Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ
YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ Hazırlayan; Ali Fuat ULUDAĞ 2/A Sınıfı Öğretmeni

2 PROJENİN KONUSU: Okulumuzda giriş-çıkış zillerinin müzikli olması ve teneffüslerde müzik yayını yapılması

3 PROJENİN GEREKÇESİ: Okulumuz teneffüs zilleri öğrencilerimize oldukça monoton geldiğinden, günün teknolojisine uygun olmadığından ve müziğin dinlendirici etkisinden yararlanmak amacıyla; öğrenci kurulunun isteği ve idarenin gerekli planlamayı yapmasıyla bilgisayardan otomatik olarak teneffüs zillerin müzikli olması ve teneffüslerde müzik yayını yapılması.

4 SORUMLU BİRİM: Yunus Emre İlköğretim Okulu 2/A sınıfı öğretmeni Ali Fuat ULUDAĞ

5 İŞBİRLİĞİ YAPILACAK BİRİMLER: Yunus Emre İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık,

6 SORUNUN TANIMI VE PROJENİN AMACI:
Öğrencilerin derslere giriş ve çıkışlarda daha hevesli hareket etmelerini sağlamak. Teneffüslerde müzik yayını yaparak derslerde yorulan beyinleri rahatlatmak . Öğrencilerimizin müzik kültürünü, müzik kulağını geliştirmek. 

7 PROJENİN HEDEF KİTLESİ:
Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri

8 PROJE KAPASİTESİ ve UYGULANMASI:
Proje kapsamında okulumuzdaki Müzik Öğretmeni ve Tiyatro Kulübü eşliğinde 100 adet şarkı listesi yapılacak. Bu yapılan listede hangi müzik parçasının veya parçalarının çalınacağını okulumuzda düzenli olarak yaptığımız en temiz seçilen sınıf veya sınıflar uygulaması adı altında o hafta en temiz seçilen sınıf ve öğretmenleri belirleyecektir. Teneffüslerde yapılan müzik yayınlarında çalınan parçaların çocukların gelişimine uygun ve çevresini rahatsız etmeyecek düzeyde olmasına dikkat edilecektir.

9 UYGULAMA YERİ: Yunus Emre İlköğretim Okulu

10 PROJENİN SINIRLILIKLARI:
Müzik yayınları mahalleyi rahtsız edebilir. Çalınan müzik parçalarının herkesi memnun etmeyeceği.

11 PROJENİN SLOGANLARI: Müzik insanların evrensel dilidir.Gelin bu dili teneffüslerde de konuşalım Haydi teneffüslerde notalara kulak verelim Gelin çocuklar hislerimizi anlatalım. Müzik teneffüsün gıdasıdır. Teneffüs yapma müzik yap.


"MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları