAŞ MAKİNESİ 100 20 ÇAMAŞIR MAKİNESİ 7 BLENDER 70 10 KAHVE MAKİNESİ 2 BULAŞIK MAKİNESİ MUTFAK ROBOTU 4 MİKRODALGA FIRIN 200 40 MİKSER ELEKTRİKLİ FIRIN 9 BUZDOLABI VANTİLATÖR 3 ÜTÜ 8 ELEKTRİKLİ ISITICI ELEKTRİK SÜPÜRGESİ 60 KLİMA RENKLİ TV SİYAH - BEYAZ TV BİLGİSAYAR EKRANI 14 5 PİL ŞARJ ALETİ 30 CEP TELEFONU 400 Bu tabloda yer alan değerler aynı elektrikli aygıtın onlarca marka ve modelinden alınan ölçümlerin ortalamasıdır. Kimi marka ve modeller bu değerlerin onda biri kadar manyetik alan oluştururken kimileride on katı fazla manyetik alan oluşturur. BİRİM: v/m (elektrik alan şiddeti)

22 3152 URMOOR GIDA DÜZENLEYİCİ

23 Urmoor kart ile tüm yiyecek ve içecekleri harmonize edebilirsiniz
Urmoor kart ile tüm yiyecek ve içecekleri harmonize edebilirsiniz. Kahve ve çaydaki acılığı alır ve ağızda içim sonrası acı bir tat kalmasını engeller. Meyve ve sebze sularında daha yoğun bir tat ve aroma hissedilir. Urmoor kart ile harmonize edilmiş yiyecek ve içecekler mide dostudur. Etki: Yiyecek ve içecekleri Urmoor kartınızın üzerine yerleştirin ve üç dakika bekletin. Urmoor kartın içerisinde yüklü olan harmonize bilgisi yiyeceklere ve içeceklere nüfuz ederek onları düzenler.

24

25 ELEKTROMANYETİK KİRLİLİKTEN
KORUNMA ÖNERİLERİ - Cep telefonu ve elektrikli cihazlarda Urmoor koruma kalkanları kullanın. - Cep telefonu kullanımını azaltın. (Elektromagnetik kirlilik kaynakları arasında en fazla risk cep telefonu kullanımı kaynaklıdır.) - Mikrodalga fırın çalışırken yakınında bulunmayın. - Çocukların televizyona yakın oturmasını engelleyin. - Başınız yatak odasında kablo ve prizlere yakın olacak şekilde uyumayın. Elektromanyetik dalga yayan herhangi bir cihazın mümkün mertebe uzağında bulunun. Radyasyondan korunmada beslenme önemlidir. Yüksek kalorili, özellikle kızartılmış gıdalar, mikrodalgada ısıtılan hazır gıdalar tüketmekten kaçının. - A, C ve E gibi vitaminlerin kullanımı kalsiyum ve magnezyum, bunun yanı sıra selenyum, germanyum, vanadyum gibi eser elementler serbest radikal oluşumunu engellemesi açısından gıdaya ilave olarak alınması uzmanlarca tavsiye edilmektedir.

26 URMOOR ile yaşam ritminizi düzenleyin, sağlığınızdan olmayın.
Her an elimizin altında, yanı başımızda olan cep telefonları ve elektrikli aletler yaydıkları düzenli elektromanyetik dalgalarla insan sağlığında kalıcı hasarlar bırakıyor. Cihazlarınıza URMOOR takın, vücudunuzu ve bağışıklık sisteminizi korumaya yardımcı olsun.

27


"URMOOR, YENİ YAŞAM RİTMİNİZ…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları