Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MASAÜSTÜNDE DEVRİM YARATAN YENİ CASPER NIRVANA DESKTOP SERİSİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MASAÜSTÜNDE DEVRİM YARATAN YENİ CASPER NIRVANA DESKTOP SERİSİ"— Sunum transkripti:

1 MASAÜSTÜNDE DEVRİM YARATAN YENİ CASPER NIRVANA DESKTOP SERİSİ

2 Benzersiz Tasarım Yuvarlak hatlarla tamamlanan zarif görünüm
Pürüzsüz görünümlü “sleek “ ön panel 3 tarafı da en güzel siyah ile çevrili ışıldayan renk bütünü Rakiplerinden ayrışan ve kullanıcısına büyük kolaylık sağlayan üst panelde harici cihaz koyma yeri ve USB bağlantı noktası Kolay iç hava sirkülasyonu özelliğine sahip şık yan panel

3 Yeni Casper Nirvana masaüstü bilgisayarın, ses seviyesi
23 DESİBEL NEDİR? Yeni Casper Nirvana masaüstü bilgisayarın, ses seviyesi 23 desibel ve altındadır. İnsan kulağının duyabileceği en düşük ses seviyesi 0 desibeldir. 30 desibel fısıltı, 60 desibel ise normal konuşma ses seviyesidir. Testler, EN ISO 7779 standardına göre yapılmıştır. Ses seviyesi seçilen model ve konfigürasyona göre değişiklik göstermektedir.

4 SÜPER SESSİZ TEKNOLOJİ
23 desibel Kullanıcı için ne ifade eder ? Havalı Matkap Stereo Music Ofis Ortamı Rüzgar Tribünü Fısıltı Jet Uçağı Endüstriyel Ses Arabanın içinde iken Evin içinde iken Yatak odasında Yaprak düşerken Yeni Casper Nirvana Masaüstü Sistemleri ile çalışırken hissedeceğiniz ses seviyesi ; FISILTI veya YAPRAK DÜŞMESİ KADARDIR Sessiz Kasa Ne Demek? “Eğer bilgisayardan 1 metre mesafede ölçülen ses seviyesi 30db’in altında ise bu sessiz kasadır.” Süper Sessiz Kasa Ne Demek? 23db ve altında sağladığı ses seviyesi ile Casper Nirvana Masaüstü modelleridir.


"MASAÜSTÜNDE DEVRİM YARATAN YENİ CASPER NIRVANA DESKTOP SERİSİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları