Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ 2007 - 2008 DÖNEMİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ 2007 - 2008 DÖNEMİ."— Sunum transkripti:

1 KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ

2 KULÜP BASKANI IHSAN AYMIR
KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ KULÜP BASKANI IHSAN AYMIR

3 ULUSLARARASIHİZMETLERİ KARDEŞ KULÜP OLUŞTURMA
BAŞKAN İHSAN AYMİR SEKRETER RAİF BAKLACIOĞLU SAYMAN ERKAN ALDATMAZ AS BAŞKAN CENK ERİM TEZEL GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI ATLIHAN HÜNLER KULÜP YÖNETİM ANA KOMİTE BAŞKANI LÜTFÜ SAV ÜYELİK GELİŞTİRME ANA KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA CİVAN HİZMET PROJELERİ ANA KOMİTE BAŞKANI YUSUF İYİGÜLLÜ ROTARY VAKFI ANA KOMİTE BAŞKANI FEYYAZ ZORLUBİLEK HALKLA İLİŞKİLER ANA KOMİTE BAŞKANI ŞERAFETTİN GÜZEL TOPLANTI DÜZENLEME VE KULÜP ZİYARETLERİ ERKAN ALDATMAZ ROTARY BİLGİLERİ ÜYELİK GELİŞTİRME VE KORUMA AHMET ERDURSUN TOPLUM HİZMETLERİ KEMAL KIZILBULUT SEFER KÖSTEM KEMAL OLCAY KULÜP ROTARY VAKFI FIRAT YÜCEBAŞ CENK ERİM TEZEL BASINLA İLİŞKİLER BEKİR TASALI ÇAĞLAR TÜRKMEN SINIFLANDIRMA ARŞİV VE BÜLTEN SİNAN MİSİLİ CAHİT YARDIMCI ROTARY AİLESİ VE GEZİ OĞUZHAN KUTLUBAY GENÇLİK HİZMETLERİ UĞUR ÖZCAN ÇAĞLAR TÜRKMEN EŞLİ BAĞIŞ FIRAT YÜCEBAŞ CENK ERİM TEZEL MUSTAFA CİVAN ULUSLARARASIHİZMETLERİ KARDEŞ KULÜP OLUŞTURMA RAİF BAKLACIOĞLU HALE KÖSE AKIN LEVENT RCC ROTARY TOPLUM BİRLİKLERİ LÜTFÜ SAV AKIN LEVENT ÇAĞLAR TÜRKMEN

4 KOMITE BASKANLARI SUNUMU
KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ KOMITE BASKANLARI SUNUMU

5 KULÜP YÖNETİM ANA KOMİTE BAŞKANI LÜTFÜ SAV

6 Kulüp Yönetimi Komitesi'nin Dönemi hedef çalışmaları aşağıdaki gibi olacaktır: Kulüp Yönetimi Komitesi; Lütfü Sav başkanlığında , Erkan ALDATMAZ , Sinan MİSİLİ ve Cahit YARDIMCI' dan oluşmaktadır. 1-Aylık devam oranımızın %80 ve üzerinde olması için çaba göstereceğiz, toplantılarımızı cazip hale getirmeye çalışacağız. 2-Bültenlerimizi okunmaktan zevk alınacak şekilde, düzenli olarak çıkartacağız. 3-Hepimizin bildiği gibi Ocakbaşı Toplantılarımıza başladık ve bugüne kadar 4 adet yaptık. 4-Bölge seminerlerine üyelerimizin katılımının maksimum sayıda olması için çaba göstereceğiz. Ve toplamda 10 üyeden fazla sayıda üye ile katılım sağlayacağız.

7 5-Her ay kulüp üye sayımızın en az yarısı kadar üyenin %100 devam sağlamasını sağlayacağız. Başkanımızın her ay %100 devam sağlayan üyeler arasında çekiliş ile verdiği kitap armağanı da bu konuda katkı sağlayacaktır. 6-Kulübümüz üyelerinin çoğunluğundan olumlu görüş alınması durumunda Rotaract Kulübü kurmanın adımlarını bu dönem atmak için çalışmalara başlamayı düşünüyoruz. 7-Bölgemiz, bölge asamblesine ve konferansına ayrı ayrı olmak üzere kulüp üye sayısının %10'u ile katılım hedeflemiştir. Kulüp üye sayımızı dikkate alarak biz bu hedefi aşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca kulüp gider bütçemiz içinde yer alan asambleye ve konferansa katılan üyelerin katılım ücretlerinin kısmen veya tamamen karşılanması %10'luk katılım hedefinin artarak gerçekleşmesi için katkı verecektir. 8-Şu anda işleyen bir kulüp web sayfamız vardır. Bu web sayfasının daha keyifli bir halde okunması için yapılan çalışmaların sonuna gelinmiştir. Bu çalışmalarda katkısı olan Feyyaz Başkanım’ a da teşekkür ederim.

8 9-Yarıyıl ve Aylık Kulüp bilgilerini dönemimizde bugüne kadar zamanında hazırlayarak düzenli olarak Guvernör Yardımcımıza gönderdik. Dönem sonuna kadar da aynı hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz. 10-Son beş üyemize yönelik olarak toplantılarımızda bilgilendirme bölümleri uyguluyoruz. Bu bilgilendirmeler diğer üyelerin de bilgilerini tazelemelerine yardımcı oluyor. Ayrıca Bölge Seminerlerine de yeni üyelerin katılımını teşvik ediyoruz. Üyelerimizden Fırat YÜCEBAŞ Osmangazi Rotary Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen Bölge Yeni Üye Semineri'ne dönemimizde katıldı. 11-Kulübümüzün eski üyelerinin katkıları ile Kulübümüzün Tarihçesini hazırlamayı hedefliyoruz. 12-Kulübümüzde uygulamakta olduğumuz mentorluk projesini devam ettireceğiz.

9 13- KARAGÖZ-TOPHANE - OSMANGAZİ -ÇEKİRGE - YEŞİL
ROTARY KULÜPLERİ İLE ORTAK TOPLANTI YAPILMASI : DE KONAK KÜLTÜR MERKEZİNDE KUVVAYI MİLLİYE KONULU ORTAK TOPLANTI YAPILDI.

10 TEŞEKKÜRLER.

11 ÜYELİK GELİŞTİRME ANA KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA CIVAN

12 2007 – DÖNEM HEDEFLERİ : UR. Rotary Başkanı Wilfrid J. Wilkinson 31/08/2008 tarihi itibariyle net 1 üye artışı sağlamak. En az 1 üyenin bölge üyelik geliştirme seminerlerine katılımını sağlamak. Başkan dışındaki kulüp üyelerinin en az %10’unun 31/03/2008 tarihine kadar 1 yeni üye kazandırmasını sağlamak. Elçilik Bursları katılımcısı bursiyerler, Grup İnceleme Değişim Takımı üyeleri ya da Rotary Dünya barış Gönülleri gibi Rotary Vakfı programları katılımcıları arasından veya eski Gençlik Değişim Öğrencilerinden, Rotaract ya da İnteractlardan 31/03/2008 tarihine kadar üye sağlamak. Kulübe 31/03/2008 tarihine kadar 1’den fazla üye kazandıran kulüp üyelerine TEŞEKKÜR belgesi vermek. Kulüp üyelerinin meslekleri arasındaki çeşitliliği desteklemek ve bu meslekler arasında denge sağlamak. Kulüpte temsil edilmeyen mesleklerden üyelerin katılımını sağlamak.

13 Toplumun önde gelen temsilcileri ve bazı profesyonellerle bağlantıya geçerek kulüp üyeliğine uygun kişileri belirlemek. Kulüp üyelerinin meslekleri arasındaki çeşitliliği desteklemek ve bu meslekler arasında denge sağlamak. Kulüpte temsil edilmeyen mesleklerden üyelerin katılımını sağlamak. Yer değişikliği nedeniyle ayrılan Rotaryenlerin yeni yerlerinde bir Rotary Kulübüne katılımlarına yardımcı olmak. Diğer bölgelerdeki profesyonel meslektaşlardan veya işyerlerimizdeki yeni meslektaşlardan Rotary Kulüpleri için üye belirlemek Yeni üyeleri aylık olarak internet üzerinden ( Uluslar arası Rotary’ e bildirmek.

14 Diğerleri: Rotary’ nin 100 yılı aşkın süredir var olması , Rotary etiğini benimsemiş doğru seçilmiş üyelerle olmuştur. Dolayısıyla Rotary’nin hizmet ideallerini ilelebet sürdürebilmesi için, büyümesi , gelişmesi gerekir, aksi halde yaşlanır ve atıl hale gelir. Büyüme ise hem sayısal hem de nitelikli yani sağlıklı olduğunda yararlıdır. Bunun için biz sağlıklı büyümeyi hedef alıp, doğru üyeler kazanmak için üyelerimizi bilgilendirip, teşvik edeceğiz ve Uluslar arası Başkan ve Guvernörlük tarafından belirlenen dönem hedeflerinin en başındaki 31/03/2007 itibariyle net 1 üye artışı hedefine ulaşmak için çalışacağız. Yeni üye önerilmesini özendirmek için, üyelerimizden, üyeliği devam eden  üyelerimizi önerenleri ödüllendireceğiz. 1 net üye artışı hedefinin yanı sıra bugüne kadar üye önermemiş bir arkadaşımızın da dönem sonuna kadar üye önermesini sağlamaya çalışacağız. Yine bu kapsamda kulüp üye soyağacını oluşturacağız ve kulübümüzün gelmiş geçmiş tüm üyelerini bu soyağacına yerleştirip durumu daha somut ve gözle görülür bir hale getirmeye çalışacağız.

15 Her yerde olduğu gibi Rotary’ de de eğitim şart
Her yerde olduğu gibi Rotary’ de de eğitim şart. Rotary’i öğrenmeden Rotaryen olunamayacağı için, Rotary bilgileri seminer ve konferanslarına katılımı teşvik edeceğiz. Bu bilinçle, bu dönem rotary bilgilerimizi tazelemek ve yeni üyelerimize Rotaryi özümsetmek için, her ay iki toplantımızda ROTARY konulu 20 dakikalık konuşmalar yapacağız, konuşmacılar çağıracağız. Ne kadar yeni üye alınırsa alınsın, eğer mevcut üyelerimizi koruyamazsak kulüpte bir sorunumuz var demektir. Mevcut faal üyelerin korunması için de; dostlukların pekiştirilmesi, toplantıların daha ilgi çekici ve içeriğinin tatmin edici hale gelmesi gerekir. Bunun için de, topluma hizmet amacıyla bir araya gelmiş dinamik bir grup olan Rotaryen üyelerimizin düşünce ve önerilerini alıp değerlendireceğiz ve bir anket düzenleyeceğiz. Böylelikle üyelerin kulüple ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerini öğrenecek, olumsuz görüşlerin azaltılmasının yollarını arayacağız. Bu anketi bugüne kadar kulübümüzden ayrılmış eski üyelerimize de ulaştırıp daha sağlıklı bir sonuca ulaşmaya çalışacağız.

16 Gezi komitemiz kısa ya da uzun süreli geziler programlayacak
Gezi komitemiz kısa ya da uzun süreli geziler programlayacak. Bu geziler tüm kulübü değil de birkaç üyemiz ve ailesini kapsayan küçük katılımlı geziler olabileceği gibi tüm kulübü kapsayan daha geniş katılımlı geziler de olabilecektir. Bu kapsamda eğer uygun görülürse ocakbaşı grupları gibi gezi grupları oluşturulabilir. Bu gruplar ilgi alanlarına göre değişiklikler gösterebilir. Örneğin yemek grubu, tarihi yer grubu, termal gezi grubu, doğa ve fotoğrafçılık gezi grubu, yaz grubu, kış grubu vs. Gidilmek istenen yerler belirlenip bu konuda organizasyon yapılmasında komitemiz yardımcı olabilir. Komite olarak Konferans ve asambleyi de gezi kapsamında düşünüyoruz. Gerçekten de bu organizasyonlar hem bölgenin diğer kulüpleriyle tanışma, onlardan ilham alma ve Rotary’yi öğrenmek için hem de kulüp üyelerinin birbirleriyle kaynaşması için çok yararlı. Çünkü bu gezilerde üyelerin birbirleri hakkında öğrenecekleri çok şey olabiliyor. Bu gezilerde birlikte yolculuk ediliyor, birlikte geziliyor, birlikte eğleniliyor ve tüm bunlar üyelerin birbirini daha iyi tanımasını ve anlamasını sağlıyor. Ayrıca bu etkinlikler çok önceden planlandığı ve ilan edildiği için üyeler hem kendilerini hem de işlerini daha kolay ayarlayabiliyorlar ayrıca taksitli ödeme seçenekleri de bulunduğundan bütçeye de daha az yük getiriyor. Bu bağlamda konferans ve asamble için yine bütçeden katkı olması

17 TEŞEKKÜRLER.

18 KULÜP HİZMETLERİ ANA KOMİTE BAŞKANI YUSUF IYIGULLU

19 KULÜP HİZMET PROJELERİ ANA KOMİTESİ
KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ KULÜP HİZMET PROJELERİ ANA KOMİTESİ

20

21 1- MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ İÇİN KRİTERLERE UYGUN KİŞİLERİN BULUNMASI.
TİYATRO SANATÇILARI ERDAL ÖZYAĞCILAR & NERİMAN UĞUR İLE GÖRÜŞÜLECEK. GİRİŞİMLER BAŞLATILDI 2- BURSLARIN DEVAM EDİLMESİ. 15 KİŞİ*100.-YTL BAĞIŞ YAPILMASI KARARLAŞTIRILDI. 1-EKİM-2007 İTİBARI İLE BAŞLANDI

22 3- HALK EĞİTİM MERKEZİYLE GÖRÜŞÜLÜP
OKUMA, YAZMA VEYA MESLEK KURSLARININ AÇILMASI.  1 ADET 2. KADEME GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ALMİRADA DİPLOMA TÖRENİ YAPILDI. 2 ADET YENİ OKUMA YAZMA KURSU HALK EĞİTİM MERKEZİ İLE BERABER 1-KASIMDA BAŞLATILDI.

23 4-YAĞLI BOYA VE PLASTIK -SATEN BADANA
KONULARINDA EĞİTİM İÇİN KURS AÇILMASI. AKİŞ BOYA İLE PROTOKOL YAPILDI. ARALIK AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK. PROGRAM YAPILIYOR. 5- KIZILAY'LA YAŞLI BAKIM İÇİN KURS AÇILMASI ORTAK PROTOKOL YAPILDI. EŞLİ BAĞIŞLAR İÇİN ARAŞTIRMA YAPILIYOR. EĞER BULUNAMAZSA KULÜP KAYNAKLARI İLE 15 KİŞİYE EĞİTİM VERİLECEKTİR.

24 6-RCC TOPLUM BİRLİĞİ İÇİN KÖYE GİDİLMESİ
KÖYDE MUHTARLA GÖRÜŞÜLÜP KÖYÜN İHTİYAÇLARININ GİDERİLMESİ KONUŞULDU VE UNDA CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ YAPILDI.

25 7- SAĞLIK TARAMASI İÇİN YER VE TARİH BELİRLENMESİ.
İNEGAZİ KÖYÜNDE SAĞLIK TARAMASI YAPILACAK. 8- TOPLU KAN BAĞIŞI. KASIM AYI İÇERİSİNDE KIZILAYLA GÖRÜŞÜLDÜ. KAN BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 9- ROTARY BARIŞ ORMANI İÇİN ORMAN İŞLETMESİNE GİDİLMESİ VE BAŞKA KÜLÜPLERLE GÖRÜŞÜLMESİ. NİLÜFER BLD. BŞK. GÖRÜŞÜLDÜ. YER-ADET TESPİTİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI. PROJE ARALIK AYI İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

26 10- ESKİDEN BERİ YAPTIĞIMIZ YARDIMLARIN YERİNDE KONTROL EDİLMESİ.
SPASTİK ÖZÜRLÜLER OKULUNA GİDİLDİ.KONTROL EDİLDİ. GÖRÜŞÜLDÜ. 11- İŞYERİ ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ 3 ADET İŞYERİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. CONBEL PLASTIK (AHMET ERDURSUN) MAY TOHUMCULUK (LÜTFÜ SAV) AKİŞ BOYA (YUSUF İYİGÜLLÜ) 12- UNICEF'IN BAŞLATTIĞI BARIŞ OKULU PROJESİNE BAĞIŞ YAPILDI. 13- ŞUBAT-2008 DÖNEMİNDE GÖSTERECEĞİ 2 OKULUN SU TESİSATLARI YENİLENECEKTİR.

27 13- KONUŞMACI DAVET EDİLMESİ. MEMİŞ YILMAM RİSK YÖNETİMİ
Sn.Memiş YILMAZ tarihine toplantımıza konuk konuşmacı olarak katılmıştır. Şöyle bir baktığımızda günlük hayat da dahil gerek iş yaşamı gerekse özel hayatımızda Adından da anlaşılacağı üzere çok fazla Risk almakta ve Risk içerisinde yaşamaktayız. Bu bağlamda ve bize RİSK YÖNETİMİ konusunda çok güzel bir sunuş yapmıştır.

28 ÇİĞDEM VE TİBERIO CAMPIGOTTO
SERAMİK SANATÇILARI ÇİĞDEM VE TİBERIO CAMPIGOTTO Değerli seramik sanatçıları ÇİĞDEM VE TİBERIO CAMPIGOTTO Uzun yıllar İtalya’da kalmış ve bu konuda eğitimini tamamlamıştır. Öncelikle seramik sanatı konusundaki sunumundan sonra tüm kulüp üyelerine yanında getirdiği malzemeler ile uygulamalı seramik çalışması yaptırdı. Sanatçımız Bu çalışmanın sonucunda çıkan tüm eserleri kendi atelyesine götürdü ve kendi atelyesinin açılışına davet etti. Katıldığımız bu davette de eserlerimizi bizlere armağan etti. Sanatçımızın Yardımcısı Sergio….. tüm çalışmalar boyunca sanatçımıza ve bizlere yardımcı oldu. Tüm bunların sonunda Başkanımız İhsan AYMİR kendilerine bir teşekkür belgesi verdi.

29 ORTAK TOPLANTI YAPILDI.
DOĞTAŞ MOBİLYA ORTAK TOPLANTI YAPILDI. DOĞTAŞ NASIL KURULDU BUGÜN NEREDE HEDEFLERİ NEDİR ETİK DEĞERLER ÜZERİNE KONUŞMA

30 14-SPASTİK ÇOCUKLARIN KALDIĞI KIZILAY KAMP ZİYARETİ YAPILMASI
KIZILAY KAMPI ZİYARETİ YAPILDI. ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ. BURSA KIZILAYI’NIN MUDANYA ALTINTAŞ TESİSLERİNDE SPASTİK ÇOCUKLAR İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YAZ KAMPINA İHTİYAÇLARI OLAN 4 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE VE ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ’NÜN TAVSİYE ETTİĞİ “BOCCE” OYUNU İÇİN GEREKLİ 56 ADET PETHANK TOPLARI ALINMIŞTIR. AYRICA AÇILIŞ VE KAPANIŞ ETKİNLİKLERİNE KATILARAK ONLARLA HER TÜRLÜ PAYLAŞIM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. BU KAMPTA SPASTİK ÖZÜRLÜ OLDUĞU İÇİN OKULA GİDEMEDİĞİ HALDE OKUMA YAZMAYI KENDİ İMKANLARIYLA GİTTİĞİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE ÜÇ AY GİBİ KISA ZAMANDA ÖĞRENEN, ÇOK DUYGU YÜKLÜ ŞİİRLER YAZAN VE AYAK PARMAKLARI İLE RESİM YAPAN ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUĞUMUZ SERHAT DEMİR’İ TANIDIK. BAŞARILARINDAN DOLAYI KENDİSİNİ ÇOK SEVDİĞİ VE İSTEDİĞİ GALATASARAY TAKIMININ FORMASI İLE ÖDÜLLENDİRDİK. AYRICA BOCCE OYUNUNDA KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARI SAĞLAYAN ÇOCUĞUMUZUN DA OLİMPİYATLARA YETİŞTİRİLMESİ HUSUSUNDA GEREKLİ YARDIM YAPILMASI KARARINI ALDIK.

31 15-AYTEN BOZKAYA SPASTİK ÖZÜRLÜLER İLKOKULU DIŞ CEPHESİNİN BOYANMASI
BİNANIN DIŞ CEPHESİ NİLÜFER LEO KULÜBÜ İLE ORTAK BOYANDI. ÖĞRENCİLERDE ÜZERİNE RESİM YAPTILAR.

32 16- HAFTALIK TOPLANTILARDA ROTARY HAKKINDA
10 DAKİKALIK BİLGİLENDİRME KONUŞMALARI YAPILMASI. TOPLANTILARDA YAPILMAKTADIR.

33 17- 29-EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDAKİ ROTARY TIRINA KATKI SAĞLANMASI.
CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE KATILIM. 29-EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDAKİ ROTARY TIRINA KATKI SAĞLANDI KULÜPÇE ETKİNLİKLERDE YER ALINDI.

34 18- OCAKBAŞI FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ
TAKVİME GÖRE TAKİP EDİLMEKTEDİR.

35 TEŞEKKÜRLER.

36 KULÜP ROTARY VAKFI ANA KOMİTE BAŞKANI FEYYAZ ZORLUBILEK

37 2007 – DÖNEM HEDEFLERİ : UR. Rotary Başkanı Wilfrid J. Wilkonson Dünya Toplum Hizmetleri proje değişiminde bir projeyi desteklemek ve/veya kaydolmak. Birleşmiş Milletler Milenyum Gelişme Hedeflerini başlangıç noktası olarak kullanarak ( kulüp üyelerimizin en az yarısının katılımı sağlanarak uluslar arası hizmeti kapsayan bir projenin geliştirilmesi ve başlatılmasının sağlanması. Rotary Vakfı Eşli Bağışlarının araştırılması ve sağlık (Health), Açlık (Hunger) ve İnsanlık (Humanity) 3H projelerinin araştırılarak su, sağlık veya okuma-yazma ile ilgili projelerin desteklenmesi Her Rotaryen, Her Yıl gerçekleştirilmesi için 100$/üye hedefinin tutturularak Yıllık programlar fonuna katkıda bulunulması Su yönetimi ve kanalizasyon konusunda Uluslar arası hizmet projesi üretilmesi

38 Uluslar arası okuma-yazma projesi üretilmesi
Rotary Vakıf Programlarına katılabilecek nitelikteki en az bir kişinin önerilmesinin sağlanması ( Rotary Dünya Barışı ödülü, GİM takımı üye veya lideri, Elçilik bursları vb) GİM takımı sponsorluğu, GİM takımından en az bir kişinin misafir edilmesi, veya Rotary Dostluk Değişim programına katılım Global Networking Groups’a bir kulüp programı ile katılın veya üyelerinizden en az %5’inin bu gruplara üye olmalarını sağlayın Polio Plus veya Polio Plus Partners için bağış gönderilmesini sağlayın Polio Plus ve Rotary’nin dünyayı Polio’dan arındırmadaki rolünü anlatan bir kulüp programı geliştirilmesi Rotary Vakfı Elçilik bursunda ev sahipliği yapmak üzere bir üyenizi belirleyiniz

39 Diğerleri: Yaşlı ve hastaların evde bakımı için eşli bağış projesi Her Rotaryen, Her Yıl gerçekleştirilmesi için 100$/üye hedefinin tutturularak Yıllık programlar fonuna katkıda bulunulması Rotary Vakıf Programlarına katılabilecek nitelikteki en az bir kişinin önerilmesinin sağlanması ( Rotary Dünya Barışı ödülü, GİM takımı üye veya lideri, Elçilik bursları vb) GİM takımı sponsorluğu, GİM takımından en az bir kişinin misafir edilmesi, veya Rotary Dostluk Değişim programına katılım Global Networking Groups’a bir kulüp programı ile katılın veya üyelerinizden en az %5’inin bu gruplara üye olmalarını sağlayın Bölge vakıf seminerlerine en yüksek katılımlı kulüp olmak Vakıf tanıtımı için kulüp içi ve dışından konuşmacı konuk getirilmesi Kardeş kulüp bulmak ve ilişkileri geliştirmek Bursa Rotary’nin yaptırdığı okul için matching Grants eşleşmesine katıldık.

40 TEŞEKKÜRLER.

41 KULÜP HALKLA İLİŞKİLER
ANA KOMİTE BAŞKANI SERAFETTIN GUZEL

42 Halkla İlişkiler Komitesinin dönem içinde yaptığı ve yapacağı hedefler şunlardır.
Bülten :. Diğer formatlar aynı bırakılarak düzenli bülten çıkarmaya devam edilecek aynı zamanda elektonik posta yoluyla da üyelere ulaştırılacaktır. * Hazırlayacağımız “Basın bildirisi” ile kulübümüzün yaptığı ya da yapacağı önemli etkinlikler basına bildirilecektir. * Broşür , plaket , basılı evrak vs gibi objelerle dörtlü öz denetimi tanıtıcı faaliyetlerde bulunulacaktır. Rotary ve kulüp etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan , okuma yazma kursları , meslek edindirme kursları , fidan dikimi , uyuşturtucu ile mücadele projeleri , yaşlılar , engelliler , küresel ısınma ve su projeleri ile ilgili etkinliklerin yazılı veya görsel basında yer almasını sağlanacaktır. Eşlerimizin aktivitesi olan Basketbol kursu yerel gazetede yayınlattırıldı.

43 AKTİVİTELERDEN ANILAR

44 OKUMA YAZMA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

45 KUVVAYI MİLLİYE ORTAK TOPLANTI

46 YÜRÜYÜŞÜNDE BİZDE VARDIK
CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE BİZDE VARDIK

47 29 EKİMDE İNEGAZİ KÖYÜNDEYDİK

48

49

50

51

52

53 KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ SUNUMU SONA ERMİŞTİR. TEŞEKKÜRLER.


"KARAGÖZ ROTARY KULÜBÜ 2007 - 2008 DÖNEMİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları