Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AYTAÇ İNŞAAT REKLÂM TANITIM VE YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ. Yayalar Mah

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AYTAÇ İNŞAAT REKLÂM TANITIM VE YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ. Yayalar Mah"— Sunum transkripti:

1

2 AYTAÇ İNŞAAT REKLÂM TANITIM VE YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ. Yayalar Mah
AYTAÇ İNŞAAT REKLÂM TANITIM VE YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ. Yayalar Mah. Ankara Cad. Yüksel Sok.No.3 PENDİK – İST Tel: Faks: Eposta:

3 Yönetim Kurulu 1965 Konya-Ereğli doğumlu evli ve Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme ve Meteoroloji 3.sınıfın da okuyan bir erkek evlat sahibiyim. Hedefim bayrağı en iyi şekilde yeni nesillere bırakmak. Sektöre reklam fotoğrafçılığı ile başladım , hobilerim doğa fotoğrafları çekmek , dağcılık , avcılık dır. Ayrıca offroad ve atıcılık sporları ile ilgilenmekteyim.. İşim gereği çok seyahat ettiğim için ülkemi çok iyi tanıma fırsatı elde ettim. Bu seyahatlerim işimi daha çok sevmeme neden oldu. Yıllık hedeflerime ulaştıkça başarının gururunu yaşıyorum. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Tereci Yeni Nesil İle Paylaşım Keyfi Hobilerimdeki Başarılar

4 Organizasyon Şeması

5 Politikalarımız KALİTE POLİTİKAMIZ
Müşteri beklentisine uygun, kalite ve maliyette sürekli gelişim ve iyileştirme yaparak müşteri memnuniyeti ve güvenini sağlayan, müşteri odaklı ürün ve zamanında teslim politikasından taviz vermeden çelik konstrüksiyon, sac işleme, tel örgü ve açık hava reklam sektöründe tercih edilen bir konuma yükselmektir. Amaç ve ilkelerimizi gerçekleştirmek yolundaki ilerlememizi, çalışanların sürekli gelişim ortamındaki memnuniyeti ve aktif katılımı ile sağlayacağımıza inanıyoruz.  ÇEVRE POLİTİKAMIZ Çevreye saygı, insanın kendisine olan saygısıdır. Bu bilinç ile, ortak geleceğimiz olan yeşil bir dünya, temiz ve sağlıklı bir çevre için temel hedeflerimiz; Hammadde ve enerji kaynaklarımızı tasarruflu kullanmak, Atıklarımızı minimum düzeye indirerek kirliliği kaynağında azaltmak ve ortadan kaldırmak, Ürünlerimizin kullanılmaz çöp haline gelmemesi için montajı ve ayrılabilmesi kolay şekilde tasarımını yapmak ve üretmek, Geri dönüşebilecek malzemeler kullanarak faydalı atıklar elde etmek ve tekrar geri kazanmaktır. Bunları gerçekleştirmek için tüm çalışanlarımızın sürekli gelişim ortamında çevre bilincini kazanmaları ve etkin uygulamalar yapmalarını sağlamak amacındayız.

6 SEÇ POLİTİKASI AYTAÇ REKLAM; hizmet verdiği iş kolunun özellikleri sebebi ile sahip olduğu güçlü bir SEÇ performansı ve kendisi için çalışan herkesin sağlığına, emniyetine, güvenliğine verdiği önem ve çevreyle olan etkilenmeyi minimuma indiren gayretleri ile konusunda lider olmayı hedeflemektedir. AYTAÇ REKLAM, uygun bilgi, talimat ve eğitim ile donatılmış yetenekli iş arkadaşlarından oluşan emniyetli ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmakla yükümlüdür. SEÇ risklerinin tayini, gereken değişikliklere göre iş akışlarının, kontrollerinin ve uygulamalarının uyarlanması, personelin emniyeti geliştirici çabalara aktif destek vermesi AYTAÇ REKLAM' ın temel kurallarındandır. Ayrıca; tüm kazalar için titiz bir araştırma yapılması ve araştırma sonuçlarının olduğu gibi açıklanması, rapor edilen eksik ve arızalara anında müdahale edilmesi, emniyetsiz ve ihmalkâr davranışlara karşı tüm seviyelerde etkin Önlem alınması, acil durum ve iş devamlılığı planlamalarının ve tatbikatlarının yapılması AYTAÇ REKLAM çalışanlarında, SEÇ konusunda gerekli güven duygusunu yaratacaktır. Buna karşılık AYTAÇ REKLAM’ da çalışanlarından, her zaman kendilerinin ve diğer insanların sağlık ve emniyetini kollamasını tüm emniyet kurallarını bilerek onlara uymasını; her işe başlamadan, önce işle ilgili tehlike ve önlemleri anlamasını, emniyetsiz ve düzgün çalışmayan hiçbir ekipmanı kullanmamasını, bir işe başlamadan önce emniyet ile ilgili endişeleri varsa bunları belirtmesini, prosedürlere uyarak gerekli çalışma izinlerine uygun çalışmasını, yalnızca eğitimini aldığı ve uzmanı olduğu işlerde çalışmasını, her türlü kazayı olası tehlikeleri ve emniyetsiz durumları rapor etmesine, acil durumlarda ne yapması gerektiğini bilmesini, amiriyle konuşup emniyetle iç içe olmasını beklemektedir. AYTAÇ REKLAM; kazaların olmadığı, sağlıklı ve emniyetli bir ortamda çevreye zarar vermeden güven içinde bir çalışmayı arzulamaktadır. Genel Müdür Şaban TERECİ

7 AYTAÇ REKLAM SEÇ ÇALIŞMA KURALLARI
Aytaç Reklam Ltd. Çalışanları aşağıda sıralanan emniyet malzemelerini usulüne ve tekniğine uygun olarak kullanarak, emniyet kurallarına göre çalışacaklardır.  1-) MERDİVEN KULLANIMI: İşin yüksekliğine göre doğru merdiven seçilmelidir. 2 metreden yüksek yerlerdeki işler için merdiven tutmak amacı ile yardım istenmelidir. Merdivenin en üst noktaları sabit bir yere tutturulmalıdır. 2 metreden yüksek yerlerdeki çalışmalar için merdivende çalışan kendini sabit bir yere emniyet kemeri ile bağlamalıdır. Tırmanmadan önce merdivenin sağlamlığı kontrol edilmelidir. Merdivene çıkarken ağır ve büyük eşya taşınmamalıdır. Metal merdivenler elektrik işleri yaparken kullanılmamalıdır. Merdiven yer ile 75°’lik bir açı ile yerleştirilmelidir. Çalışma sırasında emniyetsiz bir şekilde sağa sola uzanılmamalıdır. 2-) İSKELE KULLANIMI: İskele taşınırken yüksekliği 2,5 metreyi geçmemelidir. İskele taşınırken üzerinde kimse bulunmamalıdır. İskele yüksekliği gerilim hatlarına 5 metreden daha yakın olmamalıdır. İskeleye başka merdiven ile inilip çıkılmamalı, iskelenin kendisi merdiven olarak kullanılmamalıdır. İskelede 1 metre yüksekliğinde ve 50cm ara destekli korkuluk olmalıdır. İskelede emniyet kemeri kullanmak zorunludur. Tekerleklerin freni kilitlenmelidir.

8 İskelede ağır donatım taşınmamalı, üzerine belirtilen yükten ağır yükler çıkarılmamalıdır.
Üst zemini gerekirse demir ızgara ile sağlamlaştırılmalıdır. Üst zemin kaymaya ve düşmeye neden olabilecek yağlı ve kirli olmamalıdır. Temiz tutulmalıdır. İskelenin yanında ve altında çalışılmamalıdır. Elektrik ile çalışıldığında topraklanma yapılmalıdır. Emniyet korkulukları ve tekmelik bazalarının takılmasına müteakip işe başlanmalıdır. İş bitiminde iskele sökülmeli, indirilmeli ve ilk yerine bırakılmalıdır. 3-) EMNİYET KEMERİ: Yüksekte ve iskele üzerindeki çalışmalarda kesinlikle kullanılması gereken önemli bir emniyet gerecidir. Bu nedenle emniyet kemerleri; Sağlam ve eksiz, aksesuarları noksansız, kilit bağlama parçaları hatasız ve çalışır durumda olacaktır. Emniyet kemerleri kesinlikle paraşütçü olmalı, bacaklardan, belden bağlanmalı, omuzlardan asılacak şekilde giydirilmelidir. Emniyet kemerleri çalışılan mahalde ve yüksek bulunabilecek en sağlam yere kilit sistemi ile sıkıca bağlanmalı veya iskele korkuluklarına tespit edilmelidir.

9 4-) BARET: Çalışma sahasında risk ne olursa olsun, çalışan muhakkak kenarlarında işçinin ismi, şirket ismi, ve kan grubu yazan, çene altından bağlanan, özel kayışları bulunan baretleri giyeceklerdir. Çalışma süresince baretlerin kayışı çene altından bağlı olacaktır. 5-) EMNİYET KALASLARI: Kırılgan çatı malzemesi üzerinde çalışma yapılacak ise, baret ve emniyet kemerlerine ilave olarak tali kirişlerin üzerine basacak şekilde sağlam 4cm kalınlığında kalaslardan platform yapılmalı ve bu kalaslar üzerinde çalışılmalıdır. 6-) FOSFORLU YELEK: Her türlü çalışmada görünürlüğü ön plana çıkaran fosforlu yelekler giyilmelidir. 7-) EMNİYET AYAKKABISI: Her türlü çalışmalarda burnuna çelik koruyucu konmuş özel ve standartlara uygun emniyet ayakkabısı kullanılmalıdır. Emniyet ayakkabıları ayağa iyice giyilmeli ve bağcıkları bağlanmalıdır. 8-) DİĞER EMNİYET ARAÇLARI: Emniyet Gözlüğü: Kesmeli çalışmalarda veya tozlu yerlerdeki çalışmalarda muhakkak “Emniyet Gözlüğü” kullanılacaktır. Kaynak Maskesi: Her türlü kaynak işlerinde muhakkak olarak “Kaynak Maskesi” kullanılacaktır. Eldiven: Çalışma sırasında muhakkak koruyucu “Eldiven” giyilmelidir. Kulaklık: Çok gürültülü yerlerde çalışırken “Kulaklık” takılacaktır.

10 9-) ATEŞLİ VE ELEKTRİKLİ ÇALIŞMALAR:
Öncelikle elektrikli aletler ile elektrik tablosundaki kablolar, standartlara uygun eksiksiz ve işe uygun olacaktır. Kabloların fiş ve prizleri sağlam standartlara uygun ve birbirine uyumlu olmalıdır. Ateşli çalışma yapılacak yerin çevre şartları incelenecek, akaryakıt, gaz kaçağı veya yanıcı maddeler için gerekli önlemler alınacak işyeri yönetiminin ateşli çalışma izni alınacaktır. Ateşli çalışma ve kesme işlerini yapacak kişiler eğitimli olmalıdır. Kesme ve kaynak işleri rüzgarsız havada ve çevresi paravanla çevrilerek yapılmalıdır. Yüksekte ve iskele üzerinde yapılacak kaynak işleri aşağıda bir tehlike oluşturuyorsa, gerekli önlemler alınacaktır. Kaynak kıvılcımlarının düştüğü zemin devamlı ısıtılmalıdır. Gerekir ise çok tehlike arz eden yerlerde kaynak kıvılcımlarını yere düşmemesi için amyant kaplı branda gerilmelidir. Kablo bağlantıları işi biten ve ehil kişiler tarafından yapılacaktır. Elektrik panolarında acil ve yedek butonları takılı olmalıdır. Şantiye panoları yerlerine sabit ve emniyetli bir şekilde bağlanmalıdır. 10-) ÇEŞİTLİ EL ALETLERİ İLE ÇALIŞMA: El aletlerini kullanacak kişiler kullanacağı el aletlerinin özelliklerini bilmeli, bu konuda eğitim almış olmalıdır. El aletleri ve delen kesen ana parçaları sık sık kontrol edilmelidir. Miadı dolan parçalar zamanında değiştirilmelidir. Bu işler zamanında yapılmalıdır. El aletlerinin çalıştığı alanlarda yanıcı parlayıcı maddeler bulunmamalıdır. El aletleri ile çalışma yapılan sahalarda su ve yangın söndürücü bulunmalıdır. Kesme kaynak ve diğer ateşli çalışmalarda bu tip el aletlerinin civarı paravanlarla kapatılmalıdır. Tüm el aletlerinin koruyucu parçaları üzerinde takılı olmalı, kati suretle sökülmemelidir.

11 Eğitim Fotoğrafları

12

13

14 SEÇ-G Kurallarına Uygun olarak dizayn edilmiş Ekip Araçlarımız.

15 Üretim Alanlarımız

16 Açık Alan Hol 1: 15 Ton Gezer Vinçli 1500 m2

17

18 Açık Alan Hol 2: 10 Ton Gezer Vinçli 1000 m2

19 ÜRETİM ALANIMIZ 10 Ton Kreynli 1000 m2

20 Sertifikalar & Diplomalar
Üretim Planlama Müdürü Ceyhun OPAK Mak. Müh. Finans Müdürü Tolga Buran Üretim Sorumlusu Gürsel Horoz Genel Md. Yrd. Aytaç Tereci

21 HİZMET ALANLARIMIZ İstasyon Sökümleri Depolama ve Lojistik Hizmetleri
İstasyon Envarter Sayımı , Raporlaması ( adet Total İst. Sayım ve Raporlama) Çelik Konstrüksiyon Yapımı Akaryakıt İstasyonları Kanopi Yapımı Akaryakıt İstasyonları Tonoz ve Yıkama Tünelleri Akaryakıt İstasyonları Periyodik Bakımları Totem ve Anıt Pano Alüminyum Doğrama Yapımı Cephe Panoları Yol Panoları Asma Tavan Yapımı Çatı Trapez Yapımı Sandviç Panel Cephe ve Çatı Yapımı Alüminyum ve Kompozit Cephe Kaplamaları Ferforje Uygulamaları

22 REFERANSLAR 1 Petrol Sektörü ve Reklam
1995 – 1999 BP ve TOTAL periyodik istasyon bakımları, 1999 – 2002 ELF - TOTAL dönüşümü kurumsalı, 2000 – 2003 TOTAL YAĞ BAYİLERİ cephe reklamları, 2000 – 2006 TOTAL kurumsal ve kanopi yapımları, 2004 – 2008 PETROL OFİSİ tonoz yapımları, 2005 – 2009 OPET oto yıkama kanopileri, 2003 – 2009 DİA SA MARKETLERİ cephe reklamları, 2009 – 2012 TOTAL Çalışmalarımız Devam Etmektedir.

23

24

25 TOTAL DOCO BOSTANCI ÖZHAS PETROL MANİSA

26 ERONSOY PETROL - BP TONOZ
Şarköy Sapağı

27 TOTAL HİLAL ESKİŞEHİR KURUMSAL İŞLERİ
TERMO ESKİŞEHİR TAVAN KAPLAMA

28 ÇobanÇeşme Harput Tekstil Cephe Kaplama
Devamlem Tadilat

29 REFERANSLAR 2 Çelik Yapılar
MMK ATAKAŞ METALURJİ SAN. TİC. VE LİMAN İŞL. A.Ş. ( 40 Ton ) SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI ( 23 Ton ) DİLER DEMİR ÇELİK END. VE TİC. A.Ş. ( 120 Ton ) COLOR OTEL ( 50 Ton ) CORNELİA DİAMOND HOTEL PROJESİ ( 140 Ton ) KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SAN. TİC. AŞ. ( 60 Ton ) GÜRBULAK SINIR KAPISI ÇELİK YAPI VE KAPLAMA ( 12 Ton ) CAN TEKSTİL (ÇORLU) (100 Ton ) KOÇ HARFİYAT VE MADENCİLİK LTD. ŞTİ. ( 95 Ton ) EREN ENERJİ ZONGULDAK TERMİK SANTRALİ ( 20 Ton ) TÜBİTAK , SİSTEMA ( 40 Ton ) BALTAŞ , TEK-AY ( 10 Ton ) ARÇELİK ,TERASPARK , RENAULT Bursa vb…

30 LİDERSAN – GAZİANTEP 250 ton
CAMİŞ – BİLECİK 300 ton

31 BİNGOL DEPO 500 Ton SONKAR – İSTANBUL 60 ton

32 STARWOOD İNEGÖL 200 Ton BETEK GEBZE 300 Ton

33 Hedeflerimiz Biz AYTAÇ ailesi olarak sektörde 2003 yılından beri hizmet vermekteyiz yılı hedeflerimiz sizler ile bereber büyütmektedir. Yeni 1500 m2 (10 ton kreynli) ,kapalı alınımız , açık 15 ton kreynli 1000 m2 açık alanımızla, Genişleyen araç ve makine parkurumuz ile , Makine , İnşaat müh. , teknikerlerden oluşan idari kadro ve Eğitimli ve konusunda uzman yönetim üretim kadromuz ile Kaliteli hızlı ve ekonomik hizmet vermek amacındayız.


"AYTAÇ İNŞAAT REKLÂM TANITIM VE YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ. Yayalar Mah" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları