Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini."— Sunum transkripti:

1

2 Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini artırarak daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir. Hizmetlerimiz Lider Mühendislik, sektördeki yenilikleri deneyimleri ile birleştirerek, yetişmiş mühendis ve teknisyen kadrosu ile elektrik taahhüt işlerinde kuvvetli akım uygulamalarının yanı sıra akıllı ev sistemleri, yangın ve gaz ihbar sistemleri, yangın söndürme sistemleri, hırsız algılama sistemleri, CCTV sistemleri, kartlı giriş sistemleri, sınır güvenlik sistemleri uygulamalarını sektöründe “lider” markaların ürünlerini kullanarak başarı ile gerçekleştirmektedir.

3 Hizmetlerimiz Nelerdir?
Elektrik Taahhüt İşleri, Proje ve Danışmanlık Akıllı Ev Sistemleri   Yangın Algılama Sistemleri CCTV Sistemleri Alarm Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Seslendirme Sistemleri Çevre Güvenlik Sistemleri

4 Elektrik Taahhüt İşleri, Proje ve Danışmanlık
Lider Mühendislik kuruluş amacına bağlı olarak tesislere gerekli olan projeleri hazırlar ve uygulamasını gerçekleştirir. Proje ve taahhüt hizmeti anlamında endüstri tesisleri, hastahane, iş merkezleri, sinema, tiyatro ve çok amaçlı alanlar, otel, toplu konut projeleri, yangın ihbar, CCTV, telefon, data projelerinin hazırlanması, Danışmanlık ve Müşavirlik hizmetleri gibi geniş bir alanda hizmet verilmektedir.

5 Gördüğünüz Her Şeyi Kontrol Edebilirsiniz !
Akıllı Ev Otomasyonu Gördüğünüz Her Şeyi Kontrol Edebilirsiniz ! Kullandığımız Akıllı Ev Kontrol sistemi ısıtma, aydınlatma ve ev otomasyonu fonksiyonlarının yanı sıra alma ve okuma, RSS yayını sayesinde istediğiniz haber kanallarına bağlanma gibi özellikleriyle ev içi ve dışı ile ilgili bir çok sofistike ihtiyacınızı karşılar. Renkli ekran resimleri, grafikleri ve metinleri istenilen şekilde gösterebilmekte ve aynı zamanda dokunmatik bir kumanda yüzeyi olarak işlev görmektedir.

6 Yangın Algılama Sistemleri
Konaklama, toplantı, eğitim-öğretim, sağlık ocağı-hastane, ticari, ofis, fabrika, endüstriyel, depolama, cezaevi gibi binalarda, yangını henüz çıkış aşamasında, tehlikeli boyutlara varmadan algılanmasını sağlayacak şekilde özel olarak projelendirilmiş can ve mal güvenliğinizi sağlayacak Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri sunarız.

7 CCTV Sistemleri Hazırladığımız CCTV projeleri sayesinde imalatçılar, kamu kuruluşları, hastaneler, üniversiteler, alış veriş merkezleri, site güvenlikleri ve her türlü özel mekan sahipleri ziyaretçilerin ve çalışanların kimliğini tespit edebilir, tehlikeli alanları ve çalışma bölgelerini izleyebilir, hırsızlığa karşı korunarak bina ve park alanlarında güvenliğini sağlayabilir. Birbirinden yüzlerce kilometre uzaklıktaki şubeler tek bir ekranda kontrol altına alınabilir.

8 Alarm Sistemleri Genel olarak güvenlik altına almak istediğimiz mağazalar, kuyumcular,bankalar ev ve ofisler gibi daha çok kapalı alanlarda hırsızlık, yangın, sağlık sorunu, panik durumu ve gaz kaçağı gibi tehlikeli durumlarda ilgili ve yetkili kişilerin haberdar edilmesi ve ihtiyaç duyulan yardımı en kısa sürede almanıza yardımcı olan Alarm Sistemlerini uygularız.

9 Geçiş Sistemleri Geçiş kontrol sistemlerimiz firmalar, fabrikalar, iş hanları, ofisler, depo, özel bölümler, asansörler, siteler, plazalar içerisinde insanların giriş ve çıkışlarını kontrol altına alarak, işletmede kontrol edilmesi ve yetkilendirilmesi istenen bir bölümden izin verilen yetkili kişilerin veya araçların geçiş yapmasını sağlar.

10 Seslendirme Sistemleri
Amaçladığımız merkezi seslendirme ve anons sistemleri özellikle çok katlı (oteller, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, hastaneler vb.) ve geniş olan (depo alanları, süpermarketler vb.) yerlerde, Akıllı Binalarda insan ve bina güvenliği için, yangın algılama ve ihbar sistemi ile birlikte çalışarak, herhangi bir tehlike anında paniğe meydan vermeden ilgili kat veya bölümlerin tahliye işlemlerini ve yönlendirmelerini kolayca ve otomatik olarak yapabilir.

11 Çevre Güvenlik Sistemleri
Endüstriyel tesisler, askeri alanlar, depolar, antrepolar, havaalanları ve birtakım özel binalar için tasarlanan çevre güvenlik sistemleri, olası tehlikeleri en kısa sürede algılar ve tehlikenin mümkün olan en uzak mesafede durdurulmasını sağlar. Ayrıca bu sistemler CCTV gibi diğer sistemlerle entegre şekilde çalışır.

12 Referanslarımızdan Bazıları
HAYAT PARK EVLERİ

13 Referanslarımızdan Bazıları
ARIS PARK RESIDENCE

14 Referanslarımızdan Bazıları
ESENYURT HAKAN ŞÜKÜR ŞEHİR STADYUMU

15 Referanslarımızdan Bazıları
ESENYURT GÜZELYURT CAMİ VE İŞMERKEZİ

16 Referanslarımızdan Bazıları
ESENYURT İNÖNÜ KÜLTÜR MERKEZİ

17 Referanslarımızdan Bazıları
HASIR İNŞAAT FLORYA EVLERİ

18 Referanslarımızdan Bazıları
HAYATPARK EVLERİ BAŞAKŞEHİR MÜŞAVİRLİK ARIS PARK RESIDENCE MÜŞAVİRLİK ÇORUM ELİT PARK HASTANESİ ELEKTRİK TAAHHÜT-PROJE ÇORUM ÖZEL HASTANESİ ELEKTRİK TAAHHÜT-PROJE ONUR MARKET MERKEZ BİNASI ELEKTRİK TAAHHÜT-PROJE KARABÜK SAKA KONUTLARI ELEKTRİK TAAHHÜT BEYLİKDÜZÜ ABİDİN NESİM OGLU LİSESİ ELEKTRİK TAAHHÜT ESENYURT BELEDİYESİ ŞEHİR STADYUMU ELEKTRİK TAAHHÜT-PROJE ESENYURT BELEDİYESİ EK HİZMET BİNASI ELEKTRİK TAAHHÜT-PROJE ESENYURT GAZİ İLKÖGRETİM OKULU ELEKTRİK TAAHHÜT FLORYA KONUT İNŞAATI 2 BLOK ELEKTRİK TAAHHÜT SAROZ GÖKÇETEPE VİLLALARI ELEKTRİK TAAHHÜT EDİRNE ALMERA ELEKTRİK FABRİKA ELEKTRİK TAAHHÜT –PROJE EDİRNE SARAÇ KABLO FABRİKA ELEKTRİK TAAHHÜT –PROJE ESENYURT GÜZELYURT CAMİ ELEKTRİK TAAHHÜT -PROJE GÜZELŞEHİR EVLERİ-VİLLA AKILLI EV SİSTEMİ FLORYA KONUT İNŞAATI 2 BLOK AKILLI EV SİSTEMİ

19 Referanslarımızdan Bazıları
AKARETLER SPOR MERKEZİ ISITMA-SOĞUTMA KONTROLÜ BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ ISITMA-SOĞUTMA KONTROLÜ GÜZELŞEHİR EVLERİ SOSYAL TESİSLERİ ISITMA-SOĞUTMA KONTROLÜ GÜZELŞEHİR EVLERİ-VİLLA ISITMA-SOĞUTMA KONTROLÜ ESENYURT İLÇESİ KAYMAKAMLIK BİNASI CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ ESENYURT BLD. İNÖNÜ KÜLTÜR MERKEZİ CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ ESENYURT BLD. HİZMET BİNASI CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ ESENYURT İLÇESİ KAPALI OTOPARKI CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ BURSA BETAREKS TEKSTİL CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ BOSNA PARK CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ SOYLU TEKSTİL CCTV VE YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ TOKİ MENEKŞE EVLERİ CCTV VE BARİYER SİSTEMİ TOKİ ORKİDE EVLERİ CCTV VE BARİYER SİSTEMİ GÜZELŞEHİR EVLERİ CCTV VE GİRİŞ KONTROL SİSTEMİ İHLAS MARMARA YAKUPLU-VİLLA CCTV VE GİRİŞ KONTROL

20 Çalıştığımız Markalar

21 Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:11 No:1468 Şişli Tel&Faks: 0212 210 84 77


"Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları