Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Plan: 1000 İnek Siparişveren :........... Siparişalan :

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Plan: 1000 İnek Siparişveren :........... Siparişalan :"— Sunum transkripti:

1 Plan: 1000 İnek Siparişveren : Siparişalan :

2

3 Tesis 4 Ahır 'dan oluşuyor ve her Ahır 250 İnek için müsait
İnşaat çok kolay Yapıdan oluşuyor ve Çatı açıklığı istenilen büyüklükte yapılabilir. Bütün Hayvanlar 'a aynı anda ve yerde Yem verilebilir.

4 Gelişen ve Süt vermeyen Hayvanlar.
Ahır ların Ölçüleri hep aynı olduğundan değişiklikler. (Büyültme) çok daha kalay ve ucuz olmaktadır Önemli : Yerdeki Betonlarda hiç degişiklik yapmaya gerek kalmaz.

5 Hayvanların yürüdüğü yerlerin temizliği
Temizlik otomatik (Hydraulik) olarak ve istenilen zamanda yapılınabilir. Uzun zamandan beri kullanılan bu Sistem çok kullanışlı ve ayni zamanda çok sağlam ve ucuz.

6 Yerleri temizleme Tesisi
Otomatik olarak her 3 yada 4 saatte Kimsenin basında durmasına gerek yok Montajı çok kolay Hayvanlara karşı zararsız 20 seneden beri kullanılıyor

7 Su içilen Yer (Yalak ) Hayvanların Suyu otomatik olarak hergün değistiriliyor. Sıcak klimalı bölgelerde Suyun temizliğine çok dikkat edilmeli. Gübrenin içeriği ve kalitesi çok daha verimli oluyor.

8 OPEN Space Hayvanların birbirinden ayrımı yapılan arastırmalara göre çok iyi sanuçlar verdi. Hayvanların yeteri kadar yeri olduğu gibi heran ayağa kalkmaları da mümkün. Hayvanların temizliği çok daha iyi olduğundan hareket etmeleride daha kolay oluyor.

9 Yer minderleri Hayvanların yattığı ve yürüdügü yere döşenen bu Minderler çok kaliteli, uzun ömürlü ve aynı zamanda hesaplıdır. İrlanda 'da 25 seneden beri kullanılmaktadır.

10 Süt sağma Alanı Bu Alan en yeni internasyonal Standardlara göre yapılmıştır. Saatte Hayvan sağılabilir ve JCAR normuna göredir. Özel olarak yapılan bu Vakumpompası Hayvanlar için çok rahattır.

11 Süt Sağma Aletleri Değişik çeşitlerden istediğinizi seçebilirsiniz.
Nimbus ( Waikato) çok kullanışlı ve 5 Sene Garanti. Waikato 320 : Ufak hafif ve 5 Sene Garanti. Flow Star : Profesyonel 1 Sene Garanti.

12 Gürültü ve Titreşimler
Gürültü ve Titreşimler Hayvanlara ve Insanlara zarar verir. Sessiz ve Gürültüsüz bir yerde çok daha verimli sanuçlar alınır.

13 Süt Filtresi Sütü dayanıklı ve sağlam bir Filtreden geçirmek biraz pahalı olsada zamanla daha iyi olduğu anlaşılıyor. Kağıt filtresine gerek kalmıyor

14 Süt Soğutucusu Süt Soğutucusu Elektrik kullanımından tasarruf etmek için iyi bir yöntem. Aynı zamanda Kışın soğuk havalarda su ısıtılabilir.

15 Soğutucu Tankları Litre Standard

16 Büro ve Oturma Odaları sadece büyük Tesisler için düşünülmüştür ve Planda görüldüğü gibi ona göre ayarlanmıştır.

17 Ayırma – Çıkış Alanları
Çıkışta iki taraflı otomatik olarak ayrılan bölgeler vardır Hayvanlar Computer yardımıyla Süt sağma Alanından ayrılırlar ( Tedavi etc. ) Alanda Yemlikler ve Yalaklarda ( su ) bulunmaktadır. Holding Pen : Bir kısmının yukarıdan kapatılması iyi olur.

18 Kuşbakışı A Ana Alan 1000 Hayvan ve Süt sağma Alanı
B Gelişen ve Süt Vermeyen Hayvanlar C Hasta ve Karantinada bekleyen Hayvanlar D Makina ve Yem Deposu

19 Rüzgardan Korunma / izolasyon )
Yanda görülen Perdeler şişirilebilen plastik Foya dan yapılmıstır İstenildigi zaman otomatik yahut elle şişirilebilir. Soğuk bölgelerde çok yararlı olmaktadır.


"Plan: 1000 İnek Siparişveren :........... Siparişalan :" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları