Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf"— Sunum transkripti:

1 Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf
GASTRONOMİ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf

2 Herhangi bir ülkenin ulusal mutfağı birkaç faktörün birleşmesinden oluşmaktadır!
Mutfak kültürünün tarihsel gelişimi Bölgelere göre gözlenen farklılıklar Mutfak mimarisi ve araç gereçleri, Yeme ve içmede kullanılan temel malzemeler Yemek çeşitleri, gündelik kullanılan yiyecekler ve lüks yiyecekler Pişirme yöntemleri, Yiyecek ve içeceklerin imajı Gündelik görüntüsü içinde yeme-içme Sofra düzeni ve adabı Yiyecek ve içeceklerin servisi

3 Dünya ve Türk Mutfakları
Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi

4 Dünya ve Türk Mutfakları
Normal Öğretim

5 Dünya ve Türk Mutfakları
Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi 26 Mart 2014 Faruk DİRİM Gülçin ÖNCÜ Buket KÖSE Özal KANMAZ Übeydullah KANŞIRAY Yıldız ÇALDIRAN Raşit ARICI

6 Dünya ve Türk Mutfakları
Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi Nisan 2014 Yusuf GÜNER Abdulkadir ORUÇ Kübra YALÇINKAYA Yücel UYSAL Yunus Emre SOYUÇOK Doğan KARAHASAN Zekiye ÖZHAN

7 Dünya ve Türk Mutfakları
Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi Nisan 2014 Dilan ANĞILI Tolga Batuhan KÖLÜKSÜZ Akif GÜNDÜZ Cemal DERELİ Bahar MESUT Seçkin DURAN Dilara GENÇ

8 Dünya ve Türk Mutfakları
Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi Mayıs 2014 Anıl ÇALLICA Bedriye COŞKUN Sezer ERDEMLİ Sabrican KOÇ Rabia YAĞBASAN Fatih Ahmet UZUN Pınar ATKAN

9 Dünya ve Türk Mutfakları
Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi Mayıs 2014 İhsan ÇAYIR Mehmet CANBEG Soner SAĞIR Yasemin KÖSE Mehmet TAHAK Ersin ERDEM Merve KARADAĞ

10 Dünya ve Türk Mutfakları
Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi Mayıs 2014 Esra YÜKSEL Gürkan ÇAVAŞ İsmail URAL Yalçın BEDİR Abdurrahim KÜÇÜK Ramazan BİRCAN

11 Dünya ve Türk Mutfakları
Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi Mayıs 2014 Özgür DOĞAN Ömer ATAÇ Mehmet Atakan SÜMER Gökhan ÇAKAN Beyza YETİM Abdullah BİLGİLİ

12 Dünya ve Türk Mutfakları
İkinci Öğretim

13 Dünya ve Türk Mutfakları
Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi 27 Mart 2014 Tuğçe DOĞRAMACI Deniz BULAT Mehmet Emin KAZAN Deniz DOĞAN Berna AKAR Muzaffer BOZ Begüm DUMAN Merve ÇAVDAROĞLU

14 Dünya ve Türk Mutfakları
Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi Nisan 2014 Bekir Oğuzhan TORUN Mehmet Mert ERTEM Kenan KAYA Kemal ERDOĞAN Zümrüt Elif YILDIZ Zehra SEVEN Onur SAKARYA

15 Dünya ve Türk Mutfakları
Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi Nisan 2014 Ömer KOCAATA Mehmet ÖZDEMİR Bekir YALÇINKAYA Sevil KARAÇAY Burak AKBABA Hicran DEMİRCİ Gökhan ERDÖNMEZ

16 Dünya ve Türk Mutfakları
Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi Mayıs 2014 Gülbahar KERİMAN Eray ALCAN Azamet DURAK Rifat Hayrani İPEK Neslihan DİNÇ Yasin TOPAÇOĞLU Mustafa SULU

17 Dünya ve Türk Mutfakları
Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi Mayıs 2014 Mustafa Kaan KIRANER Gözde ÖZER Serdar ÇAKIR Melahat KEMİK Berkay ALKOK Doğanay KARAKAŞ Mehmet YILMAZ

18 Dünya ve Türk Mutfakları
Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi 22 Mayıs 2014 Sıla MOROĞLU Seyit Ali YILDIZ Burcu TÜRKEL Cansu TEMEL Emine EKİN Ömer Emre MORBEL Mehmet Şerif ÖZER

19 Dünya ve Türk Mutfakları
Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi Mayıs 2014 Hilal BEYAZGÜL Cemile TUNÇ Derya EKMEKCİOĞLU Ayşe İrem BAYRAM Hacı Ahmet TAŞPINAR İsmail MARAŞLI Emel DUMAN Selime AYDIN


"Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları