Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi: 2016

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi: 2016"— Sunum transkripti:

1 ……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi: 2016
Buraya toplantı tarihi yazılacak

2 İÇERİK Kalite Hedefleri ve Faaliyet Planları (SPİK)
İç Denetim Sonuçları Dış Denetim Sonuçları Müşteri Memnuniyet Anketleri Açılan DÖF’ler ve Sonuçları Tedarikçi Performansları Müşteri Şikayet, Öneri ve Talepleri Eğitim Planlama ve Yeterlilikler İyileştirme Önerileri

3 SPİK Bu kısma mevcut SPİK formunuzun (2016 Sekmesi) dolu hanesini yapıştırınız. Excel dosyanızdan tüm tabloyu kopyalayıp özel yapıştır bölümünden resim olarak alabilirsiniz. DİKKAT!!!! 2016 için tüm veriler yazılmış olmalı bilinmeyen kalmamalıdır.

4 HEDEF PERFORMANSLARI

5 KALİTE FAALİYET PLANI Buraya 2016 kalite faaliyet planınızı yapıştırınız.

6 İÇ VE DIŞ DENETİM SONUÇLARI
Grafiğin üzerine tıklayınız. Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz. Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak, 2016 gerçekleşen iç denetim ve dış denetim uygunsuzluk sayılarınızı yazınız. Size toplam uygunsuzluk sayısı ve grafiği otomatik olarak verecektir.

7 MÜŞTERİ MEMNUNİYETLERİ

8 MÜŞTERİ ŞİKAYET&ÖNERİ VE TALEPLERİ
Grafiğin üzerine tıklayınız. Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak, 2016 yılına ait müşteri şikayet ,öneri ve talep adetlerini aylar bazında giriniz. Grafik otomatik olarak çıkacaktır.

9 AÇILAN DÖF’LER VE SONUÇLARI
Grafiğin üzerine tıklayınız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz. Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak, 2016 yılı açılan toplam DÖF sayısı, kapatılan döf sayısı ve bekleyen DÖF sayısını yazınız. İlgili verilere LS-006 Döf takip listesinden ulaşabilirsiniz. Grafik otomatik hesaplama yapacaktır.

10 TEDARİKÇİ PERFORMANSLARI

11 EĞİTİM PLANLAMA Grafiğin üzerine tıklayınız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz. Veri seç kısmını işaretleyiniz.Oradan bir excel penceresi açılacak,2016 yılı için planlanan eğitim sayısını ve gerçekleşen eğitim sayısını yazınız.Grafik otomatik olarak oluşacaktır. NOT: Sadece Personel Daire Başkanlığı, İSG Koordinatörlüğü ve Yıldız SEM tarafından doldurulacaktır!!!

12 İYİLEŞTİRME ÖNERİLERİ
Buraya iyileştirme önerileri maddeler halinde yazılmalıdır. Bu kısma işinizi daha hızlı ve/veya daha verimli yapabilmeniz, paydaşlarınızı daha memnun hale getirebilmeniz için gerekli olan iyileştirme önerilerinizi yazınız.(Bu hem kendi süreciniz hem de diğer ilişkili olduğunuz süreçlere ait olabilir.)


"……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi: 2016" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları