Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop."— Sunum transkripti:

1 TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop

2

3 13 mm Kalınlığında Uzaktan Kumandalı 24 inç Ekran (36 x 42 ) film görüntüleme alanı ile Türkiye’nin en kaliteli ve en uzun ömürlü led Negatoskopu. Hastane ve sağlık merkezlerinde çekilen filmleri doktorların izlemesi için gerekli olan ışıklı ve duvara monte edilen tıbbi cihaz. 40 x 50 x 1.3 cm kalınlığı ve ölçülerindeki filmleri en ince ayrıntısına kadar görmenize yardımcı olur. Tekli, çiftli, üçlü olarak yerli üretimi yapılmaktadır. İstenilen ölçü ve renklerde ışıklı pano olarak dekoratif amaçlı imalatı yapılmaktadır.

4 Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop Enerji: A+ Sınıfı Menşei: Yerli üretim Ömür:30.000 saat Işık açısı: 120 derece Güç tüketim: 18w 12 volt Renk Sıcaklığı:10.000 Kelvin Işık akışı: 4.800 lümen Ekran dış filtre, beyaz Toz tutmaz Özelliğine sahip. Gövde Dkp sac üzerine siyah textüre termoset kaplıdır. Film tutacağı ağırlık özgürlüğüne göre çalışıp pelür kağıdı tutabilecek hassasiyettedir.


"TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları