Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas."— Sunum transkripti:

1 Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas

2 Technologies, working with the breath Japonya'nın en büyük mobil telefon operatörü NTT DoCoMo‘nun geliştirdiği değiştirilebilir aksesuar ile çalışan bu alet akıllı telefonlarla kötü nefes, vücut yağ ve radyasyon seviyelerini ölçebiliyor. AIRE Mask, nefes alıp verirken açığa çıkardığımız hava akımının kullanarak, mini türbinleri aracılığıyla elektrik enerjisine dönüştürülmesini sağlıyor.Akıllı telefonlar ve diğer mini elektronik aletlerin de AIRE Mask ile şarj edilebilmesi planlanıyor

3 Used Now! aykut_aslantas Alüminyum-fiber karışımı oldukça esnek bir yapıya sahip olan Glass ile "Okay Glass" komutu eşliğinde ; "fotoğraf çek, mesaj gönder, videoya kaydet, adres tarif et, arama yap" gibi işlevleri gerçekleştirmektedir. Bir kulaklık eşliğinde nefes değerlerini ölçen ve takip eden MyBreath Lite yakın zamanda da kapsamlı bir şekilde doğru nefes analizini de kullanıcılarına sağlamaktadır.

4 aykut_aslantas History of Search Engine

5 Search Engine Market Share aykut_aslantas

6 In Future aykut_aslantas

7 Quesiton & Answer aykut_aslantas aslantasaykut aykutaslanta aykutaslantas www.aykutaslantas.com


"Arama Motorunuz Sizi Nefesinizden Tanıyacak AYKUT ASLANTAŞ SEO STRATEGIST aykut_aslantas." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları