Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ"— Sunum transkripti:

1 LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ
Textile Machines – lndustry & Trading

2 KATMA DEĞER YARATIYORUZ
LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ Textile Machines – lndustry & Trading ÇALIŞIYORUZ ÜRETİYORUZ KATMA DEĞER YARATIYORUZ GURURLUYUZ

3 MİSYONUMUZ LEDMAK MAKİNE SANAYİ TİC. VE LTD ŞTİ yılında İstanbul da 75 m2 lik bir atölyede Dar Dokuma makinesi üretimi ile faaliyetine başlamış gelişen teknoloji ve taleplere göre zaman içersinde sürekli kendini yenileyerek ürün yelpazesini genişletmiş olup TÜRKİYE ve DÜNYA piyasasında önemli bir yer edinmiştir. Firmamız bugün İkitelli Organize San. Bölgesi Marmara San. Sitesinde 2000m2 alan da konusunda uzman personeli , en son teknolojiyle donanmış fabrikası, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetiyle Dar Dokuma, Şerit Ambalaj, Çözgü Ve Örme Makinesi üretmenin ve Türk tekstili piyasasına kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktadır Şirketimiz tekstil makineleri ve tekstil yatırım malları alanında iç piyasada en son teknolojiyle donatılmış makine ve ekipmanlarıyla rakipsiz olduğu gibi dış piyasada da verdiği hizmetlerle Türkiyemize bu alanda prestij kazandırmış gerek ülkemizin gerekse şirketimizin adını uluslar arası platformlarda duyurmayı başarmıştır.

4 KALİTE ANLAYIŞIMIZ Müşteri memnuniyetinin sürekli olarak arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmak ve bunların sonuçlarını ölçmek, sonuçlardan giderek varsa açık alanları zamanında saptamak ve iyileştirmek, Pazara müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlayacak kalitede ürünler sunmak, Çalışanlarına çevreye ve topluma karşı sorumluluk  bilincini vermek, Yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip çalışanlarımızın bilinçli katılımı ile sürekli gelişmemize herkesin katılımını salğamak Yurtiçi ve yurt dışı standartları  kabul ederek pazara sunulan ürünlerin bu standartlarda öngörülen şartlara sahip olmasını sağlamak, Sürekli AR-GE ve yoğun teknoloji takibi

5 ÜRÜNLERİMİZ DAR DOKUMA MAKİNELERİ ENF TİP 720 ( 720 X12X20 )
NE ÜRETİR ? ENF TİP 720 MAKİNEMİZ : KURDELA KATLANIR LASTİK FERMUAR FANTAZİ LASTİK ÜRETİMİ YAPMAKTADIR Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 230 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 225 CM. AĞIRLIK : 610 KG. ENF 720 TİP makinemiz aşağıda belirttiğimiz gibi 8 ayrı model den oluşmaktadır 720 mm genişliğe sahiptir 12 kafa / 10 kafa /8 kafa/6kafa/4 kafa ve 2 kafa olarak üretilmektedir. 12 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 10 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 8 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 6 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir Makinemizda devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır.

6 ENF TİP 550 DAR DOKUMA 550x8x45 NE ÜRETİR ?
ENF TİP 550 MAKİNESİ :Lastik,şerit,fantazi Ürünler,fermuar,katlanır lastik ÜRETİMİ YAPMAKTADIR Teknik özelikleri : 8 kafadır Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 230 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 225 CM. AĞIRLIK : 610 KG. ENF 550 TİP makinamız aşağıda belirttiğimiz gibi 8 ayrı model den oluşmaktadır 550 mm genişliğe sahiptir 6 kafa / 4 kafa ve 2 kafa olarak üretilmektedir. 6 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir Makinamızda devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinalarımız ip koptu sistemine makinanın kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır.

7 ENF TİP 550 DAR DOKUMA 550x6x45 Teknik özelikleri : NE ÜRETİR ?
ENF TİP 550 MAKİNEMİZ : Çanta Kolları, Perde Ekstraforu ,Lastik,şerit,çekme Kaldırma Halatı,fantazi Ürünler,yatak Şeridi ÜRETİMİ YAPMAKTADIR Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 230 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 225 CM. AĞIRLIK : 610 KG. ENF 550 TİP makinemiz aşağıda belirttiğimiz gibi 8 ayrı model den oluşmaktadır 550 mm genişliğe sahiptir 10 kafa /8 kafa/6kafa/4 kafa ve 2 kafa olarak üretilmektedir. 8 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 6 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir Makinemizde devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır.

8 ENF TİP 550 G KOLON MAKİNESİ
NE ÜRETİR ? ENF TİP 550 G KOLON MAKİNESİ : Kemer ,Emniyet kemeri,çekme kaldırma halatı,çanta kolları gibi Ürünler,yatak Şeridi ÜRETİMİ YAPMAKTADIR Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 84 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 130 CM. AĞIRLIK : 670 KG. ENF 550 G TİP makinemiz aşağıda belirttiğimiz gibi ayrı model den oluşmaktadır 550 mm genişliğe sahiptir kafa VE 2 kafa olarak üretilmektedir. 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir Makinemizde devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır.

9 LMX 500 KOLON MAKİNESİ NE ÜRETİR ? LMX KOLON MAKİNESİ : Çekme kaldırma halatı,Çanta kolları,emniyet kemeri gibi standart dışı kalın ve sert dokumalar için yapılmıştır( palaska ,halat gibi) Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 84 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 130 CM. AĞIRLIK : 670 KG. LMX 500 TİP makinemiz aşağıda belirttiğimiz gibi ayrı model den oluşmaktadır 500 mm genişliğe sahiptir kafa VE 2 kafa olarak üretilmektedir. 4 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir 2 kafa mm ye kadar olan ürünler içindir Makinemizde devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır.

10 KROŞE ÖRGÜ MAKİNALARI LD – 60 F MODELİ
NE ÜRETİR ? LD – 60 F : 0,5 mm den 60 mm ye kadar olan Lastik ,şerit ,desenli şerid likralı ve düz ürünler içindir Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 164 CM. AĞIRLIK : 600 KG. LD – 60 - F TİP : Makinemizde devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır. Makinenin ayarları çok yönlü ve kolaydır.makinenin devri dijital olarak rahat bir şekilde kontrol edilebilir.isteğe bağlı olarak desen tamburu eklenip desen elde edilebilmektedir.kumaşın silindire sarması ve katlanmasını engellemek için elektronik kontrol sistemi yerleştirilmiştir.

11 KROŞE ÖRGÜ MAKİNALARI LD – 40 F MODELİ
NE ÜRETİR ? LD – 40 F : 0,5 mm den 60 mm ye kadar olan Lastik ,şerit ,desenli şerid likralı ve düz ürünler içindir Teknik özelikleri : Motor : 1,5 KW GENİŞLİK : 160 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 190 CM. AĞIRLIK : 600 KG. LD – 40 F : Makinemizde devir ayar kasnağı kaldırılmış olup yerine invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır. Makinenin ayarları çok yönlü ve kolaydır.makinenin devri dijital olarak rahat bir şekilde kontrol edilebilir.isteğe bağlı olrak desen tamburu eklenip desen elde edilebilmektedir.kumaşın silindire sarması ve katlanmasını engellemek için elektronik kontrol sistemi yerleştirilmiştir.

12 KROŞE ÖRGÜ MAKİNALARI LD – 60 BK MODELİ
NE ÜRETİR ? LD – 60 BK : 32 cm ye kadar olan her türlü ürünü dokuyabilmektedir.başlıca kullanılan ürünler ortapedik bel korsesi ,bandaj,sargı bezi ve benzeridir. Minumum zamanda maximum verim verir Teknik özelikleri : MOTOR : 1,5 KW GENİŞLİK : 160 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 190 CM. AĞIRLIK : 600 KG. LD – 60 BK : Makine tamamen elektronik sistemlerle çalışmaktadır ; invertör ,hız kontrol cihazı takılmıştır.Potansiyometre ile devir ayarı yapılmaktadır.ayrıca makinelerimiz ip koptu sistemine makinenin kaç devirde çalıştığını gösteren dijital cihaz takılmıştır. Makinenin ayarları çok yönlü ve kolaydır.makinenin devri dijital olarak rahat bir şekilde kontrol edilebilir.isteğe bağlı olrak desen tamburu eklenip desen elde edilebilmektedir.kumaşın silindire sarması ve katlanmasını engellemek için elektronik kontrol sistemi yerleştirilmiştir.

13 PACKING MACHINE NE ÜRETİR ?
10 mm den 12 cm ‘ye kadar olan her türlü ürünü istenen metrajda otomatik olarak sarma imkanı sağlar istendiğinde vargel sistemi kurularak herhangi bir makaraya istenilen metrajda sarım sağlanır.ölçme saati otomatik olup istenen metrajda makine kendini durdurur. Devir ayarı elektronik invertör ile yapılır. Teknik özelikleri : MOTOR : 1,5 KW GENİŞLİK : 160 CM YÜKSEKLİK : 190 CM. AĞIRLIK : 600 KG. VOLTAJ : 380 WATT

14 ÇÖZGÜ MAKİNASI NE ÜRETİR ?
Makine otomatik olup ,süzme vargel sistemde çalışabilir.ip koptu sistemi lamel tertibatı ile sağlanmış olup.her türlü pamuk ,polyester ipliği çözme imkanı sağlar.isteğe bağlı olarak metraj saati takılabilir.devir ayarı elektronik invertör ile yapılır herhangi bir duruma halinde makine şok duruş yapar. Teknik özelikleri : MOTOR : 1,5 KW GENİŞLİK : 160 CM VOLTAJ : 380 WATT YÜKSEKLİK : 100 CM. AĞIRLIK : 600 KG.


"LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları