Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

By portakal kimdir? Ne yapar? Organizasyon, Marka ve Seçim Kampanyaları, Eventler konusunda 2005 yılından bu yana hizmet veren takımımız hedef kitle uzmanlığını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "By portakal kimdir? Ne yapar? Organizasyon, Marka ve Seçim Kampanyaları, Eventler konusunda 2005 yılından bu yana hizmet veren takımımız hedef kitle uzmanlığını."— Sunum transkripti:

1 By portakal kimdir? Ne yapar? Organizasyon, Marka ve Seçim Kampanyaları, Eventler konusunda 2005 yılından bu yana hizmet veren takımımız hedef kitle uzmanlığını geliştirerek 2011 itibariyle pazarın tercih ettiği reklam ürünleri üzerinde servis vermeye başlamıştır. Mobillight By Portakal markası olarak mobil billboard markaları arasında know-how ı, pazarın gerekliliklerini bilen, marka ve mecra dengesini gözeten sektörde kaliteli hizmet vermeyi ön planda tutan reklam mecrasıdır. Dünya çapında sabit billboardlara oranla reklamın açıkhavada görülebilirliğini arttırmak amacıyla kullanılan Mobil Billboard mecrası raporlama, takip ve opsiyonel kullanım şekilleri sayesinde reklamverenler için en iyi açıkhava alternatifidir. Esnek çalışma saatleri, esnek imaj uygulamaları ve esnek çalışma lokasyonları sayesinde markanın reklamı açıkhavada sınır tanımaz, hedef kitleye yönelik dikkat çekici ve ayrıcalıklı çalışmalar kurgulanır.

2 Mobillight Hakkında : Mobillight tüketici ve hedef kitleye ulaşmada gerilla marketing kurgusu ile tasarlanmış bir açıkhava reklam mecrasıdır.. Mobillight Misyon : MisyonGerilla Marketing, Mobillight, Mobil reklam hizmetleri konusunda kaliteli hizmet vermek Mobillight Açıklama : Mobil reklamların ne kadar çok ve sayısız reklamveren marka ile çalıştığını söylemeye gerek yok. Hepsinin de ortak görüşü ilginç olanı denemek ve algıda seçicilik yaratan bir mecra ile kitlelere ulaşmaktı. Sadece yine hepsinin ortak bir görüşü ise reklamın nerede olduğu bilgisine anlık alabilmekti. GPS raporlamaları yeterli değildi reklamverenlere göre.Bizde bunu neden sosyal medya ile paralel kullanmayalım diye düşündük, tabi sadece düşünmekle kalmadık. Reklam dünyasının her geçen gün daha yeni mecralara ihtiyaç duyduğu, kurgulamadan tanıtıma her alanda reklam için yepyeni beyinlerin sektöre girdiği bu millenyumun reklam kavramı aslında çok önceleri tüm dünyada değişim eğilimi gösteriyordu. TV, radyo, billboard, dergi, gazete, açıkhava reklam mecralarına bir yenisi daha eklendi ve sosyal mecrada sözlüğümüzde yer buldu. Yepyeni mecralar içinde alternatifler geliştirile dursun insan hala sosyal bir yaratıktı ve bunun için insan ile etkileşime geçen bir şey bizler için gerekliydi. Sokakta yürüyen, gezen, alışveriş yapan, nefes alan insanlar için yaş sınırı ne olursa olsun dikkat çekecek bir mecraya olan ihtiyaçtan yana doğmadı elbette Mobil Açıkhava. Mobil Açıkhava reklam kavramı insan etkileşimi prensibi ile hareket eden mobil billboardların doğru, yanlış, eksik ya da efektif olan kullanımının test edilmesinden doğdu. Bugün piyasada kurumsal ya da bireysel olarak reklama ilgi duyan bir çok farklı sektörden mecraya eğilim gösteren bir çok yatırımcı Mobil Billboardlar için her gün franchise, bayilik ya da satın alma talebinde bulunuyor. Tabiki mecranın kullanımı ile etkileyici ve amaca yönelik doğru kullanımda en etkili sonucu vereceğini biliyoruz. Bu yüzden Mobil Açıkhava reklam takımı mobil billboard satın almasından, planlamasına, raporlamasından, tekniğine ve hatta sosyal medyadaki (facebook,twitter) etkileşimli heyecanlı takip ortamı yaratma ya da var olan fan grupların etkileşimine ve eğlence, heyecan yönetimine konusunda kesinlikle deneyimli ve yeni projeler üreten tabiri caizse genius reklamcılara sahip. Mobil reklam hizmetini her yerden alabilirsiniz, kendiniz de kurgulayabilirsiniz, hatta raporlarının takibini yapıp, sosyal medyada gruplar kurabilirsiniz ? Peki ya sonra? Sonra asıl işinizden ayrılıp bizlerle reklamcı olarak çalışmanızı teklif ederiz, ya da bu işlerin organizasyonunu takımımıza bırakır siz sadece ilgi çeken açıkhava reklamların ürün ve hizmetlerinizi ne kadar canlı ve efektif tanıttığı konusunda yöneticilerinizle toplantılar yapar, kısaca reklamın tadını çıkarırsınız :))

3 Mobil fırsatlar Mobillight’da Günde 8 saat aktif + 2 saat stabil olmak üzere toplam 10 saat reklam çalışması yapıyoruz. Güzergah ve çalışma saatlerini siz belirleyebiliyorsunuz, güzergah ile ilgili bizlerden destek alabilirsiniz. Araçlarımız GPS sistem ile her an takip ediliyor, operasyon takımımız size her gün raporlandırma yapıyor, dilerseniz size özel açacağımız müşteri hesabı ile aracımızı takip edebiliyorsunuz. Akşam saatlerinde havanın kararmasıyla birlikte aracın arkasındaki römorkta monte edilmiş board led sistemi ile aydınlatılıyor. Araçların görselleri firmamıza mail yoluyla gönderilir. Sizlerin promosyon ürünü olarak veya kampanya duyurularınızı bildirmek için insert,broşür veya CD dağıtımı ücretsiz olarak tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Mobillight reklam araçları sabit billboardlara göre 1’e 60 oranında geri dönüşüm sağlamaktadır. Bu orana baktığımızda bir Mobillight aracın etkisini sağlayabilmek için 60 adet billboard kiralamak gerekmektedir. Artık şehrin bir parçası haline gelen ve art arda sıralandığı için efektif olmayan billboardlardaki reklamlarınızı potansiyel müşterinizin görmesini beklerken, Mobilligt reklam araçları ile reklamınızı müşterinizin ayağına kadar götürebiliyorsunuz.

4 Mobillight Reklam ile HER YERDE GÜNÜN HER SAATİNDE HAFTANIN HER GÜNÜNDE BELİRLİ BİR HEDEF KİTLEYE Mobillight sonsuz fırsatlar

5 Her an, her yerde..... Bazen de sadece 1 yerde..... Reklam yapmak hayal değil..... Reklam yapmak için odaklandığınız bir şehir..... Ya da seçtiğiniz bir şehrin bir ilçesi..... Ya da sadece bir mahallede mesajlarınızı yoğun bir temasla iletebileceksiniz..... Bulunduğu ortamda sürekli “hedeflediğiniz kitle” ile gözgöze olacak ve hedef kitlenizi sürekli etkiniz altında tutacaksınız..... Her an, Her yerde. Hergün canlı canlı reklam yapmak için Çorum’a gidermisiniz ? Biz gideriz. Her an, Her yerde zaplamaz tiraj

6 Müşterilerinizin sizi bulmalarını beklemeyin, Mobillight ile potansiyel müşterilerinize direk ulaşın. Mobillight mesajlarınızı en geniş hedef kitlesine ulaştırır. Mobillight etkili unutulmaz ve olaganüstü bir reklam mecrasıdır. Mobillihgt reklam ve pazarlama aracıdır. Mobillight değerinize değer katar, dikkat çeker, akılda kalır. Mobillight ile bir adım öndesiniz. Her an, Her yerde.

7 Merkez Bilgileri : Tel0 312 438 20 01 Faks0 312 438 20 71 İlgiliBirgül TOKAÇ 0542 236 72 36 AdresCinnah caddesi Kırkpınar sok. 13/13 Çankaya / ANKARA Mobillight bir By Portakal Markasıdır. www.mobillight.net Adana Bilgileri : Baskod Reklam Ltd.Şti. Tel0322 359 99 10 İlgiliGünay KUNDAKÇI 0541 537 58 88 AdresKuruköprü Mh 33010 Sk. No.11 Seyhan ADANA www.baskod.com

8 Referanslarımızdan örnekler


"By portakal kimdir? Ne yapar? Organizasyon, Marka ve Seçim Kampanyaları, Eventler konusunda 2005 yılından bu yana hizmet veren takımımız hedef kitle uzmanlığını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları