Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GENEL BAKIŞ Kasım 2007’de kurulan AssisTT;

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GENEL BAKIŞ Kasım 2007’de kurulan AssisTT;"— Sunum transkripti:

1

2 GENEL BAKIŞ Kasım 2007’de kurulan AssisTT;
Türkiye’nin en büyük dışkaynak çağrı merkezidir! Yıllık 120 milyon üzerinde çağrı, 10 farklı ilde 15 lokasyonda hizmet, 8.500 çalışan, 5.425 koltuk kapasitesi, 2012 sonunda yaklaşık koltuk kapasitesi, Güçlü altyapı ve teknoloji, 9 farklı hizmet kanalı, 6 dilde Hizmet Rehberlik ve Katma Değerli Hizmetlerde ve 11820, ISO 9001: 2000/2008 Kalite Sertifikası, ISO /IEC 27001:2005 Bilgi Güvenliği Sertifikası, ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sertifikası, 24 / 7 / 365 hizmet

3 AssisTT son dört senede %353 büyüyerek,
Türkiye Çağrı Merkezi Sektörü’nün en büyük dışkaynak çağrı merkezi konumuna gelmiştir. Kontrol edilecek

4 LOKASYONLARIMIZ İSTANBUL (3) Bostancı, Küçükyalı, Bahçelievler SAMSUN RİZE ANKARA (2) Ulus, Sincan ERZURUM (2) ERZİNCAN (2) YENİ YENİ İZMİR (2) YENİ BİTLİS BİNGÖL ADIYAMAN Türkiye çapında iş sürekliliği sağlayan 15 farklı lokasyonumuzda, masa kapasitesinde, çalışanımız ile ülkemizin dört bir yanından gelen çağrılara cevap vermekteyiz.

5 HİZMETLERİMİZ INBOUND (GELEN ÇAĞRI) OUTBOUND (DIŞ ARAMA)
Müşteri Hizmetleri DSL Teknik Destek Bayi Destek Bilet Rezervasyon ve Satış Uçuş Programı Desteği Şikayet Yönetimi Rezervasyon ve Randevu Yönetimi Hizmetleri Altı dilde hizmet Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça OUTBOUND (DIŞ ARAMA) Welcome Call Kampanya Yönetimi MÜŞTERİ ELDE TUTMA İkna (Churn) Program Yönetimi Şikayet Yönetimi BACKOFFICE HİZMETLERİ TELESATIŞ HİZMETLERİ TAHSİLAT HİZMETLERİ YÜZYÜZE & SAHA YÖNETİM HİZMETLERİ REHBERLİK VE KATMA DEĞERLİ HİZMETLER : 11818 TEKNOLOJİ DESTEK SERVİSİ: 11820 KAYNAK ( PERSONEL – ALTYAPI ) TEMİNİ HİZMETLERİ

6 AssİsTT Kamu Projelerİ

7 Kamu Projelerİ

8 Kamu Sektöründe Çağrı Merkezi Arayışı
Vatandaşını Dinleyen Devlet Politikası. Telefonun Diğer Ucunda Herkese Eşit Ve Hızlı Hizmet. Çağrı Merkezi Eğitimi Almış, Profesyonel Bir Kadro İle Çalışma İmkanı Sağlamak. Her Yönüyle Vatandaşın Hayatını Kolaylaştırma. Yapılan Analiz Ve Ortaya Çıkan Raporlar Doğrultusunda, Etkin Kaynak Planlamasının Yapılabilmesini Sağlamak.

9 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Hal Kayıt Sistemi 444 0 425
Projenin Amacı Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Sebze ve meyve ticaretini kaliteli, standartlara ve gıda güvenirliliğine uygun hale getirmek, Bilgileri elektronik ortamda tutmak, Meslek mensupları ile diğer ilgilileri kayıt altına almak, bunlara yönelik veri tabanı oluşturmak, Toptancı halleri arasında ortak bilgi paylaşımını ve iletişimi sağlamaktır. Kayıt dışı sebze-meyve ticaretini engellemek. Bildirim işlemlerinin yapılması, Ürün künyesi sorgulama, Bilgilendirme/Şikayet Teknik destek.

10 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Hal Kayıt Sistemi
HKS Kapsamında Eğitim Hizmeti

11 Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler
TCDD Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı Ulaştırma hizmetinde çağın gerektirdiği şekilde demiryolu yolcularına hizmet verilmesi, Bilet satışının telefonla yapılabilmesi, Tren sefer bilgilerinin kolay şekilde elde edilmesi. Bilet Satışı, Rezervasyon, Bilgilendirme, Şikayet

12 Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Çağrı Merkezinden Verilen
Randevu Sistemi 182 Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı 81 İldeki tüm hastane ve doktorlardan randevu alınması, Hastaların muayene saatinden önce gereksiz yere beklemelerinin önüne geçmek, Hastanelerdeki kaynakların optimum kullanılmasını sağlayarak verimliliği artırmak, Muayene sürecini kolaylaştırmak, Etkili sağlık hizmetleri ve memnuniyet artışının sağlanması, Müşteri hizmetleri, Randevu verilmesi, Bilgilendirme, Müşteri şikayeti, şikayet yönetimi, Memnuniyet Anketi Aramaları, Çakışan Randevu Geri Aramaları

13 Çağrı Merkezinden Verilen
RTÜK Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı Vatandaştan gelen istek , öneri ve şikayetlerin hızlı ve etkili şekilde kuruma ulaştırılmasını sağlamak, Vatandaşın görüş, beğeni ve önerilerini saklamak, Gerekli yönlendirmelerin yapılabilmesi için kamu oyu yoklaması yapmak, Gelen bildirimlere göre kurum bünyesinde otokontrol mekanizmasının daha düzenli çalışmasını sağlamak. Müşteri şikayet ve önerilerinin kayıt altına alınması.

14 Çağrı Merkezinden Verilen
KOSGEB Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı Kobilerin ve girişimcilerin hizmet merkezi müdürlüklerine başvurmadan önce neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi vermek, Hangi destek programlarına başvurabilecekleri ve nasıl yararlanacakları konularında bilgilendirmek, Girişimcilerin ve kobilerin kredi onayları hakkında bilgi vermek. Müşteri taleplerinin alınması, Bilgilendirme, Şikayet Yönetimi.

15 Çağrı Merkezinden Verilen
E-DEVLET 160 Projenin Amacı Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Bilgilendirme, Şikayet Yönetimi, E-Devlet şifre problemlerinin çözümü/yönlendirilmesi. Vatandaşların, e-Devlet Kapısı’ndan nasıl hizmet alacakları yönünde bilgilendirmek , Vatandaşların ve e-Devlet kapısını kullanırken yaşamış oldukları sorunlara on-line çözüm üretmek ve proaktif yaklaşımlarla yardımcı olmaktır.

16 T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Çağrı Merkezinden Verilen
Haberleşme Bakanlığı Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı Karayolu taşıma yönetmeliği ve karayolu taşıma kanunu  hakkında gelen soru, sorun ve şikayet kayıtlarını almak vatandaşa bu bağlamda yardımcı olmak. Genelgeler, tebliğler, yönergeler hakkında çağrı merkezi aracılığıyla bilgi vermek. Bilgilendirme, Şikayet Yönetimi.

17 Çağrı Merkezinden Verilen
KABLO TV Çağrı Merkezinden Verilen Hizmetler Projenin Amacı Müşterilere sunulan kablo tv, Uydu net, Tele dünya, İnteraktif işlemler ile ilgili sorunlarda vatandaşlara yardımcı olmak, Yeni abonelik kaydı, telesatış ve satış sonrası hizmet ile vatandaş memnuniyetini artırmak. Telesatış, Bilgilendirme, Abonelik işlemleri, Tahsilat, Teknik Destek, Şikayet Yönetimi.

18 Telekomünikasyon, Sağlık, Ulaştırma, Eğitim , IT gibi
KURUMSAL MÜŞTERİLERİMİZ Telekomünikasyon, Sağlık, Ulaştırma, Eğitim , IT gibi çeşitli sektörlerden ve Kamu’dan lider 15 kurumsal müşterimize hizmet vermekteyiz. Hal Kayıt Sistemi

19 TEŞEKKÜRLER


"GENEL BAKIŞ Kasım 2007’de kurulan AssisTT;" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları