Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…"— Sunum transkripti:

1 Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…

2 Bilgi Yaşamsal Deneyimler İnsan BİLGİ VE İNSANOĞLU Bilgi ve insanoğlu arasında sonsuz bir döngü var. İnsanoğlu yaşamsal deneyimlerini bilgiye dönüştürüyor, daha sonra bu bilgiyi işleyip başkalarına aktarıyor. Aktarılan her bilgi başka bireylerin faaliyetleri için içerik teşkil ediyor.

3 İÇERİK ÜRETİMİ Şirketler, kurumlar, kişiler günlük yaşam içinde sürekli yeni içerik üretiyorlar. Bir kaza, bir açılış, konferans, spor karşılaşması, her şey bu anlamda içerik olarak karşımıza çıkıyor.

4 MEDYA KAYDEDER… Medya bu içerikleri farklı platformlarda kayıt altına alıp yayınlarken, biz de bu içerikleri takip ederek işliyoruz. Medya bu içeriği farklı platformlarda kayıt altına alıp yayınlıyor. Bizler, medya takip şirketleri de bu kayıtları takip ediyor ve işliyoruz. Bu işlemin sonunda sizi ilgilendiren yayınları atlamıyorsunuz. Günümüz PR anlayışı, firmaların haberlerinin yayınlanması; rakiplerin ve sektörün oluşturduğu içeriğin takip edilmesi ve analiz edilmesini gerektiriyor. Ancak ürettiğimiz içerik kısa süre içinde bu çalışma biçimini de etkileyecek.

5 MTM NE YAPIYOR? Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor…

6 Myeda Tkiap Mrzkei Myeda Tkiap Mrzkei

7

8

9 Medya takibi büyük teknolojik alt yapı ve yazılımlar gerektiren bir hizmet kolu. Takip ettiğimiz binlerce yayından, milyonlarca haber/reklam kupürü, TV görüntüsü, ses kaydı, ileti, tek bir data havuzunda toplanıyor. Bu verilerin her biri, ana sektör, sektör, marka, anahtar sözcük gibi farklı kategorilerde gruplanıp ayrıştırılarak, kurumlar için anlamlı hale dönüşüyor. MTM NE YAPIYOR?

10 PEKI YA GELECEK?... Geçmişe dönük etkinliklerin takibi ve ölçümlenmesi noktasında kupür koleksiyonu çok önemli; kurumsal hafıza için çok değerli... MTM olarak biz geçmişi kupürlerde, geleceği ise bilgide arıyoruz. Kupürlerin içindeki bilgiler sonsuz kombinasyonlarda sınıflandırılabilir ve herkesin gereksinimleri noktasında farklı içerikler oluşturulabilir.

11 NEDEN? Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor…

12 PEKİ NEDEN? Teknoloji, bilgi ve insanoğlu arasındaki döngüyü yeni bir boyuta taşıdı. Artık dünyanın en büyük kütüphanesindeki tüm kitapların içeriğine denk büyüklükteki bir bilgiyi saniyeler içinde transfer edebiliyorsunuz.

13 PEKİ NEDEN? Bilgi üretim, saklama ve transfer teknolojisi gelişti; kullanılan diller de bu anlamda dönüşüme uğruyor. Dolayısıyla artık sahip olunan teknoloji ile, sadece kupürler değil, kupürlerin içindeki bilgi de işlenebilir hale geldi…

14 TEKNOLOJİ İLE BİLGİYİ İŞLİYORUZ Eskiden sadece PR şirketleri ve kurumsal iletişim departmanları için vazgeçilmez olan sistem bir anda şirketlerin tüm departmanları için yararlı hale geldi. Teknoloji ile bilgiyi farklı şekillerde işleyerek, sadece şirket ve sektörlerle ilgili değil, şirket içindeki departmanların kendi alanlarına yönelik bilgileri de paylaşıyoruz; böylelikle her bölüm kendi mesleki literatürünü takip etme şansı yakalıyor.

15 YOK SATACAĞINIZA STOKTAN SATIN… • Hangi günler spor karşılaşmasının olduğunu önceden bilen bir market zinciri, stoklarını ona göre hazırlayarak, daha fazla satış yapma şansı yakalayabilir. • Medya takibinden elde edilen veriler farklı teknolojilerle işlenerek, örneğin bir şirketin stok yönetiminin daha etkili kurgulanmasına yardımcı olabilir.

16 TEKNOLOJİ İLE BİLGİYİ İŞLİYORUZ… Yine medya takibinden elde edilen veriler, paydaşlarınızın özel günleri, başarıları, işbirlikleri, üzüntülü günleri ile ilgili bilgi sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Bu sayede, hedef kitleniz ile daha yakın iletişim kurma şansı yakalayarak, paydaş ilişkilerini daha etkili yönetebilirsiniz. Şirketlerin itibar yönetimlerinde paydaş ilişkileri eskisine göre çok daha önemli...

17 TEKNOLOJİ İŞ YAPMA BİÇİMLERİNİ DEĞİŞTİRİYOR… MTM, medyadan elde ettiği bilgilerle artık sadece kurumsal iletişim anlamında değil, tüm departmanların gereksinimleri anlamında destekler üretebiliyor. Yeni nesil medya takip teknolojileri ile, yakın zamanda hem bizim hem de paydaşlarımızın iş yapma biçimleri değişecek…

18 TEŞEKKÜRLER Tanyel Yılmaz Genel Müdür Yardımcısı MTM Medya Takip Merkezi @TanyelYilmaz t.yilmaz@medyatakip.com


"Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları