Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lütfen dikkatle izleyin ve öğrenmeden durdurmayın

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lütfen dikkatle izleyin ve öğrenmeden durdurmayın"— Sunum transkripti:

1 Lütfen dikkatle izleyin ve öğrenmeden durdurmayın
UYARI Lütfen dikkatle izleyin ve öğrenmeden durdurmayın

2 Hep duyduğunuz ama bilmediğiniz bir kavram…
Belki de bilgisizliğinizin sonunuzu hazırlayacağı bir kavram…

3

4 Kimdir bu adamlar? Bu adamların çıkış noktasını incelemek bir hayli vakit alır ama kısaca özetleyelim…

5 Masonların çıkış noktası olarak Avrupa gösterilebilir.
Amaçları en önce kiliseyi ve Hıristiyanlığı sonra da tüm dinleri yok etmekti...

6 Tarihçelerini incelemeden önce ekrandaki sembole bakın
Tarihçelerini incelemeden önce ekrandaki sembole bakın. Bu sembol masonların sembolüdür.

7 Hiçbir şey dikkatinizi çekmedi değil mi?
Bu göz Hz. Davut’un herşeyi gören gözü Bu gönye duvar işçiliğini sembolize ediyor Bu cetvel de duvar işçiliğini sembolize ediyor. Hiçbir şey dikkatinizi çekmedi değil mi?

8 Çıkış noktalarının İngiltere olduğu biliniyor
Çıkış noktalarının İngiltere olduğu biliniyor. Sonra mali destek için zengin olan Yahudilerle işbirliği içine girdiler.

9 Sembollerindeki gönye ve pergel de soylarının duvar işçiliğine dayandığına dair bir imge.

10 İlk ortaya çıkan masonlar gerçekten duvar ustalarıydı ancak bu kurumun gücünün artmasıyla birlikte karanlık güçler bu grubu kendi amaçları için kullanmaya başladılar. Şimdiyse ustalıkla hiçbir alakaları yok.

11 Bu gördüğünüz yer Süleyman tapınağı olarak bilinen yer. Kudüs’teydi.
Şimdi resme iyi bakın. Bu gördüğünüz yer Süleyman tapınağı olarak bilinen yer. Kudüs’teydi. Defalarca yıkıldı ve yeniden inşa edildi. Masonlar orayı kutsallaştırmak için ilk ustalarının orda çalıştığını söyleyip tarihte olmadığını bildikleri bir şeyi uydurdular ve böylece İngiliz-Yahudi ortaklığını yalandan bir tarihsel dayanağa oturttular.

12 FİLİSTİNLİLER HARİTADAN SİLİNİNCE BU TAPINAK YENİDEN YAPILACAK
Şu anda yıkık olan bu tapınağın yeniden yapılması için İsrail ve İngiltere hala çalışıyorlar ve FİLİSTİNLİLER HARİTADAN SİLİNİNCE BU TAPINAK YENİDEN YAPILACAK iSRAİL HARİTASI

13 1 ABD Dolarının arkasında da bu göz ve piramit vardı hatırlıyor musun?
ŞİMDİKİ AMAÇLARI NE?

14 Hedef: İslamın ve Türklerin haritadan silinmesi
Hedef: İslamın ve Türklerin haritadan silinmesi. Gerekçe: Büyük Ortadoğu adıyla bölgede tüm dünyaya hükmedecek Masonik kökenli bir devlet kurulması.

15 İnandırıcı gelmedi mi? O zaman iyi bak bu fotograflar NASA tarafından uzaydan çekilmiş fotoğraflar. Bu fotoğraflarda Washington’ un şehir yerleşimine bir bakın.

16 Burası başkent Washington
Bilmeyenler için söyleyelim beş kollu pentagram yıldızı şeytanı temsil eder, yani masonların tüm dinlere karşı olan tavrını! Burası başkent Washington

17 Burası ABD’nin askeri deneylerini yaptığı meşhur 51. bölge (uydu resmi)

18 Burası ABD’nin Michigan eyaleti (Uydu görüntüsü)

19 Bir şey daha, Beyaz Saray’ın temel atma töreninin tamamen Masonik bir tören olduğunu ve temele de Masonik simgelerin atıldığını biliyor muydunuz? Bu şu anlama gelir: ABD Masonik bir devlettir ve Mason hedefleri gerçekleşmedikçe amacını gerçekleştirememiş sayılır.

20 Hala mı inandırıcı gelmedi?
ABD Voice of America Tv’de bir yayında spiker milletvekiline soruyor: S: Amerika’ya yönelik terör saldırıları devam ederse ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz? Hala mı inandırıcı gelmedi? M: Gerekirse en kutsal yerlerini bombalamaya kadar gidebiliriz. S: En kutsal yerlerden kastınız Kabe’mi? M: Evet Kabe. Gerekirse bombalarız.

21 Avrupa birliğinden bir yetkili de “Türkler Sevr’i kabul etmekten başka çare kalmayacak” dedi ve yine ses çıkmadı. G. W. Bush Vatikan’ı ziyarete gittiğinde Papa’yla konuşmasında; “Amerika’nın şu anda girişmiş olduğu iş, Müslümanlara karşı Haçlı seferidir” denildi ve tüm gazeteler de bunu yazdı. Amerika ve dünyada toplam 122 Ermeni soykırımı anıtı diktirildi! Ermeni öldürüldü denildi ancak Ermenistan’ın 1915 nüfusu Ermeni ve Rus kayıtlarına göre ’di! Zaten Türkiye ’du. Avrupa Birliğinde terörist başı Öcalan için “SAYIN ÖCALAN” denilmekte olduğunu biliyor muydunuz? 4 Temmuz 2003’te Türklerin bir diğer kutsal saydığı sembole, sembolik bir harekette bulunuldu; Türk askerine çuval giydirildi.. Yine bir Amerikalı üst düzey yetkili, “Dünya’ ve Ortadoğu’da yepyeni bir düzen kurulacak. Güzellikle olmazsa asker zoruyla gerçekleştirilecektir.” dedi ve kimse sesini çıkarmadı.

22 İran’dan sonraki hedef Türkiye!
SONUÇ! İran’dan sonraki hedef Türkiye!

23 Türkiye’ye er ya da geç saldırılacak ve topraklarımıza girmeye çalışan ülke askerleri bu ülkeler olacak.

24 Ancak önce tüm devlet kurumları yabancılara satılacak- Son bir kaç yılda iki Türk bankası Yunanlılara satıldı ve daha diğer stratejik kurumların yabancılara satışları… Sonra devlet idaresi ele geçirilecek ( Bu zaten 50 senedir olan bir şey) Ardından ordu içten çökertilecek- İçeriye adam sızdırılmaya çalışılıyor Dünya’da Türklere ve İslam’a karşı nefret yaratılacak- Hz. Muhammet’e , Atatürk’e , Türk kültürüne karşı yürütülen faaliyetleri biliyorsun Ve savaş meşru olacak…

25 Hazır mısın? Dur demeye!

26 Eğer bu söylenenlere komplo teorisi diyebiliyorsan, Osmanlı’nın son 50 yılını oku. Göreceğin BİRE-BİR benzerlik bir tesadüf olabilir mi? !

27 UYUMA! Tüm Türkiye’nin bilgilenmesi için lütfen bu mesajı tüm tanıdıklarınıza iletin (Forward edin)


"Lütfen dikkatle izleyin ve öğrenmeden durdurmayın" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları