Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MACO ÇİFT AÇILIM ÇİFT AÇILIMI OLUŞTURAN ELEMANLAR MAKAS KÖŞE

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MACO ÇİFT AÇILIM ÇİFT AÇILIMI OLUŞTURAN ELEMANLAR MAKAS KÖŞE"— Sunum transkripti:

1 MACO ÇİFT AÇILIM ÇİFT AÇILIMI OLUŞTURAN ELEMANLAR MAKAS KÖŞE
İSPANYOLET İSPANYOLET ALT PARÇA ARKA KİLİTLEME ÜST MENTEŞE GRUBU ALT MENTEŞE GRUBU KAPAK TAKIMI

2 MACO ÇİFT AÇILIM MAKAS Min 280 – Max 1650
Doğramalarınızda Kullanacağınız MACO Çift Açılımlardaki MAKAS İle Min 280 mm den Max 1650 mm Arasındaki Genişliklerde Pencere Yapabilirsiniz. Standart Makas ve Köşe ile Min 431 Max 650 mm Arasındaki Ölçülerde Pencere Üretimi Sağlamaktadır. Bu Ölçüler Net İspanyolet Kanal Ölçüleridir Üzerinde Bulunan Kanallar Sayesinde Köşe Yardımıyla İspanyolet ile Tam Bir Bütünlük sağlar. Makas Bandı Sayesinde Açılım Yönüne Göre Montajı Yapılarak Sağ – Sol Olarak Kullanılabilmektedir.

3 MACO ÇİFT AÇILIM KÖŞE Bir Çift Açılım da En Önemli Elemandır.
Üzerinde Bulunan Tırnaklı ve Dişili Kapaklar Sayesinde Makas ve İspanyolet Arasındaki Bağlantıyı Tam Bir Bütünlük Sağlayarak Bağlar. Çift Pimli ve Mantar Başlı Pimli Seçenekleri Emniyetli Pencere İmalatı İmkanı Hareket İletiminin Sağlanmasında En Önemli Eleman Olması Durumuyla; Hareket iletimini Sağlayan Çelik Yaylar Çok Sayıda Bulunur. Köşede Bulunan Alt Lama Üzerindeki Bağlantı Dişlileri Yekpare Olarak İmal Edilmiştir.

4 MACO ÇİFT AÇILIM İSPANYOLET
MACO Çift Açılım İspanyoleti Kullanılan Doğramalarda Min 320 mm den Max 2350 mm Arasındaki Yüksekliklerde Pencere İmalatı Yapmaya Olanağı Sağlar Standart Takım İçerisindeki İspanyolet İse Min 880 mm den Max 1460 mm Arasındaki Pencerelerin İmalatına İmkan Verirken, Üretici İçin Büyük Problem Teşkil eden Stoklama Maliyetinden Kurtulmasında Önemli Rol Oynar. Min 320mm Max 2350mm MACO Çift Açılım İspanyoletinin En Önemli Özelliklerinden Biride Üzerinde Bulunan Kanat Kaldırma Hatalı Kullanım Elemanıdır. Bu Eleman Sayesin; Bu Eleman Tüm İspanyoletler Üzerinde Standart Olarak Bulunmakta ve Fiyat Farkı Uygulanmamaktadır. Pencerelerin Uzun Yıllar Kanat Sarkmaları Engellenmiş Olur Kanat Açık Pozisyondayken İspanyoletin Olası Bir Hataya Sebebiyet Vermemesi İçin Kilitlenmesine Neden Olmaktadır.

5 MACO ÇİFT AÇILIM İSPANYOLET
Makasta Olduğu Gibi İspanyolet Üzerinde de Bulunan Kanallar Sayesinde Yine Köşe Yardımıyla Makas İle Tam Bir İletim Sağlamaktadır İspanyolet Üzerindeki Kanalların Bir Diğer Faydası ise; Pencere Kanadının Açılıp Kapanması Esnasında Kanat Kaldırma Elemanının Yukarıya Doğru Uyguladığı Kuvvetten Dolayı İspanyoletin Aşağı Yukarı Hareket Etmesini Engelleyerek Bu Elemanın Tam Anlamıyla Doğru Çalışmasını Sağlar Bu Eleman; 3mm lik Alyan Anahtar veya Benzeri Bir Malzeme ile İstenildiğinde Sağ veya Sol Olarak Kullanılabilir Üzerinde Bulunan Vida Gevşetilerek ± 3 mm Olarak Ayarlama Yapılabilir.


"MACO ÇİFT AÇILIM ÇİFT AÇILIMI OLUŞTURAN ELEMANLAR MAKAS KÖŞE" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları