Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI"— Sunum transkripti:

1 VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
ÖDEME SİSTEMLERİ BAŞKANLIĞI MAYIS 2014

2 Genel Özellikler World fırsatları
MilPlus (Shuttle, araç kiralama ve avans) Peşine Taksit ve SGK ödemelerinde 2 taksit Nakite Taksit Yabancı para hesap özeti Esnek hesap kesim tarihi seçenekleri Güvenli sanal alışveriş Nakit çekim Kayıp/Çalıntı Sigortası 7/24 Asistans Hizmetleri VERİLECEK KREDİ KARTLARINDAN KART AİDATI ALINMAYACAKTIR.

3 Platinum’a Özel Özellikler
Ücretsiz Lounge Hizmeti - SAW & Ankara TAV İç ve Dış Hat Ücretsiz Tren Garı Lounge Hizmeti - Ankara Gar Yurt Dışı Harcamalarda 3 ay Öteleme Ücretsiz Seyahat Sigortası – Sınırsız Kullanım Yurtiçi Anlaşmalı Otel & Restoran & Spor Merkezleri - İndirim İndirimli Araç Kiralama Hizmeti - Avis İndirimli Kuru Temizleme Hizmeti - %25 İndirim Şoförlü Araç Hizmeti - %25 İndirim - bee34 Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti Öncelikli Hat Bağlantı

4 Ücretsiz Lounge Hizmeti - SAW & Ankara TAV İç ve Dış Hat
Yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz VakıfBank Platinum ile artık daha keyifli. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlarda bulunan konforlu lounge salonlarımızda uçuş anına kadar keyifli ve konforlu anlar yaşayabilir, lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarımızdan ücretsiz faydalanabilirsiniz. Üstelik yanınızda getireceğiniz bir kişi de bizim misafirimiz. Tek yapmanız gereken girişte VakıfBank Platinum’u göstermek. Esenboğa Havalimanı iç hatlarda Anadolujet “primeclass” Lounge Salonu’nda, dış hatlarda ise Comfort Lounge Salonu’nda hizmet verilmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı iç ve dış hatlarda ise LGM CIP Salonu’nda hizmet verilmektedir.

5 Yurt Dışı İndirim Kampanyası
Yurt dışında yapacağınız 100 $ ve üzeri harcamalarınızda %10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için “YURTDISI” yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile yurtiçinden 6635’e, yurtdışından ’e gönderilmesi gerekmektedir. Nakit çekim, mail order, telefon ve internet üzerinden yapılan alışverişler, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya dönemi alışveriş tutarı, kişinin müşteri numarasına bağlı tüm Platinum kredi kartlarıyla (ek kartlar dahil) yapılan harcama tutarını içerecektir. Kampanyaya dahil edilecek işlemler, sadece yurtdışında yapılacak alışveriş işlemleridir.

6 Ücretsiz Seyahat Sigortası – Sınırsız Kullanım
Yurtdışında bulunduğunuz sırada hastalanmanız veya yaralanmanız durumunda Euro'ya kadarki sağlık harcamalarınız VakıfBank Platinum ile ücretsiz olarak karşılanıyor. Üstelik sadece tedavi veya hastane ücretleriniz değil, aynı zamanda hastanede yatış süresi içinde kullanılan ilaç masraflarınız da sigorta dâhilinde.

7 7/24 Asistans Hizmetleri Restoran, Otel Rezervasyon Ve Bilgi Servisi
Etkinlik Bilgi ve Rezervasyon Hizmeti Uçuş Bilgi, Rezervasyon ve Bilet Temini Servisi Kayıp Bagajın Bulunup, Ulaştırılması Hediye Alımı ve Çiçek Gönderimi Hizmet Kitap, CD, VCD ve DVD Siparişi Hizmeti Yiyecek ve İçecek Gönderimi Feribot, Otobüs ve Tren Bilgi ve Rezervasyon Servisi Araç Kiralama Organizasyonu Araç Bilgi Hattı Aracınızın Çekilmesi ve Gezici Servis Gönderilmesi Araç Yardım Hizmeti (Ulaşım ve konaklama) Konut Bilgi Hattı Ambulans Hizmeti Check-Up Organizasyonu Nöbetçi Eczane Hizmeti Eve Doktor, Hemşire, İlaç, Medikal Malzeme ve Fizyoterapist Gönderimi Tıbbi Danışma Hizmeti İndirimli Hastane Network’ü Bilgisayar Destek Hizmeti Hukuki Danışma Ev Yardımı ve Danışmanlık Mali Müşavir Hattı

8 TEŞEKKÜRLER


"VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları