Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN"— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
SAP Marka Sunumu Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN

2 SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.

3 Systemanalyse und Programmentwicklung ("Systems Analysis and Program Development")

4 Teknoloji devriminin merkezinde yer alan kurumsal yazılım lideri SAP; karmaşıklığın olumsuz etkileriyle mücadele, inovasyon ve büyüme alanında yeni fırsatlar ve rekabet avantajını koruma açısından şirketlere yardımcı oluyor.

5 1972 yılında beş eski IBM çalışanı tarafından, Almanya'da kurulmuştur.

6 SAP kurucuları (Günümüz)

7

8 120den fazla ülkede aktif olan SAP, şirket yazılım uygulamaları çeşitli büyüklükte firmalara sunmaktadır.

9 Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan 200’ü aşkın şirkete hizmet veren SAP, 2001 yılının Temmuz ayında Türkiye’deki ofisinin kuruluşunu tamamladı. 

10 Sadece yazılım sistemleri hizmeti vermekle kalmayıp, şirketlerin bu çözümlerden en verimli şekilde faydalanmalarını sağlayacak eğitim hizmetini de sürekli hale getirmiştir.

11

12 Türkiye’de 15 bin kullanıcısı bulunan SAP, iş analizi ve sistem teknoloji danışmanlığı, yerelleştime, Türkçeleştirme, uygulama desteği ve sistem uyarlama hizmetlerini de sunmaktadır.

13 SAP AG, 2003 yılında SAP Türkiye’yi tüm dünyadaki SAP şubeleri arasında “En Başarılı Start up” seçerek ödüllendirdi.

14 4 farklı coğrafik alanda yer almaktadır: EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika), AMERICA (Amerika ve Kanada), LAC (Latin Amerika ve Karayipler), ve APJ (Asya Pasifik ve Japonya).

15 SAP’nin odaklandığı 6 sektör bulunmakta;
proses endüstrisi, diskrit endüstrileri, tüketici endüstrileri, servis endüstrileri, finansal endüstrileri, ve kamusal endüstriler.

16 SAP’nin içindeki fonksiyonel bölümler çeşitli organizasyonlar arasında Araştırma&Geliştirme, iş sahası aktiviteleri ve müşteri desteği olarak paylaştırılmıştır.  

17 İş Sahası aktiviteleri olarak; Satış, Pazarlama, Danışmanlık vs
İş Sahası aktiviteleri olarak; Satış, Pazarlama, Danışmanlık vs. sayılabilir. SAP AG’nin bulunduğu ana ofis genel yönetim ve yeni ürün geliştirmeye yönelik temel mühendislik aktiviteleri alanında uzmanlaşır. SAP müşteri desteği, Active Global Support, global bir organizasyon olup SAP’nin dünyanın her yerindeki müşterilerine hizmet vermektedir.

18

19

20

21

22 Marka Organizasyonları
ETKİNLİK/EVENT

23 SAP İnovasyon Merkezi’nden ‘Startup Forum’ Organizasyonu
Hızla ilerleyen ve büyüyen dijital evrendeki potansiyelleri ortaya çıkarmak ve inovasyonu desteklemek için Amerika’da 2012’de başlatılan SAP Startup Focus Programı, dünyanın değişik ülkelerinde binden fazla yeni Big Data uygulamasının geliştirilmesini sağladı. SAP Global tarafından düzenlenen program, girişimciler ve yazılım geliştiren KOBİ’lerin faydalanabileceği eğitimleri içeriyor

24 SAPPHIRE SAPPHIRE SAP’nin prömiyer konferansı olup SAP’nin büyük ürün değişikliklerinin ve stratejik yönünün müşteriye açıklandığı konferanslardır.

25 SAP Forum SAP Forum ile iş dünyasını biraraya getirmeyi ve şirketleri bir adım daha ileriye taşıyacak çözümleri onlarla paylaşmayı amaçlıyor.

26 Türkiye’nin Dijital Ajandası
SAP Forum Ankara Türkiye’nin Dijital Ajandası

27

28 Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
Teşekkürler! Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN


"Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları