Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI"— Sunum transkripti:

1 PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI
7 DEN 70 E ADRENALİN… SAVAŞMA OYNA

2 TAKIM VE STRATEJİ OYUNU
PAINTBALL TAKIM VE STRATEJİ OYUNU

3 HANGİ PAINTBALL SAHASINI İSTERSİNİZ ? Saha seçimi ve fiyatlandırma :
SIRADAN Herkesin yapabileceği 3 varil 5 lastikli bir paintball sahası mı? ORTALAMA Biraz daha görselleştirilmiş ham malzemelerle desteklenmiş bir saha mı ? TEMATİK Temel bir kurgu üzerine şekillendirilip özel dizayn edilmiş bir sahamı ?

4 Sıradan saha uygulamaları ve maliyet 1200 – 2000 m2 lik sahalar için :
Sıradan bir saha yapımında kullanılacak malzemeler saha büyüklüğüne göre yetecek şekilde Sac variller,araba lastikleri,tahta paletler vb materyallerle hazırlanmaktadır. Maliyet yine saha büyüklüğüne ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte TL ile TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

5 Ortalama bir saha kurulumu ve maliyeti 1200 – 2000 m2 lik sahalar için :
Ortalama bir saha yapımında kullanılacak malzemeler Sac variller,araba lastikleri,tahta paletler vb materyallere ek olarak hava şartlarına dayanıklı ek malzemelerle saha görselliğinin arttırıldığı özgün tasarımlarla güçlendirilmiş sahalardır. Maliyet yine saha büyüklüğüne göre ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte TL ile TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

6 Tematik saha kurulumu ve maliyeti 1200 – 2000 m2 lik sahalar için :
Tematik sahalar tamamen tahsis edilmiş alana özel hazırlanmış , oyun kurgu ve senaryosuyla oyuncuları sahayla birleştiren ve film tadında daha gerçekçi bir oyun kurgusu sağlayan sahalardır.Her şeyi ile size özel tasarlanır ve inşaa edilir. Maliyet yine saha büyüklüğüne göre ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte TL ile TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

7 HANGİ EKİPMANLARI İSTERSİNİZ
HANGİ EKİPMANLARI İSTERSİNİZ ? Ekipman ve malzeme seçimi ve fiyatlandırma : 12 Kişilik Paketler 5000 Usd – 9000 Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz 16 Kişilik Paketler 6000 Usd – Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz 20 Kişilik Paketler 7000 Usd – Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz

8 Paintball Türkiye kalitesiyle saha kurulumlarınızda çözüm ortağınız PLAYWORLD
PLAYWORLD MEDYA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. CUMHURİYET CAD. CEMAL BEY APT. KAT 1 NO 4 MURATPAŞA ANTALYA


"PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları