Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BRANDING - MARKETING - TRADING

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BRANDING - MARKETING - TRADING"— Sunum transkripti:

1 BRANDING - MARKETING - TRADING
INTERNATIONAL BRANDING - MARKETING - TRADING SOLUTIONS

2 İçindekiler Hakkımızda Hizmetlerimiz Avantajlarınız
Çalışma koşullarımız Referanslarımız

3 Hakkımızda 2001 Yılında Dubai ‘de ilk Dış Ticaret ofisini faaliyete geçiren Ottomano , uzman ekibi,global vizyonu ve Piyasa deneyimi sayesinde kısa sürede Orta-Doğu ‘da Zincir mağazaların,büyük gurupların birlikte çalışmak istedikleri güvenilir bir Dış Ticaret firması olmayı başarmıştır. Başarı ,azim ve istikrarımızdan aldığımız güçle 2004 yılında istanbul ofisimizi açıp, Türk markalarını dünyadaki kaliteli müşterilerle buluşturmaya devam ettik. Bugün itibariyle Dubai-New York –Londra-Paris-Johanesburg’da faaliyette olan ofislerimiz aracılığıyla her geçen gün kendimizi yenileyerek Dış Ticaret Pazarlama & Satış faaliyetlerimize devam ediyoruz.

4 Hizmetlerimiz * AR-GE Desteği * İhracatı Geliştirme Desteği
* Yurtdışı Fuar Katılım Desteği * AR-GE Desteği

5 Avantajlarımız Dış Ticaret bölümünü oluşturmanıza gerek kalmadan zaman ve paradan tasarruf eder, eleman , iş yükü ve stresinden kurtulursunuz. Deneyimli,Uluslar arası Piyasada bağlantıları olan konusunda uzman bir firmayla çalışma fırsatı yakalarsınız. Aynı anda Dubai-New York-Londra-Johanesburg ofislerimiz aracılığıyla bu piyasalardaki potansiyel müşterilere ulaşırsınız. Değişken dünya pazarında rakiplerinizden bir hatta birkaç adım öne geçersiniz. İhracat hedeflerinizi birlikte belirleyebileceğiniz , Pazarlama & Satış politikalarını birlikte takip edebileceğiniz deneyimli ve dinamik bir Dış Ticaret ekibine sahip olursunuz. Üstelik bu deneyimli ve dinamik ekip için teker teker maaş+sigorta+yol+yemek gibi sabit masraf ödemek zorunda kalmazsınız. Profesyonel kadromuz Pazarlama ve Satış faaliyetlerini başarıl bir şekilde yürüterek,siparişin alınmasından,yüklenme aşamasına kadar prosesi takip ederek,müşterilere kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Dinamik ekibimiz ,talep edildiğinde sipariş sonrası bütün İhracat sürecini takip ederek sizin zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Deneyimli ekibiniz ,talep edildiğinde Yurtdışı fuarlarında Uzman Kadrosuyla sizi en iyi şekilde firmanızı temsil eder. T.C Ekonomi Bakanlığı ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ile etkin bağlantılarımız sayesinde devletimizin ihracata destek amaçlı bütün hibe ve yurtdışı gezi/fuarları için maddi yardımlarından hızlı şekilde yararlanmanızı sağlanır.

6 Çalışma Koşullarımız Ottomano ,sizlere sunacağı tüm bu hizmetlere karşılık aylık sadece 1,500 usd Hizmet Bedeli ve firmanıza kazandıracağı müşterilere yapılacak ihracatlarda, Proforma bedeli üzerinden %5 komisyon alır. Aynı ürün kategorisinde en fazla üç firma (marka) ile anlaşma yapılır. Sözleşme süresi minimum bir yıldır.İlk 3 aylık tutar peşin alınır.

7 Referanslarımızdan bazıları;
Daha fazla referans ve müşteri yorumlarını görmek için web sayfamızı ziyaret edin

8 Başarı Ekip İşidir ! Birbirine Güvenmektir ! Aynı hedefe Yönelmektir !
İnanmaktır ! ŞANS derler fakat CESARETTİR ! HAREKETE GEÇEBİLMEKTİR !

9 Dünya dönüyor, Siz yerinizde saymayın !

10 İnsanlar yerinde sayanların değil,harekete geçenlerin Başarı hikayelerini okur !
Bugün Şimdi HAREKETE GEÇin Bize ulaşın. Başarı hikayenizi birlikte yazalım.

11 Aklınıza bir şey mi takıldı ?
Hemen bizi arayın .Yüz yüze veya telefonda tüm sorularınızın cevabını alın..

12 . Yetkili Kişi : Nihat Hacıfazlıoğlu Adres : Metrocity Plaza D Blok No:4 Levent-istanbul/Türkiye Tel : 0(212) Fax :0 (212)


"BRANDING - MARKETING - TRADING" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları